• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile hamile kalan ve kalamayanların adet Gününe kadar belirtileri

Aşılaması

• Ankete Katılan
    43
Tüp bebek çalışan bayan için zor olur mu? Benim bir arkadaşım 9 ay boyunca genelde yattı.evinin işini kayınvalide si yaptı.Herkeste aynımı oluyor acaba.
Herkeste ayni olacahini dusunmuyorum ilk transferden sonra dinlenmek sart 1 hafta felan. Daha sonra isine devam edebilirsin diye dusunuyorum. Calisma sartlarin cok agir degilse. Ben carsamba gunu catlatma ignemi vurcam cumada yumurta toplancak insallah.

Ikinci asilama yaptıran varmı aranizda
Benim fikrim çiftlerin maddi durumları iyiyse tUP bebek yaptırmaları aynı ilaç tedavisini aşılamada da oluyorsunuz tek farkı tüp bebekte yumurta toplama operasyonu odada fazla yumurtanın var ise donduruluyor. Sonrasında tekrar kullanıyorsunuz.

Selam kizlar, 19 ocak adet tarihimdi ve 3 subat asilama oldu. Hic dikkat etmedim tuttu 4. Asilamaydi. Buarada gecen hafta sade keseyi gorduler bu normal mi yani 5. Haftaydi? Bos gebelik olabilir mi? Asilamayla olan gebeliklerin bos olma ihtimalinin yuksek oldugunu duydum.

Benimde asilamdan sonraki 5. Gunum insallah herkesinde gelir bebekleri benimde:)

Arkadaşlar bişey soracam.ben 3 martta aşılama oldum.bugün onuncu günüm sag yumurtalığım bi kaç gündür pır pır atıyor arada da hafif orta şiddet te ağrı giriyor.neden olabilir ya.benüm sağ yumuratm büyümüştü bu arada

Arkadaşlar aşılamada 8 günü geride bıraktım hiç akıntım yok kupkuruyum. Sizlerde durumlar nasıl?

Benimde hic akintim yoktu bugun 14. Gunum idrar testim negatif cikti bilmiyom ne olcak
İnşallah daha idrara geçmediği icin negatiftir. Eğer sonucunda degisiklik olursa beni bilgilendirir misin?

İnşallah daha idrara geçmediği icin negatiftir. Eğer sonucunda degisiklik olursa beni bilgilendirir misin?
Idrar testi en az 15 gün önce yapılırsa yanlış çıkıyor zaten adet olmazsam bil ki hamile sin benim ilk asilamamda 13. Gün testte silik çıkmıştı ama 15.gun hasta oldum tutmadı en kesin çözüm kan testi

Back