Yarın sabah kan testi yaptırıcam uyku girmiyor Gözüme. Akıntı kesildi az önce baktım yine peçeteye leke gelmedi. Hayırlısı olur inşallahBende aşılama yaptırdım aynı belirtiler varmı ama doktoruma gittiğimde muayeneye tutmadı nı söyledi bana büyük hayal kırıklığı yaşadım inşallah seninki tutar canım
Inşallah :) Rabbim isteyen herkese nasip etsinInşallah tutmuştur yarın güzel haberler alırsın
Merhaba canim ben 1000 tl vericem. Yanlis yonlendirmis olmayim ama sanirim yapiliyor.Merhaba arkadaşlar, aşılama fiyatı nedir ortalama ve arka arkaya 2 3 ay denenebiliyor mu ?
Merhaba Cnm ben 900 tl yaptırdım. Ilaçlar da 208 tl tutmuştu. Aşılamadan önceki yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi. Evet arka arkaya da aşılama oluyorMerhaba arkadaşlar, aşılama fiyatı nedir ortalama ve arka arkaya 2 3 ay denenebiliyor mu ?
Hadi insallah pozitif cikar canim bekle bakalim.bende yarin gitcem stres oldum inanki.Kızlar bugün kan testi yaptım negatif çıktı. Doktorumla konuştum henüz 11 gün olduğu için kesin sonuç çıkmaz dedi. Ve benim hafif kanamam var bunun için de henüz birşey demem için çok erken dedi. 3 gün sonra inşallah kesin sonuç alıcam.
inşallah pozitif görürsün Cnm. Şimdiye kadar senin belirtilerin nelerdi.Hadi insallah pozitif cikar canim bekle bakalim.bende yarin gitcem stres oldum inanki.
Canim benim asilama yapilcak daha.inşallah pozitif görürsün Cnm. Şimdiye kadar senin belirtilerin nelerdi.
Merhaba kalplibalon ben polikistik over hastasiyim yumurta sayim fazla ama gelismedigi icin adetin 2 gunu karindan vurulan igneler ile tedaviye basladik 9 gun kullandiktan sonra 10. Gun yumurta catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra benimki yaklasik 39 saat asilama yapiliyor. yarin asilamam yapilacak. Asilama esinden alinan sperm yikaniyor gelismesinde sknti varsa destelleniyor ve senin rahim icine enjekte ediliyor. Agrili sancili bir uygulama olmadigini soyluyorlar.Asilama nasil yapiliyor? Biz 3 ay sonra yaptiricaz doktorum oyle soyledi bi sorun yok ama olmuyor. Dogal yolla deneyin dedi eger olmazsa gel yapalim asilama dedi beni bi aydinlatir misiniz?
Ben yaptırdım ama olmadı.benim için çok stresli bir dönem di.ilk aşılamamdı.nasip değilmiş.selam kızlar. 22 12 2016 tariğinde ilk aşılamam oldu. Aşılamadan 3 gün sonra sarı akıntım başladı. 6. Gün sağ göğsümün ucu dokunduğumda Acımaya başladı. Ve şuan 11. Günüm ve İç çamaşırımda kahve rengi leke gördüm daha sonra peçete ile sildim pembe akıntı geldiğini gördüm. Bu durumu Araştırmadığım forum kalmadı. 4. Aşılamasını yaptırıp hamile kalanlar var fakat yaptığı aşılamalarda tutmadığında neler Yaşadı ve hamile kaldığı aşılamada neler Yaşadı ? Aralarındaki farkı merak ediyorum. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Aşılama yapanlar faydalansın. Aşılaması tutan da tutmayan da yaşadıklarını anlatırsa çok sevinirim. :) şimdiden teşekkürler
Merhaba canim ben 1000 tl vericem. Yanlis yonlendirmis olmayim ama sanirim yapiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?