• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile hamile kalan ve kalamayanların adet Gününe kadar belirtileri

Aşılaması

• Ankete Katılan
    43
Canım inşallah tutmuştur ama bnmki de aynı senin gibi oldu ve ertesi gün tamamen kanamam başladı. Kan tahlili yaptırmıştm aynı gün ve negatif çoktı. Kanamam artınca ve kesilmeyince kan tahlili de yaptırmadm anlicağın tutmadı. Tutsa bu hafta belirtim olurdu

Kızlar bugün kan testi yaptım negatif çıktı. Doktorumla konuştum henüz 11 gün olduğu için kesin sonuç çıkmaz dedi. Ve benim hafif kanamam var bunun için de henüz birşey demem için çok erken dedi. 3 gün sonra inşallah kesin sonuç alıcam.
Canim naptin nasil cikti sonuclarin

Canim naptin nasil cikti sonuclarin
Yarın doktora gidicem kısmetse. Kanama kesilmedi ama ped doldurmuyor günlük ped kullanıyorum. Araştırdım dün gece saatlerce gebeliğin ilk haftalarında böyle kanamalar olabiliyormuş. Ve benim adetime 2 gün var. Ve 28 günde adet düzenim hiç bozulmaz. Ama çatlatma iğnesi ve aşılama erken adet getiriyorsa bilemicem. Yarın bakalım ne dicek doktor en azından kanamama baksın neden die. Adet ise yeni tedavi bşlanır belki

Yarın doktora gidicem kısmetse. Kanama kesilmedi ama ped doldurmuyor günlük ped kullanıyorum. Araştırdım dün gece saatlerce gebeliğin ilk haftalarında böyle kanamalar olabiliyormuş. Ve benim adetime 2 gün var. Ve 28 günde adet düzenim hiç bozulmaz. Ama çatlatma iğnesi ve aşılama erken adet getiriyorsa bilemicem. Yarın bakalım ne dicek doktor en azından kanamama baksın neden die. Adet ise yeni tedavi bşlanır belki
Hayirlisi olsun canim. Insallah hersey istedigin gibi olur. Haber ver. Benimde asilama oldu ama basima gelenler varya buyuk sinavdan gectim. Herseyin hayirlisi.

B
Canım inşallah tutmuştur ama bnmki de aynı senin gibi oldu ve ertesi gün tamamen kanamam başladı. Kan tahlili yaptırmıştm aynı gün ve negatif çoktı. Kanamam artınca ve kesilmeyince kan tahlili de yaptırmadm anlicağın tutmadı. Tutsa bu hafta belirtim olurdu
Ende sendenim canım.benimde tutmadı .hayırlısı.inşallah ikinci tutar.Rabbim hepimizin kucağını doldursun:)

Canim gittin mi doktora sonuclarin nasil.

Arkadaşlar bu aşılama herhangi bir hastalığı olmadığında da yapılabiliyor mu?
Birde nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz?

Evet canım yapılabiliyor mesela benm hiç bir rahatszlığım yok. Eşimde de sadece sperm hareketliği az. Doktor bekleyin olur diyor ama ben beklemek istemediğim için yaptırdm ilk aşılamayı ama tutmadı. Bu aydan sora ikinciyi yaptırcam hakkımızda hayırlısı inş

Asilama yontemi adet doneminde yumurta gelistirici igneler yada hap ile basliyorsun daha sonra yumurtalarin belirli boyuta ulastiginda catlatma ignesi gobekten vuruyorsun. 36-48 saat arasinda esinden alinan sperm hucrelerini sana enjekte ediyorlar. Basit bir yontem agrisiz.

Asilama yontemi adet doneminde yumurta gelistirici igneler yada hap ile basliyorsun daha sonra yumurtalarin belirli boyuta ulastiginda catlatma ignesi gobekten vuruyorsun. 36-48 saat arasinda esinden alinan sperm hucrelerini sana enjekte ediyorlar. Basit bir yontem agrisiz.

ay canım göbekten iğne acıtmıyor mu o_O

Annaaam :confused::confused::confused:

Evet canım yapılabiliyor mesela benm hiç bir rahatszlığım yok. Eşimde de sadece sperm hareketliği az. Doktor bekleyin olur diyor ama ben beklemek istemediğim için yaptırdm ilk aşılamayı ama tutmadı. Bu aydan sora ikinciyi yaptırcam hakkımızda hayırlısı inş

Hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah

Bende yarın aşılamaya başlıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Kızlar 2 kez klomen tedavisi oldum ikisine olumsuz şimdi sizlerden fikir almak istiyorum

Endometriosis (çikolata kisti) ameliyatı oldum 3 yıl önce şu an kıstım yok yumurtluyorum ve çatlıyor sıkıntı yok hormonlar normal tüpler açık
Rahimde 0.4 mm lik polip var
Eşimin ileri sperm hareketliliği %20
Sperm sayisi ve Morfoloji gayet iyi

3. Klomen mi yoksa aşılama mi

Bir de araştırdım ama bu konuda yetersiz kaldım beni aydınlatırsanız çok sevinirim aşılama da

Eşimin spermleri vajinama mi enjekte edilecek yoksa özel aletlerle rahmime mi

Back