Eşinizin sperm hareketliliği çok düşük aşılama şansı arttırır ince bir katater ile rahime bırakılıyor spermler bende yaptırdım beklemedeyim inş tutar hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalımKızlar 2 kez klomen tedavisi oldum ikisine olumsuz şimdi sizlerden fikir almak istiyorum
Endometriosis (çikolata kisti) ameliyatı oldum 3 yıl önce şu an kıstım yok yumurtluyorum ve çatlıyor sıkıntı yok hormonlar normal tüpler açık
Rahimde 0.4 mm lik polip var
Eşimin ileri sperm hareketliliği %20
Sperm sayisi ve Morfoloji gayet iyi
3. Klomen mi yoksa aşılama mi
Bir de araştırdım ama bu konuda yetersiz kaldım beni aydınlatırsanız çok sevinirim aşılama da
Eşimin spermleri vajinama mi enjekte edilecek yoksa özel aletlerle rahmime mi
Bende yarın aşılama tedavisine başlicam aşılamanız adetin kaçıncı günü olduEşinizin sperm hareketliliği çok düşük aşılama şansı arttırır ince bir katater ile rahime bırakılıyor spermler bende yaptırdım beklemedeyim inş tutar hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım
Benim döngüm erken oluyor onun için 13. Günde oldu 25 günde bir adet olurum klomen kullanınca 27 e çıkıyor o yüzden 13.. yumurtana göre doktor karar verir sürekli takip edecek zatenBende yarın aşılama tedavisine başlicam aşılamanız adetin kaçıncı günü oldu
İnşallah hepimiz hamile kalıp sağlıkla kucağımıza alırız bilgilendirme için teşekkürlerEşinizin sperm hareketliliği çok düşük aşılama şansı arttırır ince bir katater ile rahime bırakılıyor spermler bende yaptırdım beklemedeyim inş tutar hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım
Sağol Can'ımBenim döngüm erken oluyor onun için 13. Günde oldu 25 günde bir adet olurum klomen kullanınca 27 e çıkıyor o yüzden 13.. yumurtana göre doktor karar verir sürekli takip edecek zaten
Umarim hersey dilediginiz gibi olur benimde asilamadan sonra 6. Gunum beklemedeyim. Allah herseyin hayirlisini versin.Bende yarın aşılama tedavisine başlicam aşılamanız adetin kaçıncı günü oldu
Canim nasipse hersey olur. Benim esimde hic sperm hucresi cikmadi ve sperm hucresi olmadigini asilama yapilacagi gun ogrendik acil olarak ameliyata alindi ve kanallardan sperm hucresi toplanip acil olarak asilama yapildi. Ayrica kendim ise pko hastasiyim. Suan beklemedeyim. Hic birsey imkansiz degildir ben buna inandim. Eger asilamam tutmazsa bundan sonraki surec tup bebek. Zor bir surec ama inananiyorum hersey guzel olucak. sizlerde inanin.... sevgilerle....İnşallah hepimiz hamile kalıp sağlıkla kucağımıza alırız bilgilendirme için teşekkürler
Eşimin toplam sperm hareketliliği %60 ileri hareketi %20 doktorumuz yeterli demişti keçiboynuzu pekmezi kullanıyoruz yükselmesi icin
Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Rica etsem hamilelik belirtilerini yazabilir misin?Insallah hayrlsiyla tutunur bebislernz. benden size umut olsun ilk asılamam tuttu cok sukur. Rabbim hakkmzda hayrlsini nasp etsin cemi cumlemize☺
İnşallah Can'ımInsallah hayrlsiyla tutunur bebislernz. benden size umut olsun ilk asılamam tuttu cok sukur. Rabbim hakkmzda hayrlsini nasp etsin cemi cumlemize☺
Amin canm .Tabi yazarm. asılamadan snra kask agrm hc gecmedi asılaman 4 5gun snra gogus agrsi basladi, hafif kask batmalari ara ara bel agrsi ilgnc geleblr ama burun akntsi ve bacak agrsi oldu ☺sadece 1kere 10dk. Asırı bi seklde afedersnz gaz sancsi karnm 6 aylk hamleler gibiydi. Hatrladklarm bunlar insallah faydali olur. Birde reglme 1hafta varken butun belrtlerm kayboldu ve regl sancsi cektm birebir hc bi farki yoktu birde nescafe kokusu aldm gecenin bi yarsi bu kdr hayrli sonuclar alrsnz insallah arkdslarHayırlı olsun canım.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Rica etsem hamilelik belirtilerini yazabilir misin?
