- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
Canım hayırlısıyla gir çık mr’a içini ferah tut. Hiç prolaktinim yüksek tüp bebeğe başlamazlar die düşünme. Ben pat die başladım tüp bebek iğnelerine, benim de prolaktin yüksekliği problemin vardı geçmişten, adetin 2. Günü iğnelere başlarken hormon testlerimi yenilememiştim. dr a dedimki ya prolaktin yüksek gelirse sorun olur mu diye, hiçbirşey olmaz biz zaten dışarda döllendiricez demişti. Önemsemedi yaniYakındır. Prolaktin sonuçlanmış benim,77 çıkmış yine yüksek. Yarın mr yolu kesin bana. Öğleden sonra dr bekliyor bakalım önce bir düşürecekler herhalde bunu kimbilir ne zamana olcak tüp bebek offff offff
Canım onu çok sordum da memorial nedense hiç esnemiyormuş forumda okuduğum kadarıyla, daha drlara sormadım birden fazla embriyo transferini ama tek transfer ediyorlarmış hep. Sana da tek embriyo mu transfer edilmişti?Gözünaydın Can'ım yaaa. Çok iyi. Ya transferde söyle iki tane transfer yapsınlar. Onların insiyatifinde çünkü.
Aklımı okudun yeminleCanım hayırlısıyla gir çık mr’a içini ferah tut. Hiç prolaktinim yüksek tüp bebeğe başlamazlar die düşünme. Ben pat die başladım tüp bebek iğnelerine, benim de prolaktin yüksekliği problemin vardı geçmişten, adetin 2. Günü iğnelere başlarken hormon testlerimi yenilememiştim. dr a dedimki ya prolaktin yüksek gelirse sorun olur mu diye, hiçbirşey olmaz biz zaten dışarda döllendiricez demişti. Önemsemedi yani
Aynen canım çok etkiliyor gerçekten adetin de yakın herhalde adete yakın göğüslerimin üstüne yatamıodum ben, kuzu bence hiç vakit kaybetme artık. Direk tedavine başla, yaşın kaçtı?Gerçi 3 kere dostinex kullanmıştım geçmişte ,düşmüştü ama yine tutturamamıştık. Göğüslerimi elleyemiyorum çok acıyorlar, bir de sürekli ağlama halindeyim. Sanırım çok etkiliyor psikolojiyi bu hormon
35 canım, mahvoldum bugün gata da,bu hastaneden nefret ediyorum, dr tekrar çağırıp aynı şeyleri söleyip duruyor,yahu işi gücü bırakıp sıra beklediğine yan ancak.mr randevusu vermiş bana Nisan 20 ye,ya mümkün değil zaman kaybı dedik eşimle yarın özelde mr çektirip onu gata ya götürcez,dostinex verecekmiş bana mr dan sonra,lan 45 gün mr için bekletiyosun beni düşünen var mı? Yarın koycam önüne mr ı bakalım nolcak? Dostinex kullanınca 6 ay korunmak gerekiyor dedi çocuk hayal oldu bende gülümAynen canım çok etkiliyor gerçekten adetin de yakın herhalde adete yakın göğüslerimin üstüne yatamıodum ben, kuzu bence hiç vakit kaybetme artık. Direk tedavine başla, yaşın kaçtı?
Hey allam yaa özelde çektir götür bakalım kuzum ne dicek. Dostinexte korunmak lazımdı evet bana da dr öyle demişti. Kadın doğumcuya mı götürüceksin mr ı nörolojiye mi? Nörologsa bi se kadın doğumcuyla görüş bence. Amh baktırmışmıydın canım rezervinde sıkıntı yoku dimi?35 canım, mahvoldum bugün gata da,bu hastaneden nefret ediyorum, dr tekrar çağırıp aynı şeyleri söleyip duruyor,yahu işi gücü bırakıp sıra beklediğine yan ancak.mr randevusu vermiş bana Nisan 20 ye,ya mümkün değil zaman kaybı dedik eşimle yarın özelde mr çektirip onu gata ya götürcez,dostinex verecekmiş bana mr dan sonra,lan 45 gün mr için bekletiyosun beni düşünen var mı? Yarın koycam önüne mr ı bakalım nolcak? Dostinex kullanınca 6 ay korunmak gerekiyor dedi çocuk hayal oldu bende gülüm
olmaz olur mu 0,7 amh. Endokrin e götürcem mr ı, dostinex e başlatacak, tüp bebeğe alıcaklardı beni şimdi almazlar artık ilaç kullanırken. Çok sinirliyim artık bıktım yaHey allam yaa özelde çektir götür bakalım kuzum ne dicek. Dostinexte korunmak lazımdı evet bana da dr öyle demişti. Kadın doğumcuya mı götürüceksin mr ı nörolojiye mi? Nörologsa bi se kadın doğumcuyla görüş bence. Amh baktırmışmıydın canım rezervinde sıkıntı yoku dimi?
