- 16 Aralık 2016
- 70
- 19
- 3
- 36
Canim negatif sonuc ve tup bebek tedavisine basladik. Cunku esimdede sorun cikti.Cnm sonuç nedir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim negatif sonuc ve tup bebek tedavisine basladik. Cunku esimdede sorun cikti.Cnm sonuç nedir :)
Hayırlısı Cnm. Allah yardımcımız olsun vallahi zor işler yaaaCanim negatif sonuc ve tup bebek tedavisine basladik. Cunku esimdede sorun cikti.
Evet canim sen ne yaptin tedaviye devammi?Hayırlısı Cnm. Allah yardımcımız olsun vallahi zor işler yaaa
Canim negatif sonuc ve tup bebek tedavisine basladik. Cunku esimdede sorun cikti.
Hayırlı olsun canım.kaç kez aşılama yaptırdın.?Canim negatif sonuc ve tup bebek tedavisine basladik. Cunku esimdede sorun cikti.
Insallah hayirli olur canim hepimiz icin. Ilk asilamamdi ve tup bebege gectik.Hayırlı olsun canım.kaç kez aşılama yaptırdın.?
Tüp bebek çalışan bayan için zor olur mu? Benim bir arkadaşım 9 ay boyunca genelde yattı.evinin işini kayınvalide si yaptı.Herkeste aynımı oluyor acaba.Insallah hayirli olur canim hepimiz icin. Ilk asilamamdi ve tup bebege gectik.
Herkeste ayni olacahini dusunmuyorum ilk transferden sonra dinlenmek sart 1 hafta felan. Daha sonra isine devam edebilirsin diye dusunuyorum. Calisma sartlarin cok agir degilse. Ben carsamba gunu catlatma ignemi vurcam cumada yumurta toplancak insallah.Tüp bebek çalışan bayan için zor olur mu? Benim bir arkadaşım 9 ay boyunca genelde yattı.evinin işini kayınvalide si yaptı.Herkeste aynımı oluyor acaba.
Benim fikrim çiftlerin maddi durumları iyiyse tUP bebek yaptırmaları aynı ilaç tedavisini aşılamada da oluyorsunuz tek farkı tüp bebekte yumurta toplama operasyonu odada fazla yumurtanın var ise donduruluyor. Sonrasında tekrar kullanıyorsunuz.Ikinci asilama yaptıran varmı aranizda
Benimde hic akintim yoktu bugun 14. Gunum idrar testim negatif cikti bilmiyom ne olcakArkadaşlar aşılamada 8 günü geride bıraktım hiç akıntım yok kupkuruyum. Sizlerde durumlar nasıl?
İnşallah daha idrara geçmediği icin negatiftir. Eğer sonucunda degisiklik olursa beni bilgilendirir misin?Benimde hic akintim yoktu bugun 14. Gunum idrar testim negatif cikti bilmiyom ne olcak
Tabiki inşallah olurda sizede umut olurİnşallah daha idrara geçmediği icin negatiftir. Eğer sonucunda degisiklik olursa beni bilgilendirir misin?
Idrar testi en az 15 gün önce yapılırsa yanlış çıkıyor zaten adet olmazsam bil ki hamile sin benim ilk asilamamda 13. Gün testte silik çıkmıştı ama 15.gun hasta oldum tutmadı en kesin çözüm kan testiİnşallah daha idrara geçmediği icin negatiftir. Eğer sonucunda degisiklik olursa beni bilgilendirir misin?