• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile hamile kalan ve kalamayanların adet Gününe kadar belirtileri

Aşılaması

• Ankete Katılan
    43
Arkadaşlar bişey soracam.ben 3 martta aşılama oldum.bugün onuncu günüm sag yumurtalığım bi kaç gündür pır pır atıyor arada da hafif orta şiddet te ağrı giriyor.neden olabilir ya.benüm sağ yumuratm büyümüştü bu arada
Aşılama tedavisinde kullanılan iğneler tek yumurtayı büyütmuyor belki diğer yumurtalar da sonradan buyuyordur onun etkisi de olabilir hamilelik belirtileri en az 3 hafta sonra başlar diğer etkenler yumurtaların fazla uyarilmasindan dolayı oluşan ağrılar

merhaba,
bu gün ilk aşılamam yapılacak...
kendimi umutlandırmamaya çalışsam da zihnimi boşaltamıyorum bir türlü.
Allah hayırlısını versin...
bir de bizim perhiz iş seyahati yoğunluğu nedeniyle 7 gün oldu, inşallah ters etki yapmaz...
4,5 saatim kaldı işleme...

arkadaş lar geni katıldım araniza bugün aşılama yaptırdım çok mide bulantısı ve kasik ağrısı oldu aynı şeyleri yaşayan var mi

er: 888971"]arkadaş lar geni katıldım araniza bugün aşılama yaptırdım çok mide bulantısı ve kasik ağrısı oldu aynı şeyleri yaşayan var mi[/QUOTE]
Bunlar normal belirtiler asilama öncesi kullandığın ıgne ve ilaçların etkisi olabilir

Merhaba arkadaşlar aşılamanın kaçıncı günü test yaptınız ? Adetiniz bat a göre mi geldi,yoksa erken mi geliyor aşılamadan 14 gün sonra adet mi olunuyor?

Merhaba kızlar,
Bende ilk aşılamamı 14 mayıs'ta yaptırdım.Evde yaptığım testlerde birşey çıkmadı yani negatif ama doktorum 12. gün gel kandan bakalım demişti.Günler geçmiyor sanki...

herkese merhaba,2senedir çocuk istiyoruz ama malesef olmadı.Ne eşimde ne ben de herhangi bir sorun yok.hamile kalmıştım aslında ama bebek tutunamadı ve düşük omdu sonrasında işte gebelik olmadı tekrar.6ay klomen tedavisi,bu 6ayın 2ayında da ovitrelle çatlatma iğnesi tedavisi yapıldı ama yine sonuç yok.sonrasında dr değişikliği yaptım ve dr muz kan tahlilleri,hsg filmi istedi yapıldı hepsi ve çok şükür temiz geldi.gebeliğe engel bi durum yoktu.Bu ay aşılama yapalım dendi ve aiılama yaptırdım bugün aşılamanın 12.günündeyim.Aiılamadan sonra aşırı göğüs ağrım oldu.ara ara kasık ve bel ağrılarım oldu.biraz iş yapınca belim kasığım agrıdı.ama bugün göğüs ağrılarım hafiflemiş.aşırı hassasiyeti gitmiş ve sanki adet olcak gibi ağrılarım var.Bu konuda birşey diyecek olan var mı? Böyle birşey yaşayan ya da.

herkese merhaba,2senedir çocuk istiyoruz ama malesef olmadı.Ne eşimde ne ben de herhangi bir sorun yok.hamile kalmıştım aslında ama bebek tutunamadı ve düşük omdu sonrasında işte gebelik olmadı tekrar.6ay klomen tedavisi,bu 6ayın 2ayında da ovitrelle çatlatma iğnesi tedavisi yapıldı ama yine sonuç yok.sonrasında dr değişikliği yaptım ve dr muz kan tahlilleri,hsg filmi istedi yapıldı hepsi ve çok şükür temiz geldi.gebeliğe engel bi durum yoktu.Bu ay aşılama yapalım dendi ve aiılama yaptırdım bugün aşılamanın 12.günündeyim.Aiılamadan sonra aşırı göğüs ağrım oldu.ara ara kasık ve bel ağrılarım oldu.biraz iş yapınca belim kasığım agrıdı.ama bugün göğüs ağrılarım hafiflemiş.aşırı hassasiyeti gitmiş ve sanki adet olcak gibi ağrılarım var.Bu konuda birşey diyecek olan var mı? Böyle birşey yaşayan ya da.
Belirtilere bakma derim kullanılan yumurta büyütme ilaçların etkisi yumurtalar da yapıyor o ağrıları o hassasiyeti

Back