- 8 Ekim 2013
- 36
- 27
- 34
Tebrik ederim arkadaşım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben 2,5 yıllık evliyim, hiç bir problemimiz çıkmadı tahlillerde, klomen ve ovitrelle iğne ile (çatlatma iğnesi) 8,5 aylık evli iken hamile kaldım, ama bebeğim ultrasona göre 8+0 da düştü.
1,5 yıl bekledik dr. kontrolünde, bir daha hamile kalamadım ve Özel Hastanede 9 Ocak günü ilk defa aşılamam yapıldı. 3 yumurtam oluşmuş, biri 20 mm. diğer ikisi biraz daha küçüktü çatlatma iğnesini yaptırdı dr.um 24 saat sonra da aşılamayı..
İnanılmaz derece de ağrılı oldu kanamam oldu, rahim ağzında bir problem var dedi dr.um yaparken, masada 35 dk. yattım. Evde de 3 gün yattım sayılır, hiç iş yapmadım.
Muayene ücreti ilaçlar ve aşılama toplam 481 TL para harcadım bu işlem için. Progestan 200 mg. kullanıyorum günde 2 tablet. "kutu bitince, adet olmazsan 1 hafta bekle yanıma gel, hiç bir tahlil yapmanı veya yaptırmanı istemiyorum" dedi dr.um (kendisine de 2 defa aşılama yapılmış, tam tüpe geçecekken hamile kalmış).
Tutarmı bilmiyorum ama göğüs ucum inanılmaz acıyor 3.gün başladı, çok gaz var, uykum azaldı.
ALLAH'tan hayırlısını diliyorum hepimiz için
Hakkinda inşallah hayırlısı olur .iyi dileklerin icinde cok tesekkurler senin sonuc belli olmuştur yazmamissin ama hakkinda hayırlısı olur insallah .