Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hayırlısıyla gir çık mr’a içini ferah tut. Hiç prolaktinim yüksek tüp bebeğe başlamazlar die düşünme. Ben pat die başladım tüp bebek iğnelerine, benim de prolaktin yüksekliği problemin vardı geçmişten, adetin 2. Günü iğnelere başlarken hormon testlerimi yenilememiştim. dr a dedimki ya prolaktin yüksek gelirse sorun olur mu diye, hiçbirşey olmaz biz zaten dışarda döllendiricez demişti. Önemsemedi yani

Gözünaydın Can'ım yaaa. Çok iyi. Ya transferde söyle iki tane transfer yapsınlar. Onların insiyatifinde çünkü.
Canım onu çok sordum da memorial nedense hiç esnemiyormuş forumda okuduğum kadarıyla, daha drlara sormadım birden fazla embriyo transferini ama tek transfer ediyorlarmış hep. Sana da tek embriyo mu transfer edilmişti?

Aklımı okudun yeminle ohh içimi rahatlattın ,o zaman bana düşürmek için ilaç verecek ya muhtemelen onu kullanırken bu adete başlatır mı acaba tüpe? Eşimde diyorki düşmüş olarak bir ay daha deneyelim kendiliğinden?

Gerçi 3 kere dostinex kullanmıştım geçmişte ,düşmüştü ama yine tutturamamıştık. Göğüslerimi elleyemiyorum çok acıyorlar, bir de sürekli ağlama halindeyim. Sanırım çok etkiliyor psikolojiyi bu hormon

Aynen canım çok etkiliyor gerçekten adetin de yakın herhalde adete yakın göğüslerimin üstüne yatamıodum ben, kuzu bence hiç vakit kaybetme artık. Direk tedavine başla, yaşın kaçtı?

Aynen canım çok etkiliyor gerçekten adetin de yakın herhalde adete yakın göğüslerimin üstüne yatamıodum ben, kuzu bence hiç vakit kaybetme artık. Direk tedavine başla, yaşın kaçtı?
35 canım, mahvoldum bugün gata da,bu hastaneden nefret ediyorum, dr tekrar çağırıp aynı şeyleri söleyip duruyor,yahu işi gücü bırakıp sıra beklediğine yan ancak.mr randevusu vermiş bana Nisan 20 ye,ya mümkün değil zaman kaybı dedik eşimle yarın özelde mr çektirip onu gata ya götürcez,dostinex verecekmiş bana mr dan sonra,lan 45 gün mr için bekletiyosun beni düşünen var mı? Yarın koycam önüne mr ı bakalım nolcak? Dostinex kullanınca 6 ay korunmak gerekiyor dedi çocuk hayal oldu bende gülüm

Hey allam yaa özelde çektir götür bakalım kuzum ne dicek. Dostinexte korunmak lazımdı evet bana da dr öyle demişti. Kadın doğumcuya mı götürüceksin mr ı nörolojiye mi? Nörologsa bi se kadın doğumcuyla görüş bence. Amh baktırmışmıydın canım rezervinde sıkıntı yoku dimi?

Valla bıktım artık, zaten bir sene boşa geçti,şimdi bir de ilaç etkisi geçsin diye bekle YÖK
olmaz olur mu 0,7 amh. Endokrin e götürcem mr ı, dostinex e başlatacak, tüp bebeğe alıcaklardı beni şimdi almazlar artık ilaç kullanırken. Çok sinirliyim artık bıktım ya

Ya pardonda ben tüp bebekte transfer aşamasında transfere kadar doktor dostinex kullandirtmişti. Size nasıl 6 ay etkisi geçsin demişki allah Allah

Ya pardonda ben tüp bebekte transfer aşamasında transfere kadar doktor dostinex kullandirtmişti. Size nasıl 6 ay etkisi geçsin demişki allah Allah
Önceki dostinex kullanımlarımda bana da böle bir uyarı verilmemişti,hepsi özel dr lardı ama, bu devlet dr u ona bağladık,bende içtim önceden ama korunmadım,ne yapsam bende bilmiyorum

Önceki dostinex kullanımlarımda bana da böle bir uyarı verilmemişti,hepsi özel dr lardı ama, bu devlet dr u ona bağladık,bende içtim önceden ama korunmadım,ne yapsam bende bilmiyorum
Neyse artik doktorun da vardir bir bildiği.inşallah mr sonucunuz tertemiz çıkar.tez vakitte de allah hayirli bir bebek nasip etsin size.

Neyse artik doktorun da vardir bir bildiği.inşallah mr sonucunuz tertemiz çıkar.tez vakitte de allah hayirli bir bebek nasip etsin size.
Teşekkür ederim isteyen herkese versin inş. Başka dr lara da sorucam bakalım onlar ne diyor korunma işine. Bu ilacı kullanıp hamile kalan varsa bana yazsın lütfen

Kapalı mr a giremedim ağla ağla bir hal oldum sürekli butona basıp çıktım, şimdi açık mr bir kuruma geldik,açık ta da başaramadım, şimdi anestezi yapacaklar çekicekler inş, bildiğin mezar... bugün bitsin artık bu işkence kızlar

Kusum sakin bi moralini bozma, sonuçlarını kadın doğumcuya da göster. Amh düşükse biran önce başlamak ister tedaviye diye düşünüyorum. Başka dr lara da göster 6 ay beklenmesi gerekiyorsa birkaç yerden fikir al hemen beklemeye geçme bence

Ayh canım çok geçmiş olsun, girebildin mi sonunda , naptın nasılsın şimdi?

Kızlar çatlamak üzereyim lütfen biri yardım etsin bugün aşılamanın 5.günü ve akşamları özellikle karnım şişiyor taş gibi oluyor nefes alamıyorum ya sancı da var gaz sıkışması gibi valla çok fenayım benim gibi olan bir çözüm öneren var mı

Mojo44 cnm bnmde bu gun 4.gunum ama cok siskinlik yok bnde sadece sinirlniyrm herseye bide gaz sorunum var resmn. Belim agrio surekli adetliymism gibi bi agri oluo. Sacma bi durum acaba asilama tutmadimi die dusuniyrum

Bu arada kizlar siz asilma yapilmadan once yikanan spermlerin sayisini doktor soyledimi size ? Bana soylemedi nettede hep yazio soylemk zorundalar die

Neden emara giriyorsn cnm onu anlayamadim?

Canı
canım prolaktinim sürekli yüksek diye beyinde adenom olabilir dediler ve mr istediler,şimdi gata ya geldim tekrar endokrine ve mr da 6mm adenom çıktığını söylediler ,bu sefer makro prolaktin için kan istediler tekrar kan verdim ve şimdi biyokimyada bekliyorum. Valla bu hipofiz bezindeki adenom beni evlat sahibi yapmıyormuş bildiğim tek şey bu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…