Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba

çok üzüldüm ama vazgeçme bence
bende 4 yıldır isityorum ama olmuyor nedeni belli değil
cumartesi günü 25 ocaktada aşılama yaptırdım 6 gün bugün kasık ağrım var bilmiyorum olurmu olmazmı ilk denemem benimdde

Biliyor musun bütün belirtileri yaşadım, eminim hamile kalmışımdır, ama tutunamadı işte.

Dün tlf la dr.umu arayıp yoğun kanama olduğunu artık vazgeçtiğimi, 5. günüm olduğunu söyledim, "idrarda test yap öyle tlflaşalım" dedi. Tabii ki negatif çıktı sonuç, 5 gün kanama sonunda pozitif çıksa şaşarım. Düşük yaptım eminim. Bende tekrar aramadım .

Eşim çok ısrar ediyor bir gidelim diye ama ben kafamdan atacağım bebek fikrini .

ALLAH istese idi verirdi ,vermiyorsa mutlaka bunda da bir hayr vardır.

Biliyor musun bütün belirtileri yaşadım, eminim hamile kalmışımdır, ama tutunamadı işte.

Dün tlf la dr.umu arayıp yoğun kanama olduğunu artık vazgeçtiğimi, 5. günüm olduğunu söyledim, "idrarda test yap öyle tlflaşalım" dedi. Tabii ki negatif çıktı sonuç, 5 gün kanama sonunda pozitif çıksa şaşarım. Düşük yaptım eminim. Bende tekrar aramadım .

Eşim çok ısrar ediyor bir gidelim diye ama ben kafamdan atacağım bebek fikrini .

hiç üzme kendini demekki hayırlısı bnöyleymiş benimde 2010 yılında geldi başıma hamileyim diye öğrendim kandada idrardaa çıktı ama kese görmemiştik. sonra kanamam başladı ama düşük olduğu belliydi parça şeklinde geldi kanamam bayağıda sürdü
seninde parça şeklindemiydi

hiç üzme kendini demekki hayırlısı bnöyleymiş benimde 2010 yılında geldi başıma hamileyim diye öğrendim kandada idrardaa çıktı ama kese görmemiştik. sonra kanamam başladı ama düşük olduğu belliydi parça şeklinde geldi kanamam bayağıda sürdü
seninde parça şeklindemiydi

Evet canım, 2012 Temmuz'da bir düşüğüm oldu 8+0 haftalıkken, ordan acı tecrübem var zaten. Kalp atışını bile görmüştük.

Doktorum aynı ,evlendiğimden beri ilk ve tek dr.um.

Aslında O'da çok emindi bu aşılamanın tutacağından çünkü, "daha önce hamile kaldınız" diyordu ama nasip değilmiş.

Evet canım, 2012 Temmuz'da bir düşüğüm oldu 8+0 haftalıkken, ordan acı tecrübem var zaten. Kalp atışını bile görmüştük.

Doktorum aynı ,evlendiğimden beri ilk ve tek dr.um.

Aslında O'da çok emindi bu aşılamanın tutacağından çünkü, "daha önce hamile kaldınız" diyordu ama nasip değilmiş.

öyle canım öyle herşey nasip kısmet var demekki bir zamanı bende çoktandır bekliyorum bakalım nolucak ilk aşılamam ve 6 günüm bugünn merak içindeyim umutsuzum diyorum ama hep içimde küçükte olsa olucakmış hissi var

aranızda rahim ağzı darlığı nedeniyle aşılaması çok zor geçen oldumu. ben de dün aşılama oldum 5 yıldır evliyim. 2 aşılamam ilkinde dr. çok sorun yaşamıştı ama neden yaşadığını sölememişti bu seferki dr. söyledi rahim ağzı çok skntılı dedi.

merhaba arkadaşlar bende 4 yılı geçiyo evleneli 2 sene korunduk ondan sonra bırakdık hamile kaldım düşükle sonuçlandı ve bende suan kanuni devlet hastanesinde tedavi görüyorum 3 aşılama hakkım var daha geçemedim devlet böyle bi imkan sunuyo bizlere boşuna paranızı özellerde sarf etdirmeyin derim ve üç aşılamada tutmazsa da ropor çıkartıyorsun ordan tüp bebek içinde 1.50 liraya yapdırıyosun oda ilaç yarısınıda yine devlet ödüyo ilacın parasını, ve tüp bebek içinde iki deneme hakkı var eger orda tutmazsada özelde en son paranızı birikdirip yaparsınız devletin böyle bi imkanı varken kullanınderim arkadaşlarım :KK3::KK3::KK3:

aranızda rahim ağzı darlığı nedeniyle aşılaması çok zor geçen oldumu. ben de dün aşılama oldum 5 yıldır evliyim. 2 aşılamam ilkinde dr. çok sorun yaşamıştı ama neden yaşadığını sölememişti bu seferki dr. söyledi rahim ağzı çok skntılı dedi.

