Aminnnn inşallahhhh kalırsınız
Evettt o topikteyim
2019 sonunda ve 2020 yılında kendiliğinden iki gebeliğim oldu, sağlıksız gebelik nedeniyle kaybettim, 6. haftalarda gelişimi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım, son kürtajım Haziran ayında oldu.Tıkanıklık sebebini söylemediler, ama eski bir tıkanıklık olduğunu söylediler,yeni olsaydı işlem sırasında açılırdı dediler,ben büyük ihtimal bu şekilde gebe kalmışım önceden, artık ne kadar doğru bilmiyorum
Kürtajlar sonrası olur mu dedim,vakumlu kürtaj sonrası yapışıklık olması beklenmez çok çok nadir görülür o da tüplerde değil rahimde olur dediler,şükür öyle birşey çıkmamıştı.Başıma gelen olaylarla birlikte yaklaşık iki yıldır bebek istiyorduk,son kürtaj sonrası 5 ay denedik olmadı,6.ay hsg çektirdim o ay oldu çok şükür.İnşallah size de nasip olur.Amh değerim iki yıl önce 1,20 çıkmıştı,yaşına göre biraz düşük dediler,ama ultrasona her gittiğimde amh değerine göre daha güzel yumurta görüldüğünü söylüyorlardı.fsh lh vs onlar normaldi.Tek başına amh değerine takılmayın, sizin ultrasonda yumurtalar ve rahim nasıl görünüyor, bu çok daha önemliymiş
Sorulardan hiç bıkmam yardımcı olabilirsem ne mutlu
Bir de benim o ay tıkalı olan tarafımda yumurta gelişiyordu,moralim öyle bozuktu ki kontrole dahi gitmemiştim