Aşılama ile ilgili

Ahh çok teşekkür ederim öyle yoruldumki inan iş yerinden hastane sürecim için her izin talep ettiğimde herkesin yüzünün değişmesi vs yaşadıklarımız beklemek değmiştir inşallh bol bol dua ediyorum çok yoruldumherkes psikolojimi bozdu

İnan ki canım bende aynı şeyleri yaşadım. Eşimin ailesi inanılmaz cahil demedikleri laf kalmadı daha 5 haftalıkken laf etmeye başladılar olmuyor çocuğun diye. 1 kimyasal birde ikiz düşüğüm oldu çok yıpratıcı bir dönemdi benim için. Kullandığımız ilaçlar iğneler bile yetiyor. Bir beklentiye giriyoruz tedavi gördüğümüz için olmadıkça her ay o hüsranı, bebek gördükçe bebek eşyaları gördükçe içim giderdi son zamanlarda bebek konusu resmi görünce hemen ağlamaya başlardım elimde olmadan. Doktorla konuşurken bile sesim titrerdi duygulanırdım. Umudumu kesmiştim bu ay da olmazsa sınavım derdim ama yastığa koyunca başımı bu ay olmasa tüp bebek mi denesem derdim. Bu ay çok şükür oldu o çift çizgiyi görür görmez hıçkıra hıçkıra ağladım inanamadım elim ayağım titredi yerimde duramadım. Rabbim bu duyguyu tez zamanda sana da nasip eder inşAllah gönlündeki gibi bir evladın en başta hayırlı sağlıklı bir evladın olur inşAllah. Rabbim yüzünü güldürsün

Aynı bi çoğunu bende yaşadım psikolojik baskıların ama rabbim güldürsün inşallh bugünde evde ovülasyon testi varmı bi yapaym gebe olanlar çift çizgi çıkıyor demişlerdi 3-4 gün önce yaptığım silikti bugünkü net çift çizgi bi umutlandm bide graves hastasıyım tedirginim Rabbim korktuğumuzu yaşatmasın amin ekledim testleri

Eklentiler

• image.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 72
  • image.jpg
    133,2 KB · Görüntüleme: 65
Ay hadi inşAllah vardır canım. Morali yüksek tutalım. Güzel haberlerini bekliyorum kaç gün kaldı teste

Hangimiz yaşamadık ki duymadığımız laf mı kaldı hakkımı helal etmiyorum onlara kim istemez ki bir evladı olsun belki bir vefası yok cefası çok ama düşman kilidi

Sen testi hangi gün yaptırdın bende 19unda aşılama oldum 15. Gün test yaptır dediler bana yarın test günüm normalde ama sağlık ocağında 1 gün sonra veriliyor test sonucu diye bugün kan verdim yarın belli olacak ama ben hiç bişey hissetmiyorum hamile değilim sanırım

İlk 9. Gün kanda çıktı . Sonra 12 gün idrar testinde çıktı 14 gün yaptığımda daha net çıktı aynı koyuluktaydı çizğiler . 18. Gün kanda 371,7 çıktı

Canım herkeste belirti olmaz benim arkadaşımda 9 ay hiçbir belirti olmadı. İnşAllah hamilesindir

Kaç gün oldu aşılama

Ka gün oldu. Ben iğneden olduğunu düşünmüyorum canım ben ilk 5,82 ile öğrendim gebeliğimi
Ben 19 u aşılama oldum 29 u ilk testi yaptım 11.28 çıktı.kan verdim sonuç bekliyorum

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…