Evet canım hsg çektirmiştim ama sende olduğu gibi çok zor geçti,büyük konuşmayayım ama cidden dayanılmaz bir ağrıydı.Tüpler açık,hormonlar da normal ama eşimin üreme hücreleri yeterli fakat yavaşmış.Bu yüzden aşılama önerdi doktor.Senin hsg ve hormonların nasıldı canım?
benimde hersey normallll esiminde normal ama olmuyoo.cnm sende içir boynuzu suyunuuuuu spermler kaliteleniyomus:78::78::78: :103::103::103::98::98::98::98:
İşin komik tarafı benim eşim normalde de ağır bir insan,spermleri de ona çekmiş.O ağacın altı benim bu ağacın altı senin diyip dinlene dinlene gittikleri için yumurtaya ulaşamadan ölüyor garipler:) Keçiboynuzu kürünü bir aydır deniyoruz ama ne yalan söyleyeyim düzenli içmedi.E vitamini vermişti doktor onu alıyor.
:)))) Ben de artık akşamları çay yerine keçiboynuzu suyu içireyim:) Mutlaka faydası vardır.Doktora ilk gittiğimizde orada bir bey vardı hayrına lokum dağıtıyordu:))) Eşimle konuşmuş, doktor baba olamazsın demiş adama. Sperm sayısı yok denecek kadar azmış,keçiboynuzu kürü denemiş faydasını görmüş.Eşim de ondan öğrendi. O gün bugündür keçiboynuzu mutfağımızda:)) Ah bir de düzenli kullanaydı iyiydi:)) Eşine afiyet olsun bu arada canımcım. İkisine de düzenli olarak içirelim faydasını görürüz inşallah dediğin gibi
ahh bacımmmmmm güzeldi ama bu (kendine cekmis agır ) sesli güldüm ..
insallahhhhhh rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz cnm ya.ben bugun 1 bar.icirdim ilk kez. :13::13::122:
belkim faydası olur .ark.4.yılda oldu 2 ay icirdim demişti bakalım yaaaaaa
:)))) Ben de artık akşamları çay yerine keçiboynuzu suyu içireyim:) Mutlaka faydası vardır.Doktora ilk gittiğimizde orada bir bey vardı hayrına lokum dağıtıyordu:))) Eşimle konuşmuş, doktor baba olamazsın demiş adama. Sperm sayısı yok denecek kadar azmış,keçiboynuzu kürü denemiş faydasını görmüş.Eşim de ondan öğrendi. O gün bugündür keçiboynuzu mutfağımızda:)) Ah bir de düzenli kullanaydı iyiydi:)) Eşine afiyet olsun bu arada canımcım. İkisine de düzenli olarak içirelim faydasını görürüz inşallah dediğin gibi
bizde asılama olacagı gün bi adamla konustu esim hic 0 sperm demis.olmaz cocugun demis
adam karım hamile 5 aylık diyo.allahdan ümidi kesmeyin diyo.ins.bizlerinde olur tatlım yaaa
Amin canım,Allah'tan ümidi kesmemek hayırlısını istemek lazım.En doğru zamanı O'ndan başka kim bilebilir ki..O yüzden umudumuzu kesmeyelim,bu ay olmadıysa bir başka ay..
ölmedikce umut kesilmez.rabbim dilerim cok bekletmez cnm.
Amin canım inşallah:)))
Asilamammm tutmadiiiiii((((
bu ayki asilamalar tutmuyoo galiba sen nezaman yaptirmistin
,
benimde tutmadı canım belki okumuşsundur aynı kaderi paylaşıyoruz kısmet değilmiş bu ayda
hayırlısı ile insallah bebeklerimiz gelir cnmm
inşallah canım bende kontrole gidicem yarın bu ay tekrardan yaptırsammı diye düşünüyoruım aşılama iki ay üst üste yapıyolarmı acaba bilgin varmı
doktoruna danış canımm,bilmiyorum ben ilk kez asılama oldum.
Tekrar tekrar zorlamanın anlamı yok,vakti gelince olur ins.zamana bırakıorum cnm ben.
Öyle canım yarın gidicem bakalım ne diycek
bende incir kürünü araştırıcamda incir kürü yapıcam bu ay belki bitkisel şeylerin faydası olurr
anladım cnm peki önce soğan diğer ay incir falan sanırım.. öğrenince banada yazarmısın?
bikaçkişi duydum bende tanıdıklar onlardan alıyım burdada paylaşırım birde bunu deneyelim bakalım