- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
Canım günaydın. Dün gata ya gittik,diğer hastaneden geldiği için kan sonuçları kabul etmedi ve endokrin uzmanı tekrar kan istedi.ama iki kez 20 dk arayla vericeksin kanı dedi, gittik bu sefer bu hastanede iki kez kan aldılar,salı gel dedi Dr. Sonuçlara göre bakıp mr a alacağını söledi. Kan vermekten kevgire döndüm İnanİnş canım sen naptın? Mr sonuçların çıktı mı hemen?
Geçmiş olsun canım hadi hayırlısı artık, ayh sorma kan verme olayını kollarım mosmor neyse sonu iyi olsun daCanım günaydın. Dün gata ya gittik,diğer hastaneden geldiği için kan sonuçları kabul etmedi ve endokrin uzmanı tekrar kan istedi.ama iki kez 20 dk arayla vericeksin kanı dedi, gittik bu sefer bu hastanede iki kez kan aldılar,salı gel dedi Dr. Sonuçlara göre bakıp mr a alacağını söledi. Kan vermekten kevgire döndüm İnan
Can'ım dün arayacaklardı seni. Ne durumda bebişler?Geçmiş olsun canım hadi hayırlısı artık, ayh sorma kan verme olayını kollarım mosmor neyse sonu iyi olsun da
Canım evwt dün aradılar bugün de ben aradım yine dayanamadım:) dün 10 tanesi iyi kaliteymiş, 8 tanesi 8 hücreli, 1 tanesi 7 hücreli, 1 tanesi constraction neyse o sormayı unuttun:) 2 tanesi yavaş gelişio dedi. Bugün de yavaş gelişenlerden biri gitmiş, 10 iyi 1 orta kalite dedi. Yarın öğlen kaç tane dondurulabilir sölicekler. 5aa bişiler yazıolar forumda ama bana o tarz bir açıklama yapmadılar. Bu aşamadakilerden literatüre göre yüzde 40 dondurulmaya gider dedi. Yarın neleri soruyım?Can'ım dün arayacaklardı seni. Ne durumda bebişler?
Can'ım ben hiç ayrıntısına takılmadım. Benim transfer edilenler iyi kaliteydi. Dondurulanları sormadım bile :)) ama hala iyi kalitede çok fazla yumurtan var anladığım kadarıyla. 5aa iyi kalite demek. Ben öyle biliyorum. Çok kafanı yorma. Akışına bırak. İyi kalite olup tutmayan orta kalite olup da tutan da o kadar çok ki...Canım evwt dün aradılar bugün de ben aradım yine dayanamadım:) dün 10 tanesi iyi kaliteymiş, 8 tanesi 8 hücreli, 1 tanesi 7 hücreli, 1 tanesi constraction neyse o sormayı unuttun:) 2 tanesi yavaş gelişio dedi. Bugün de yavaş gelişenlerden biri gitmiş, 10 iyi 1 orta kalite dedi. Yarın öğlen kaç tane dondurulabilir sölicekler. 5aa bişiler yazıolar forumda ama bana o tarz bir açıklama yapmadılar. Bu aşamadakilerden literatüre göre yüzde 40 dondurulmaya gider dedi. Yarın neleri soruyım?
Canım ben de iyi kalite diyince bişi soramadım ama herşey kısmet işi bakalım beklicez yarın embriyoların son durumu belli olucak hayırlısıyla. 2. Adeti bekleyeceğim sonra, ofhh baya da vakit var insan sabırsızlanıyor. Senin hamilelik nasıl gidiyor?Can'ım ben hiç ayrıntısına takılmadım. Benim transfer edilenler iyi kaliteydi. Dondurulanları sormadım bile :)) ama hala iyi kalitede çok fazla yumurtan var anladığım kadarıyla. 5aa iyi kalite demek. Ben öyle biliyorum. Çok kafanı yorma. Akışına bırak. İyi kalite olup tutmayan orta kalite olup da tutan da o kadar çok ki...
Benim ilkinin tutmamasına şaşırmıştı dr.
Ben de tüp bebek sürecine çok hızlı bir giriş yaptım ve çok şükür hemen kavuştum. Bu yüzden çok araştırma fırsatım olmadı. Birkaç terimi çözebildim sadece:))Canım ben de iyi kalite diyince bişi soramadım ama herşey kısmet işi bakalım beklicez yarın embriyoların son durumu belli olucak hayırlısıyla. 2. Adeti bekleyeceğim sonra, ofhh baya da vakit var insan sabırsızlanıyor. Senin hamilelik nasıl gidiyor?
Çok şükür canım çok az kaldı, hayırlısıyla kucağına al inş bebişini, bana da dua et:) hayırlısyla ben de o günleri görürüm inşBen de tüp bebek sürecine çok hızlı bir giriş yaptım ve çok şükür hemen kavuştum. Bu yüzden çok araştırma fırsatım olmadı. Birkaç terimi çözebildim sadece:))
Ben iyi sayılırım Can'ım. Zor geçiyor biraz. Ağrım çok fazla. Çatı ağrısı diyorlarmış. Sağa sola zor dönüyorum. Ama çok şükür bu haftalara gelebildik. 9 ay beni yatıracaklar diye çok korkuyordum önceden düşüğüm olduğu için. Ama öyle olmadı. Zorlansam da kendi kendimi idare edebiliyorum.