Bende 9 Ocak'ta aşılama yaptırmıştım, çook zor oldu, o kadar acı çektim ki ,kanamada oldu. "rahim ağzında sıkıntı var" dedi yaparken doktorum, ebe sordu "serviks mi aşağıda hocam?" dedi ,"evet" dedi dr.um.

Tutmadı zaten bugün adetimin 7. günü :KK43:

Bir daha da yaptırmayacağım ,Ben vaz geçtim bu sevdadan

öyle canım öyle herşey nasip kısmet var demekki bir zamanı bende çoktandır bekliyorum bakalım nolucak ilk aşılamam ve 6 günüm bugünn merak içindeyim umutsuzum diyorum ama hep içimde küçükte olsa olucakmış hissi var

ALLAH'ım inşallah o güzel haberi almayı sana nasip etsin arkadaşım. umudunu yitirme, çok da kaptırma kendini olur mu.

Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize...

vazgeçme ,ümitli ol , ben ümitliyim. olmazsa da tüp denicem. her zaman ümitli olmalıyız.
bana aşağıda demedi de tam rahim ağzı yol olarak dümdüz değilmiş bir de açılmıyormuş hemen kapanıyormuş.ben elimden geleni yaptım dedi dr. artık beklemeye geçtim cnm hiç ümit kesme . ben de öyle çok acı çektim ki ama napalım kavuşmak için çekicez.

ilk aşılama ve hamileyimmmm

Merhaba arkadaslar 7 aralık ta aşılamam yapildi ve ben 11.gunun aksami kanda baktirdim. 6.59 çıktı doktorum iki gün sonra tekrarla bakalım dedi ve 13.gun 12.14 cikti sonuç.Bende kan pıhtılaşmasi olduğu için igne kullanmam gerekli doktorum ertesi gun icin çağırdı ve iğnelere basladik dört gun sonra tekrar baktir dedi ve bun 16.gun 190.31 çıktı çok şükür Allahıma hamileyimmmmm...ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASIP EYLESİN...

ayyyyy ne güzel allah bizede nasıp etsin . bende aşılama yaptırdım 4 şubatta kan tahlılı yaptırmam gerekıyor ama dayanamıorum .... sıskınlık hassasıyet ,alt karın bolgesınde agrı ve ara ara batma oluyor bırde bazen aksamları ozellıkle dızlerımde ve bacaklarımda agrı oluyo (gun ıcerısınde sureklı topuklu ayakkabı gıymektende olabılır gercı malum bankacı olunca mecbur gıyıyoruz )...

Bu arada senin bebiş ne alemde, hiç bahsetmemişsin, sıkı tutundu mu annesine miniğim :KK16:

Allahima çok şükür hic bi sıkıntımız yok bulanti ve mide ağrısı cekiyorum sadece gazdanmis oda gecen gece acile gittim dayanamadım ağrıya senin son durum nedir buarada canım inşallah hayirli haberini alırız. ..

ALLAH'ım inşallah o güzel haberi almayı sana nasip etsin arkadaşım. umudunu yitirme, çok da kaptırma kendini olur mu.

Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize...

amin canım kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ama istemesemde hevesleniyorum işte bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

aslında aşılamayla falan hiç uğraşmak istemiyorum tutma olasılığı az biliyorum ama yinede bidenesemmi diyorum

bende aynı şekilde aşılama düşünmüyodum tüp bebek için bursaya gidicektim mayısta ama burdaki başka bir doktora gittim denemekten bişey kaybetmezsin bence bikez aşılamada şansını dene dedi bakalım benim bugün 8 .günüm aşılama yapılalı bekliyorum sabırsızlıkla sonucu ben derimki içinde kalmasın dene

benimde tutunamama ile ilgili sorunum vardı ama bu aşılamada bana progestan düşük önleyici hapta verdi sabah akşam onunda içiyorum bilmiyorum bi faydası olucakmı ama bekliyorum bakalımm

ayyyyy ne güzel allah bizede nasıp etsin . bende aşılama yaptırdım 4 şubatta kan tahlılı yaptırmam gerekıyor ama dayanamıorum .... sıskınlık hassasıyet ,alt karın bolgesınde agrı ve ara ara batma oluyor bırde bazen aksamları ozellıkle dızlerımde ve bacaklarımda agrı oluyo (gun ıcerısınde sureklı topuklu ayakkabı gıymektende olabılır gercı malum bankacı olunca mecbur gıyıyoruz )...

bende çok sevindimm allah sağlıklı bir şekilde jhayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn darısı bizlerin başınaa

Arkadaslr sizede oldu mu boyle dun koyu renkli kan parcaciklari geldi bicok hani adet olurken de gelir ya. O sekiilde baya bi can sktm moral bozdum. Dr cok tahris ettik rahim agzi dar die dedi ama o bi engel degildir demi cok kafami taktim bugun 3 gun daha asilama olali

X