Evet ilaçlar etkiliyormuş sonucu 12. Günden sonra yapmayı düşünüyorum benimde bu gün aşırı sırt ağrım vardı ve iştahım açıldı baya . Hayırlısı olsun , inşallah ikimizinkide tutmuştur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBen de senden bir gün önce aşılamamı oldum :) bende 3. Günden beri bür çok belirti var özellikle göğüste hassasiyet ve şiddetli kasık ağrıları, bugün bel ağrısı da eklendi. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Çok zor duruyorum ama şimdi yapaak ilaçtan dolayı pozitif çıkabilirmiş, en iyisi kanda sanırım..
Amin! Benim de 4 yıl oldu, allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın gerçekten çok zorEvet ilaçlar etkiliyormuş sonucu 12. Günden sonra yapmayı düşünüyorum benimde bu gün aşırı sırt ağrım vardı ve iştahım açıldı baya . Hayırlısı olsun , inşallah ikimizinkide tutmuştur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahbiz 3 yıldır bekliyoruz .
Amin . Sizin ilk aşılama mı bu ?Amin! Benim de 4 yıl oldu, allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın gerçekten çok zorasilama biraz umut oldu bakalim nasip :)
Evet bizimde ilkSizin de mi ilk
Amin inşallahHanımlar merhabaİnşallah pozitif sonuçlar alırsınız, benim 2. Aşılamam olacak cuma günü .. Benzer belirtileri ilk aşılamamda yaşayıp stres olmuştum , iğne etkisi göğüste hassasiyet vb belirtiler yapabiliyor..kendinizi dinleyip belirti arayarak yormayın inşallah pozitif sonuçları görürüz dilerim emeklerimiz boşa gitmesin
Gönlümüzce olsun herşey
Kolaylıkla geçsin günleriniz , benim süreç henüz başlamadı bakalım ben nasıl olacağımAmin inşallahallah hepimize nasip etsin Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama beceremiyorum
İnşallah bu sefer daha iyi olurKolaylıkla geçsin günleriniz , benim süreç henüz başlamadı bakalım ben nasıl olacağım
Amin ! Ben her belirtide internette aramalara başlıyorum hamilelikte bu belirti var mı diyeHanımlar merhabaİnşallah pozitif sonuçlar alırsınız, benim 2. Aşılamam olacak cuma günü .. Benzer belirtileri ilk aşılamamda yaşayıp stres olmuştum , iğne etkisi göğüste hassasiyet vb belirtiler yapabiliyor..kendinizi dinleyip belirti arayarak yormayın inşallah pozitif sonuçları görürüz dilerim emeklerimiz boşa gitmesin
Gönlümüzce olsun herşey
İnşallah gönlünüzce olurKolaylıkla geçsin günleriniz , benim süreç henüz başlamadı bakalım ben nasıl olacağım
Aa benAmin ! Ben her belirtide internette aramalara başlıyorum hamilelikte bu belirti var mı diyebiraz kendimi kandırmaya çalışıyorum galiba ama umut işte kendimi bir türlü frenleyemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?