Yahuhiç bişey anlamıyorum şimdi siz anlatırken? Tüp bebeğe başladığımda bende böle olcam di miCanım evwt dün aradılar bugün de ben aradım yine dayanamadım:) dün 10 tanesi iyi kaliteymiş, 8 tanesi 8 hücreli, 1 tanesi 7 hücreli, 1 tanesi constraction neyse o sormayı unuttun:) 2 tanesi yavaş gelişio dedi. Bugün de yavaş gelişenlerden biri gitmiş, 10 iyi 1 orta kalite dedi. Yarın öğlen kaç tane dondurulabilir sölicekler. 5aa bişiler yazıolar forumda ama bana o tarz bir açıklama yapmadılar. Bu aşamadakilerden literatüre göre yüzde 40 dondurulmaya gider dedi. Yarın neleri soruyım?
Çok şükür canım çok az kaldı, hayırlısıyla kucağına al inş bebişini, bana da dua et:) hayırlısyla ben de o günleri görürüm inş
Adına karar verdiniz miBen de tüp bebek sürecine çok hızlı bir giriş yaptım ve çok şükür hemen kavuştum. Bu yüzden çok araştırma fırsatım olmadı. Birkaç terimi çözebildim sadece:))
Ben iyi sayılırım Can'ım. Zor geçiyor biraz. Ağrım çok fazla. Çatı ağrısı diyorlarmış. Sağa sola zor dönüyorum. Ama çok şükür bu haftalara gelebildik. 9 ay beni yatıracaklar diye çok korkuyordum önceden düşüğüm olduğu için. Ama öyle olmadı. Zorlansam da kendi kendimi idare edebiliyorum.
Hep ediyorum Can'ım. Rabbim en kısa zamanda tattırsın bu güzel duyguyu.Çok şükür canım çok az kaldı, hayırlısıyla kucağına al inş bebişini, bana da dua et:) hayırlısyla ben de o günleri görürüm inş
Aynen canım böyle olacaksın :) bizlerden toplanan yumurtalar döllenince kaliteleri değişiyor. İyi kalitede bir döllenmiş embriyo bölünerek 3. Ve 5. Güne ulaşıyor. En iyi 5. Gün derler. Blastosist diyorlar hatta ona. Tutunma aşamasına gelmiş oluyor o nerdeyse. Ama bazı dr lar 5. Günü beklemeyi gereksiz buluyor anne rahminde daha iyi sonuç alacağını düşünerek 5. Günü bekleyip riske atmadan 3. Gün transfer yapıyorlar :)) benim mesela ilki 5. Gün embriyosuydu tutmadı. İkinci 3. Gün embriyosuydu tuttu şükür. Zaten bu kadarı bilsen yeter Can'ım :)Yahuhiç bişey anlamıyorum şimdi siz anlatırken? Tüp bebeğe başladığımda bende böle olcam di mi
Yağız olacak inş Can'ım. 2 sene önce rüyamda görmüştüm.Adına karar verdiniz mi
Hahaha aynen canım insan neler öğreniyor başına gelinceYahuhiç bişey anlamıyorum şimdi siz anlatırken? Tüp bebeğe başladığımda bende böle olcam di mi
Adıyla yaşasın çok güzel isimYağız olacak inş Can'ım. 2 sene önce rüyamda görmüştüm.
Canım hala şu genetik testi araştırıyorum yarın embriyolar dondurulmadan karar vermem lazım. Eşimle sabah beri konuşuyoruz karar veremedik. Napsam bilemedim yaAdıyla yaşasın çok güzel isim
Böle kolay kurtulamazsın benden dur bakalım bi başlıyım neler çektirecem sizeHep ediyorum Can'ım. Rabbim en kısa zamanda tattırsın bu güzel duyguyu.
Aynen canım böyle olacaksın :) bizlerden toplanan yumurtalar döllenince kaliteleri değişiyor. İyi kalitede bir döllenmiş embriyo bölünerek 3. Ve 5. Güne ulaşıyor. En iyi 5. Gün derler. Blastosist diyorlar hatta ona. Tutunma aşamasına gelmiş oluyor o nerdeyse. Ama bazı dr lar 5. Günü beklemeyi gereksiz buluyor anne rahminde daha iyi sonuç alacağını düşünerek 5. Günü bekleyip riske atmadan 3. Gün transfer yapıyorlar :)) benim mesela ilki 5. Gün embriyosuydu tutmadı. İkinci 3. Gün embriyosuydu tuttu şükür. Zaten bu kadarı bilsen yeter Can'ım :)
Böle kolay kurtulamazsın benden dur bakalım bi başlıyım neler çektirecem size
Gözünaydın Can'ım yaaa. Çok iyi. Ya transferde söyle iki tane transfer yapsınlar. Onların insiyatifinde çünkü.Dolunay22 Coffeeturk kızlarr dondurdular benimkileri, 3ü iyi kalite dedi 1 tüpe 1 embriyo olarak koymuşlar bunları, diğer 4 orta kalite dedi, 1tüpe 2şer olucak şekilde koymuşlar. Dün adet oldum, şimdi bir sonraki adeti beklicem. Coffeeturk kız yetiş sen de bana
Dolunay22 Coffeeturk kızlarr dondurdular benimkileri, 3ü iyi kalite dedi 1 tüpe 1 embriyo olarak koymuşlar bunları, diğer 4 orta kalite dedi, 1tüpe 2şer olucak şekilde koymuşlar. Dün adet oldum, şimdi bir sonraki adeti beklicem. Coffeeturk kız yetiş sen de bana