Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar 3 tane yumosum var 15 m 18 m 20 m doktor catlatma iğnesi vermedi kendi çatlar dedi yarın gün aşırı ilişkiye baslicaksnz dedi
Daha iyi aslında o catlatma ignesinin yan etkilerinden kurtulmuş olursun. 10 Gün yan etkileri geçmiyor çünkü.

Kızlar 3 tane yumosum var 15 m 18 m 20 m doktor catlatma iğnesi vermedi kendi çatlar dedi yarın gün aşırı ilişkiye baslicaksnz dedi
canim yumurtanin kacinci gununde baktin ? ben 4 cu gunu gitim adetimin 8-10 cm diler insalahhh canim insallah tutarda seninki bizde mutlu oluruz en azindan birimiz bu derten kurtuldu diye

Cnm adetin 5 günü 5 gün klomen kullandim bugün adetimin 11 günü iste
canim yumurtanin kacinci gununde baktin ? ben 4 cu gunu gitim adetimin 8-10 cm diler insalahhh canim insallah tutarda seninki bizde mutlu oluruz en azindan birimiz bu derten kurtuldu diye[/QUOT

Merhaba kizlarrrYarın 9. Gun ve ben dayanamayıp sabah test ver cem.kan testi...insallah benimle dir bebisim yada bebislerim eğer benimleyseler kismetleriyle geliyorlar yıllardır uğrattığım is oldu onlara daha sağlıklı bir gelecek veri cem insallah.. ve çifte mutlulugum olacak.. rabbim hepimize bu ay hamilelik haberi almayı nasip etsin insallahhhhh

Merhaba kizlarrrYarın 9. Gun ve ben dayanamayıp sabah test ver cem.kan testi...insallah benimle dir bebisim yada bebislerim eğer benimleyseler kismetleriyle geliyorlar yıllardır uğrattığım is oldu onlara daha sağlıklı bir gelecek veri cem insallah.. ve çifte mutlulugum olacak.. rabbim hepimize bu ay hamilelik haberi almayı nasip etsin insallahhhhh
Hayırlısı olsun hakkında ama 9. Gün çok erken bence test yaptırmak için haftasonunuda geçirip pazartesi yaptırsaniz daha iyi olur...Rabbim hepimizi pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah :)

Amin insallah . Bu ikinci asilama ilkinde yaşadıklarıyla kiyasliyorum çok farklı oldu .. tutacak bu sefer insallah .bugun 8. Gun ama cok kasiklarim ağrıyor adet olacak misin gibi mide bulantim var.daha önceki gebeligimde de 2 haftalik kusturuyordu ben usuttum saniyordum sonra adet oldum bulantim devam ederken 2. Gunu regli agrim cok artti hastaneye gittim 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim.6 haftalikken dustu .benim vücut biraz direncsiz. 1 70 boyunda 53 kilo yum şimdi bebek tutulsun diye protein ağırlıklı besleniyorum siyah et hariç balik tavuk süt yoğun bol yeşillik ve tatlıdan tuzludan uzak durup bol su içiyorum. Inşallah bu azim ise yarar

Aşılamanın 7. Günüydü bugün zaman geçmiyor göğüs hassasiyeti dışında bir durum yok ve beklemek çok zor bekleyen arkadaşlar var mi belirti gerçi belirti olsa da ovitrril den ama iste insan kendini dinliyor...
Dr 15. Gün test öneriyor ama daha öncesinden öğrenen oldu mu

Aşılamanın 7. Günüydü bugün zaman geçmiyor göğüs hassasiyeti dışında bir durum yok ve beklemek çok zor bekleyen arkadaşlar var mi belirti gerçi belirti olsa da ovitrril den ama iste insan kendini dinliyor...
Dr 15. Gün test öneriyor ama daha öncesinden öğrenen oldu mu
Ben 10 günde öğrendim cnm kanda negatifi belirtilere aldanma iğneden onlar

Bugün dünden daha beter midem bulanıyor sabah baş donmesi mide bulantısı herhalde üşuttum .disari gidip kahvalti edeyim hem acilirim dedim daha bir lokma gerisi gelmedi ... saat 12 de çıkmam lazım zorunda olmasam yatıp dinlenirtim. Akşam acile gidip kan veri cem hiç umutlanmiyorum . Usuttum kesin.bu kadar erken ne biliyim . Ilkinde de hamileyken 2 haftalik kusuyordum acaba?

Yavru tedaviye nie devam etmiyosun
İnanki bugün dertli dertli bunu düşünüyorum. Bu sabah regl olunca yaktım sigarayı, lan akışını bırakıyorum olmuyo, tedavi oluyorum olmuyo nolcak böle diyorum yakıyorum sigarayı. Eşime de konuşmuyorum artık çnkü, zaten annem benden çok kendini düşündüğü için sormaz, öle boş boş düşünüyorum evde. Zaman akıo diyorum, bekleyerek ara vererek yanlış mı yapıyorum diyorum... offff bilmiyorum. Tüp bebek başlıım okey diyorum, ama inanki dr araştırmak o süreç şuan beni başlamadan yoruyor :işsiz::KK14:

X