Ya pardonda ben tüp bebekte transfer aşamasında transfere kadar doktor dostinex kullandirtmişti. Size nasıl 6 ay etkisi geçsin demişki allah AllahValla bıktım artık, zaten bir sene boşa geçti,şimdi bir de ilaç etkisi geçsin diye bekle YÖK
olmaz olur mu 0,7 amh. Endokrin e götürcem mr ı, dostinex e başlatacak, tüp bebeğe alıcaklardı beni şimdi almazlar artık ilaç kullanırken. Çok sinirliyim artık bıktım ya
Önceki dostinex kullanımlarımda bana da böle bir uyarı verilmemişti,hepsi özel dr lardı ama, bu devlet dr u ona bağladık,bende içtim önceden ama korunmadım,ne yapsam bende bilmiyorumYa pardonda ben tüp bebekte transfer aşamasında transfere kadar doktor dostinex kullandirtmişti. Size nasıl 6 ay etkisi geçsin demişki allah Allah
Neyse artik doktorun da vardir bir bildiği.inşallah mr sonucunuz tertemiz çıkar.tez vakitte de allah hayirli bir bebek nasip etsin size.Önceki dostinex kullanımlarımda bana da böle bir uyarı verilmemişti,hepsi özel dr lardı ama, bu devlet dr u ona bağladık,bende içtim önceden ama korunmadım,ne yapsam bende bilmiyorum
Teşekkür ederim isteyen herkese versin inş. Başka dr lara da sorucam bakalım onlar ne diyor korunma işine. Bu ilacı kullanıp hamile kalan varsa bana yazsın lütfenNeyse artik doktorun da vardir bir bildiği.inşallah mr sonucunuz tertemiz çıkar.tez vakitte de allah hayirli bir bebek nasip etsin size.
Kusum sakin bi moralini bozma, sonuçlarını kadın doğumcuya da göster. Amh düşükse biran önce başlamak ister tedaviye diye düşünüyorum. Başka dr lara da göster 6 ay beklenmesi gerekiyorsa birkaç yerden fikir al hemen beklemeye geçme benceValla bıktım artık, zaten bir sene boşa geçti,şimdi bir de ilaç etkisi geçsin diye bekle YÖK
olmaz olur mu 0,7 amh. Endokrin e götürcem mr ı, dostinex e başlatacak, tüp bebeğe alıcaklardı beni şimdi almazlar artık ilaç kullanırken. Çok sinirliyim artık bıktım ya
Ayh canım çok geçmiş olsun, girebildin mi sonunda , naptın nasılsın şimdi?Kapalı mr a giremedim ağla ağla bir hal oldum sürekli butona basıp çıktım, şimdi açık mr bir kuruma geldik,açık ta da başaramadım, şimdi anestezi yapacaklar çekicekler inş, bildiğin mezar... bugün bitsin artık bu işkence kızlar
Neden emara giriyorsn cnm onu anlayamadim?Kapalı mr a giremedim ağla ağla bir hal oldum sürekli butona basıp çıktım, şimdi açık mr bir kuruma geldik,açık ta da başaramadım, şimdi anestezi yapacaklar çekicekler inş, bildiğin mezar... bugün bitsin artık bu işkence kızlar
CanıNeden emara giriyorsn cnm onu anlayamadim?
canım prolaktinim sürekli yüksek diye beyinde adenom olabilir dediler ve mr istediler,şimdi gata ya geldim tekrar endokrine ve mr da 6mm adenom çıktığını söylediler ,bu sefer makro prolaktin için kan istediler tekrar kan verdim ve şimdi biyokimyada bekliyorum. Valla bu hipofiz bezindeki adenom beni evlat sahibi yapmıyormuş bildiğim tek şey bu ...Neden emara giriyorsn cnm onu anlayamadim?