merhaba canım çok teşekkür ederim . öncelikle ilk 3 gün yattım sonrada kendimi korudum eve eşimden Allah razı olsun hep yardım etti ve evet özelde lina kadın sağlığı şükran çakmakta yapıldı aşılamam 750 aşılama + ilaçlar ve tahlil ücreti ödedim toplamda kabaca 1100 tl falan tuttu benim şansım iğneleri ucuza bulmam oldu hastaneye bayanın bitanesi hiç kullanmadığı iğnesini yarı fiyatına bırakmıs onu ordan aldım diğer iğneyide kadınlar külübünün bi sayfasında yarı fiyatına satılıyodu onuda ordan aldım.
belirtilerime gelince gün gün tuttum hemen seni aydınlatıyım.
1.gün
aşılamam yapıldı 3 yumurtam vardı ama 2si çatlamış dedi yapıldıktan sonra beni 15 dk masada yatırdılar.sonra 15 dk odada yattım ve okadar tuvalete sıkıstımki odaya gecmeden önce tuvalete gittim yani aşılamadan 15 dk sonra.kasıklarım idrarımı tuttugumdan dolayı sanırım ogun bayağı aradı bel ağrısı ve halsizlikte vard.
2.gün
kasık ağrısı var ve halsizlik devam ediyor
3.gün
bel kasık ağrsı devam yatarkende gögsümde ağrı başladı
4.gün
aşırı gazım başladı :)
sabahları bel kasık ağrısı ve sol tarafta batma hissi başladı(bu arada aşılama yapılırken soldaki yumurtalarım gelişip çatlamıştı) ve gögüs ağrısı
5.gün
ağrı olarak daha rahatım kasık agrım hafif vardı sol taraf gögüsler hassas buğün dışarı çıktık ondanmıdır bilmiyorum karnım şişti ve gazım fazla :)
6.gün
çabuk açıkma gögüslerde hasasiyet ve kasık ağrısı
yorgunluk ve uyku hali
ayrıca buğün idrar testi yaptım ama silik çıktı sanırım ilaçlardan
7.gün
sabah daha kalkmadan başımda ağrı ayrıca kasık ve gögüslerde hasasiyet devam ediyor ve buğün diğer hamileliklerimdede en büyük belirti buydu dilimde demir tadı vardı ve tarif nasıl edilir sanki uyuşma gibi
8.gün
progestanın yan etkisi uykusuzluk başladı
sabah kalkarken sanki adet olacakmışım gibi bel kasık ağrısı fazlaca sabah kalkarken baş ağrısı gögüsler devam aynı ve dildeki uyuşukluk devam
9.gün
bitmek bilmeyen b baş ağrısı bel ağrısı
10.gün
düne göre rahatım bel ve kasık ağrısı sanki hafifledi ara ara vuran bi başağrısı ve gögüsler hasas
11.gün
bugün kan testi yaptırdım 6.59 çıktı pozitif doktoru aradım iki gün sonra tekrarla dedi.
sezeryan yerimde sızlama (kızım sezeryanla oldu ) . dildeki uyuşma devam arttı gögüsler ve baş ağrısı devam
12.gün
sezeryan yerimde sızlama (kızım sezeryanla oldu ) . dildeki uyuşma devam arttı gögüsler ve baş ağrısı devam ve ateşim 36.5 ara sanki baş dönmesi ve birazda sinirliyim sanırım
13.gün
değer iki kat yükselmiş 12,14 olmuş yarın doktordayız bende kan pıhtılaşması iğneye başlıycam raporumu yazdı hergün iğne var pztsi kan testini yeniliycem
adet olacakmışım gibi ağrılar devam gögüslerimin ağrısı arttı idrara sık sık çıkma ateş 36.5
17.gün
kantesti 190 .31
30 aralıktada keseyi gördük şükürler olsun 6mm çok güzel dedi
5 ocak gribim ve acile gittik test yapıldı herşey iyi dedi ultrasona girdim doktor ne dese hiç beklemiyordum bebek sağlıklı kalbide atıyor dedi
daha ne istenir ki Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın olurmu