Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Saol cnm inşallah ikimizde hayırlı ve güzel sonuçlar aliriz.bu arada benim gercek ismim de asli :) seninki nedir? Sakincasi yoksa ismen hitab ederim :)

Acik acik yazdıkların inan cok aydinlatici oluyo.cok saol gerçekten. Insan yasamayinca bilmiyor.

Ben de bugunu ozetliyim. Esim de sperm vermeye geldi ya tup bebek profosör uyle grstk. Butun dosyami gosterdim. Esimin degerlerine iyi fena degil dedi. Benim tupler acik. Sizin olayiniz bu saatten sonra sebepsiz infertilite dedi. Bana da aşılama dan olumsuz sonuc alirsan sakin üzülme dedi. Cunku aşılama sansini % 5 artiriyo dusuk bi oran dedi. Tedaviye yeni baslamissiniz daha dedi. Yaşin kucuk bu iyi dedi. Direk tüp bebeğe mi parali gecsem dedim esim eylülde y.disina cikcak dedim. Yok dedi. Hakkini kullan.tup bebekte devletten yararlan ne gerek var dedi? Normalde senin gibi , direk aşılama haklarim bitince gecebiliyomusum tupe ama bende çikolata kisti oldugu icin belki 2 ay dogum kontrol hapi veririz dinlenmeye aliriz.sonraki ay tupe geceriz dedi. O 2 ayda belki çikolata kisti tamamen gider dedi.
Esim giderse spermleri donduruyolarmis. Embriyo da saglikli 2 den fazla olursa onlari da donduruyolarmis. Yani esim yokken kocasiz da tup yaptirabiliyorum. Benim kendime yuklenmem esim gitcek ya ondandi. Böylece aydinlanmis oldum. Sen de sordu gun icin cok saol cnm. Inşallah hepimiz olumlu sonuçlar i paylasiriz bu ay.bir de cok sukur esimin degerleri bu ay daha da artmis.ileri hareketlilik gecen ay % 33 du. Bu ay % 48 olmus. Keçiboynuzu kürü nun faydalari :))

Cnm hangi fakülte de yaptirdin? Ben de istanbul cerrahpasada yaptirdim.

Esine de saraçoğlu nun keciboynuzu kurunu icir.cok ise yariyor.

Esine de saraçoğlu nun keciboynuzu kurunu icir.cok ise yariyor.

aslıcım meraba. bugün gittim doktora klomen verdi. aşılama 3 kere yapılıyo dedi. ilkinde klomen denicez olmaz ise diğer ikisini iğneli yapıcaz dedi. bakalım heyecanlıyım ve ümitliyim bu ay hayırlısıyla. seninde hayırlı olsun canım inş tutar bu ay.

Ilk deneme icin klomen olur. Klomenle de hamile kalan cok. Inşallah sen de kalirsin. Sen özelde mi devlette mi yaptiriyorsun?

canım bende yeni aşılama yaptırdım dün birinci aşılamamdı tualet dışoında kalkmıyorum oturmuyorum da hep yatıyorum inşallah tutar . rabbim hepimizin sesini duyar

Cnm kan testi yaptirdin mi?

3 tane kesem var 3u bisi sakliyms 4 olablr dedi doktrm

Ayyyy cnm yaaa cok sevindim. Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Ucuz veya dorduz olcak yani. Superrr :) benim de dun yeni aşılama m oldu. Bakalim bu sefer sonuc nasıl olcak? Bu sefer igneli asilama oldu.

Zeynep esin aşılama daki sperm degerlerine bakabildi mi? Bizim bu ay daha iyiydi gecen aya gore. 47 milyon sperm. % 48 hareketlilik.

ne diyceğimi bilemedim canım ya hayırlısı olsun inşallahh ama şoktayım üçüz hatta 4 olma ihtimali süper bişeyy allah kucağına almakta nasip etsin inşallah

ordu eğitim ve araştırmada yaptırdım canım

Cnm ben de istanbulda sindir diye düşünmüştüm :) ne guzel turkiye nin dort bi kosesiyle bir arada yiz burda bugün 2. Gunumuz oldu. Ben 12.gun saglik ocaginda test yaptircam. Sen de yaptir ücretsiz yapiyolar. Bu pazartesi degil önümüzdeki pazartesi yaptiririz testi... hayırlı ve güzel sonuçlar aliriz hepimiz inşallah. .

Cnm kan testi yaptirdin mi?

Hayır henüz değil. Eşim pazara kadar bekleyelim dedi pazar acile gideriz yaptırırız dedi adet olmazsan :S normalde çok sabırsızım ama bende anlamadım bu sabrımı. Bugünde aşırı uyukluyorum. Arkadaşlarla toplantı yapıorum çocuklar şefim siz yatın en iyisi biz devam ederiz dediler ben hep başka şelere yorsamda buda bi belirtiymiş öpğreniz öğrenmez paylaşacağım ama :)

inşallah canım arasıra umudumu kaybetsemde burası iyi geliyor ve tabi dualar :))) evet bu yüzden burayı çok seviyorummm :))) inşallah bu ay hamiş kalırızzz:) nasıl gidiyor bu gün bi ara içim çok sıkıldıı o zaman dedim olmucak heralde ama geçtiii arasıra sancım oluyor bide oturunca ben sancı vuruyo o yüzden yatıyorum yada yarım oturuyorum sende durum nasıl ?? nası geçiyor günleeer :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…