Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba umarim halen aktifsinizdir bu pazar bnmde asilamm oldu ilk asilamam yanliz kasik agrim var bacagim sizlio goguslerim biraz acio kabizdim ishale dondum afedersiniz adet olcam resmen nys bnm merak ettigim şu bu belirtiler ne zmn baslio ? Kacinci gun ilac icmiorum ignenin etkisi gecmis olmasi gerekio , adetmi olucam acaba erken cok duzensiz adetim de bi dusundum bilginiz varsa solerseniz cok mutlu olurum 😇

Asilamadan sonra 2 gun bende oyle oldum ama suan hic bir belirti yok drlar 2-3haftadan sonra belirtiler baslar diyorlar ama o zamana kadar kan testi yaptiracagiz zaten dua ile sabretmekten baska caremiz yok catlatma igensi 10 gune vucudtan atiliyormus ondan once yapilan test yalnis olabilir

Asilamadan sonra 2 gun bende oyle oldum ama suan hic bir belirti yok drlar 2-3haftadan sonra belirtiler baslar diyorlar ama o zamana kadar kan testi yaptiracagiz zaten dua ile sabretmekten baska caremiz yok catlatma igensi 10 gune vucudtan atiliyormus ondan once yapilan test yalnis olabilir
Bugun ucuncu gunum bnm senin kacinci gunun sonradan hic belirtin oldumu ?

Benim ilk asilamamdi ama bugun kotu haberi aldik negatifti bugun en kotu gunum benim agliyorum suan bakiyorum arastiriyorum ama cok yoruldum gercekten allah isteyen herkeze nasip etsin

Benim ilk asilamamdi ama bugun kotu haberi aldik negatifti bugun en kotu gunum benim agliyorum suan bakiyorum arastiriyorum ama cok yoruldum gercekten allah isteyen herkeze nasip etsin
Amin hayırlısıyla inşallah canım benim ya üzüldüm bende 2 defa yaptırdım aşılama yı tutmadı tüp bebek denemeyi düşünüyoruz

Bugun rahum
Amin hayırlısıyla inşallah canım benim ya üzüldüm bende 2 defa yaptırdım aşılama yı
Amin hayırlısıyla inşallah canım benim ya üzüldüm bende 2 defa yaptırdım aşılama yı tutmadı tüp bebek denemeyi düşünüyoruz

Bugun hsg cekildim cok sansiliydi sonrasinda kanamam oldu tupler acikmis bu ay yine asilama denicez ins tutar tutmazsa tup bebek

canı kasım ayında asılama yaptırıp bekleyenler olarak evet varız bazka konu acılmısıtı aşılama yaptıranlar yada kasım ayında asılama yaptıranlar olarak. ben 28 kasımda yaptırdım suana beklemedeyım. pozıtıf alan arkadasımızda oldu
Güzel haberlerini bekliyoruz. Bize de umut olursun inşallah. Ben de aşılama için adeti bekliyorum

amın canım ınsallah. hadı hayırlı olur ınsallah. asılama yaptırmadakı neden nedır ben polıkıstık overım mesela
Ben sayısız kere tüp bebek tedavisi gördüm. Son olarak geçen ay negatifi aldım. 1 ay ara verelim dedi doktorum. Ara vermişken aşılama yaptırayım dedim. aşılama sonucuna göre tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım

Ben sayısız kere tüp bebek tedavisi gördüm. Son olarak geçen ay negatifi aldım. 1 ay ara verelim dedi doktorum. Ara vermişken aşılama yaptırayım dedim. aşılama sonucuna göre tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım
pekı tutunamama sebebıı acıklıyorlarmı tabı muhakkak soylemıstır doktorun ama

Tek sebep kalitesiz yumurta diyorlar. Rezerv azaldıkça kalite de düşüyormuş :KK43:
hayıt otu suyu aktardan alabılırsın sayı artmasada kalıtesını artırabılırsın . instagramda güzellık hemsıresı dıye takıp ettıgım bır bayan var you tube da vıdeoları var onu ızlemenı tavsıye ederım. madem 1 ay ara verdın kendıne ve yumoslara bomba gıbı bak canım.

hayıt otu suyu aktardan alabılırsın sayı artmasada kalıtesını artırabılırsın . instagramda güzellık hemsıresı dıye takıp ettıgım bır bayan var you tube da vıdeoları var onu ızlemenı tavsıye ederım. madem 1 ay ara verdın kendıne ve yumoslara bomba gıbı bak canım.
Ah kuzum neler neler kullandığımı bir bilsen. Omega 3, quenzim10, arı sütü bal polen, aslan pençesi hayıt, soğan kürü incir kürü. Bitkisel takviyeler yetmiyormuş gibi hacamat sülük akupunktur da yaptırdım. Olmayınca olmuyor. 40 yaşında evlendim şimdi 43 yaşındayım. O yüzden tedaviye ara vermekten de korkuyorum. Menapoza kadar denemeye devam edeceğim. Rabbim ol desin inşallah. Tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin kurban olduğum

Ah kuzum neler neler kullandığımı bir bilsen. Omega 3, quenzim10, arı sütü bal polen, aslan pençesi hayıt, soğan kürü incir kürü. Bitkisel takviyeler yetmiyormuş gibi hacamat sülük akupunktur da yaptırdım. Olmayınca olmuyor. 40 yaşında evlendim şimdi 43 yaşındayım. O yüzden tedaviye ara vermekten de korkuyorum. Menapoza kadar denemeye devam edeceğim. Rabbim ol desin inşallah. Tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin kurban olduğum
amın insallah rabbım yardımcın olsun dua edelım bol bol :KK200:

Merhaba.. Umarım hayırlısıyla nasip olur. Benim ilk aşılama da tuttu .bildirimler gelince mesajlara bakayım dedim görünce de yazmak istedim. Genelde bu tür tedavilerde kadınlara yoğunlaşılıyor ama bazen bu büyük ihmal oluyor. Ben 2 kere normal yoldan hamile kalmama rağmen sonrasında kalamadım. Tedaviler bana uygulandı ama sonra eşime test yapıldığında morfoloji ve hız sorunu olduğunu öğrenmiştik . Kadınlar kulübünde de buna benzer çok fazla durum vardı tedavi süreçlerinde kadınlar o kadar ilaç kullanıp sonra evlere bakıldığında eşte sorun çıkan. Demem o ki mutlaka eşinize de test yapılsın. .umarım hakkınızda hayırlısı olur
Eşinize bi tedavi uygulandı mı

X