Teşekkürler canım.inşallah bende aşılama yaptırdım geçen ay ama tutmadı.Belirtilerin çoğu oldu.kesin hamileyim dedim.maalesef kırmızıları görünce hayal kırıklığına uğradım.nasip değilmiş.Amin canm .Tabi yazarm. asılamadan snra kask agrm hc gecmedi asılaman 4 5gun snra gogus agrsi basladi, hafif kask batmalari ara ara bel agrsi ilgnc geleblr ama burun akntsi ve bacak agrsi oldu ☺sadece 1kere 10dk. Asırı bi seklde afedersnz gaz sancsi karnm 6 aylk hamleler gibiydi. Hatrladklarm bunlar insallah faydali olur. Birde reglme 1hafta varken butun belrtlerm kayboldu ve regl sancsi cektm birebir hc bi farki yoktu birde nescafe kokusu aldm gecenin bi yarsi bu kdr hayrli sonuclar alrsnz insallah arkdslar
Hayırlısı olur inşallah canımKizlar benimde asilamamin 9. Gunu test yaptim ikinci cizgi silikti cuma kan testi yaptircam. Insaalah hepimiz hayirli sonuclar aliriz.
Insallah canimmm dua edelim birbirimize.Hayırlısı olur inşallah canım
Ayy şu günler geçmezzz bilirim. Canım sevinelim inşallah hamilesindir amma velakin şöyle bir gerçek var çatlatma iğnesi Beta hcg içerdiği için testlerde yanılabilirsin. Henüz vücuttan atmamış olabilirsin. Ve doktorun dediği üzere 14. Gün test yapıyoruz.. Yaramazlık yapmıyoruz. Bak ben o kadar kendimi dinledim şöyle mi boyle mi dedim sonuç negatif şuan ne kadar rahatım bi bilsen. Saldım ipin ucunu ya Allah hayırlısı diyorum :)Kizlar benimde asilamamin 9. Gunu test yaptim ikinci cizgi silikti cuma kan testi yaptircam. Insaalah hepimiz hayirli sonuclar aliriz.
Aslında en iyisi rahat olmak canım birde ben yapabilsem ne güzel olucakAyy şu günler geçmezzz bilirim. Canım sevinelim inşallah hamilesindir amma velakin şöyle bir gerçek var çatlatma iğnesi Beta hcg içerdiği için testlerde yanılabilirsin. Henüz vücuttan atmamış olabilirsin. Ve doktorun dediği üzere 14. Gün test yapıyoruz.. Yaramazlık yapmıyoruz. Bak ben o kadar kendimi dinledim şöyle mi boyle mi dedim sonuç negatif şuan ne kadar rahatım bi bilsen. Saldım ipin ucunu ya Allah hayırlısı diyorum :)
Insallah canim benim. Bekliyorum bakalim. Beklemek cok zor ama. Allahim yardimcimiz olsun bugun 11 olduk bakalim normalde hemsire bugun kan testi yaptir demisti. Biraz daha bekleyelim bakalim. Sende rahat ol hersey olacagina variyor.Ayy şu günler geçmezzz bilirim. Canım sevinelim inşallah hamilesindir amma velakin şöyle bir gerçek var çatlatma iğnesi Beta hcg içerdiği için testlerde yanılabilirsin. Henüz vücuttan atmamış olabilirsin. Ve doktorun dediği üzere 14. Gün test yapıyoruz.. Yaramazlık yapmıyoruz. Bak ben o kadar kendimi dinledim şöyle mi boyle mi dedim sonuç negatif şuan ne kadar rahatım bi bilsen. Saldım ipin ucunu ya Allah hayırlısı diyorum :)
Cnm sonuç nedir :)Insallah canim benim. Bekliyorum bakalim. Beklemek cok zor ama. Allahim yardimcimiz olsun bugun 11 olduk bakalim normalde hemsire bugun kan testi yaptir demisti. Biraz daha bekleyelim bakalim. Sende rahat ol hersey olacagina variyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?