Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tebrik ederim arkadaşım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ben 2,5 yıllık evliyim, hiç bir problemimiz çıkmadı tahlillerde, klomen ve ovitrelle iğne ile (çatlatma iğnesi) 8,5 aylık evli iken hamile kaldım, ama bebeğim ultrasona göre 8+0 da düştü.

1,5 yıl bekledik dr. kontrolünde, bir daha hamile kalamadım ve Özel Hastanede 9 Ocak günü ilk defa aşılamam yapıldı. 3 yumurtam oluşmuş, biri 20 mm. diğer ikisi biraz daha küçüktü çatlatma iğnesini yaptırdı dr.um 24 saat sonra da aşılamayı..

İnanılmaz derece de ağrılı oldu kanamam oldu, rahim ağzında bir problem var dedi dr.um yaparken, masada 35 dk. yattım. Evde de 3 gün yattım sayılır, hiç iş yapmadım.
Muayene ücreti ilaçlar ve aşılama toplam 481 TL para harcadım bu işlem için. Progestan 200 mg. kullanıyorum günde 2 tablet. "kutu bitince, adet olmazsan 1 hafta bekle yanıma gel, hiç bir tahlil yapmanı veya yaptırmanı istemiyorum" dedi dr.um (kendisine de 2 defa aşılama yapılmış, tam tüpe geçecekken hamile kalmış).

Tutarmı bilmiyorum ama göğüs ucum inanılmaz acıyor 3.gün başladı, çok gaz var, uykum azaldı.

ALLAH'tan hayırlısını diliyorum hepimiz için

Hakkinda inşallah hayırlısı olur .iyi dileklerin icinde cok tesekkurler senin sonuc belli olmuştur yazmamissin ama hakkinda hayırlısı olur insallah .

Hakkinda inşallah hayırlısı olur .iyi dileklerin icinde cok tesekkurler senin sonuc belli olmuştur yazmamissin ama hakkinda hayırlısı olur insallah .

Sevgili arkadaşım aşılamanın bugün 12. günü, progestan içiyorum Cuma akşam bitecek. "kutu bitince 1 hafta bekle öyle gel, hiç bir test yapmanı veya yaptırmanı istemiyorum" dedi dr.um.

Bugün baş dönmem oldu, halsizim ve göğüslerim patlayacak gibi oldular.

Sevgili arkadaşım aşılamanın bugün 12. günü, progestan içiyorum Cuma akşam bitecek. "kutu bitince 1 hafta bekle öyle gel, hiç bir test yapmanı veya yaptırmanı istemiyorum" dedi dr.um.

Bugün baş dönmem oldu, halsizim ve göğüslerim patlayacak gibi oldular.

Anlıyorum cnm hadi hayırlısı bakalım dediğin gibiyse sonuç pozitifir inşallah sonucu yaz mutlaka olurmu :))

Anlıyorum cnm hadi hayırlısı bakalım dediğin gibiyse sonuç pozitifir inşallah sonucu yaz mutlaka olurmu :))

Bugün ilacın son günü....

Önceki gün sabah pembe leke geldi, gecesinde de afedersin kanlımsı bir akıntı. Dün akşam da çamur gibi birşey geldi, hala gelen giden yok.

İnşallah hiç de gelmez..

Hem hamilelik belirtilerim var, hem adet...

Bir yanım hamilesin diyor, diğer yanımsa her an adet olacaksın umutlanma diyor. Duygularım karmakarışık canım...

ALLAH'ım hiç birimizi evlatsız bırakmasın.

Bu arada senin bebiş ne alemde, hiç bahsetmemişsin, sıkı tutundu mu annesine miniğim :KK16:

bende aranıza yeni katıldımbende aynı dertden yakınanlardanım :KK50:

banada yardımcı olursanız sevinirim insan bu süreçde birilerinin yanında olması iyi hissetdiriyo insana :KK50:

bende aranıza yeni katıldım bana yardımcı olursanız sevinirim:KK50:

Bende ill asilamayi yaptirdim ana olmadi doktor heme ikincisini yapalin dedi ama ben doktor degistirmeyi düşünüyorum

arkadaşlar öncelikle merhaba ben de bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum izmirde bana tavsiye edebileceğiniz hastane yada doktor varmı özel veya devlet hastanesi farketmez.... bide ege üniversitesinde yaptırmaya kalksam prosedürleri nedir çok beklermiyim.... son soru bu aşılama süreci nasıldır ortalama nekadar sürede olur yaptıran arkadaşlar bana bilgi verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler :)

aslında aşılamayla falan hiç uğraşmak istemiyorum tutma olasılığı az biliyorum ama yinede bidenesemmi diyorum

Merhaba problemin ne tam olarak bilmiyorum ama ben İzmir de yaşıyorum Pko teşhisi kondu eşiminde morfoloji %1 özelde 2 aşılama yapıldı tutmadı şimdi tepecik te yaptırcam doktor 3 aşılamada biz yapcaz tüp bebek öncesi dedi bende ege ünv. gitmeyi düşünüyodum ama aylarca uğraştırıyorlarmış diye duydum.Bende aşılama istemiyorum çünkü tutma ihtimali çok düşük ama mecburum:-(

Merhaba problemin ne tam olarak bilmiyorum ama ben İzmir de yaşıyorum Pko teşhisi kondu eşiminde morfoloji %1 özelde 2 aşılama yapıldı tutmadı şimdi tepecik te yaptırcam doktor 3 aşılamada biz yapcaz tüp bebek öncesi dedi bende ege ünv. gitmeyi düşünüyodum ama aylarca uğraştırıyorlarmış diye duydum.Bende aşılama istemiyorum çünkü tutma ihtimali çok düşük ama mecburum:-(

sol tüp tıkalı başka da ne bende ne eşimde bişey yok normalde tek sağlada kalabilirsin dedi dok. ama ben hala kalamadım o yüzden aşı yada tüp bebek yaptırmak istiyorum ama devlet üni. dediğin gibi çok bekleniyormuş sanırım özele gidicem ve hiç uğraşmadan tüp bebeğe başlıcam galiba

sol tüp tıkalı başka da ne bende ne eşimde bişey yok normalde tek sağlada kalabilirsin dedi dok. ama ben hala kalamadım o yüzden aşı yada tüp bebek yaptırmak istiyorum ama devlet üni. dediğin gibi çok bekleniyormuş sanırım özele gidicem ve hiç uğraşmadan tüp bebeğe başlıcam galiba

VAAAYYY sebus hanımartık farklı kulvarlarda gezıyon haaaa unuttun gıttı bızıı vaaaaaaaayyy ......

Cumartesi çok yoğun kanamam başladı, hala da devam ediyor.

Karar verdim doktorada gitmeyeceğim,ilaçlar çok dokunuyor bana.

Ben bu işten vazgeçtim..

Cumartesi çok yoğun kanamam başladı, hala da devam ediyor.

Karar verdim doktorada gitmeyeceğim,ilaçlar çok dokunuyor bana.

Ben bu işten vazgeçtim..

merhaba

çok üzüldüm ama vazgeçme bence
bende 4 yıldır isityorum ama olmuyor nedeni belli değil
cumartesi günü 25 ocaktada aşılama yaptırdım 6 gün bugün kasık ağrım var bilmiyorum olurmu olmazmı ilk denemem benimdde

X