Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12.gün benimde bugün dün çok fazla kasıklarımda ağrı vardı ama bugün çok seyrekti ağrılar kahverengi lekeler de sadece peçeteye geliyor (çok özür dilerim bu tabir için) inşallah bende sizin gibi pozitifi görürüm çok sevindim sizin adınıza
12.gün benimde bugün dün çok fazla kasıklarımda ağrı vardı ama bugün çok seyrekti ağrılar kahverengi lekeler de sadece peçeteye geliyor (çok özür dilerim bu tabir için) inşallah bende sizin gibi pozitifi görürüm çok sevindim sizin adınıza
Tamam benimde 4 gün filan vardı kan verdiğimde ilk kanım 25.39 çıktı sonra 2 sonra tekrar verdim oda 64.99 çıktı. Doktorumu aradım hayırlı olsun 15 de gel kese görelim dedi sende ver bı 2 kan verdiğim de erken gebelik testi yaptım oda silik çizgi çıktı belirgin ama