Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ile hamile kalan ve kalamayanların adet Gününe kadar belirtileri
- Konu Sahibi bacikooo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Aralık 2016
- 70
- 19
- 3
- 36
Canim naptin nasil cikti sonuclarinKızlar bugün kan testi yaptım negatif çıktı. Doktorumla konuştum henüz 11 gün olduğu için kesin sonuç çıkmaz dedi. Ve benim hafif kanamam var bunun için de henüz birşey demem için çok erken dedi. 3 gün sonra inşallah kesin sonuç alıcam.
- 13 Aralık 2016
- 51
- 12
- 8
- 31
Yarın doktora gidicem kısmetse. Kanama kesilmedi ama ped doldurmuyor günlük ped kullanıyorum. Araştırdım dün gece saatlerce gebeliğin ilk haftalarında böyle kanamalar olabiliyormuş. Ve benim adetime 2 gün var. Ve 28 günde adet düzenim hiç bozulmaz. Ama çatlatma iğnesi ve aşılama erken adet getiriyorsa bilemicem. Yarın bakalım ne dicek doktor en azından kanamama baksın neden die. Adet ise yeni tedavi bşlanır belkiCanim naptin nasil cikti sonuclarin
- 16 Aralık 2016
- 70
- 19
- 3
- 36
Hayirlisi olsun canim. Insallah hersey istedigin gibi olur. Haber ver. Benimde asilama oldu ama basima gelenler varya buyuk sinavdan gectim. Herseyin hayirlisi.Yarın doktora gidicem kısmetse. Kanama kesilmedi ama ped doldurmuyor günlük ped kullanıyorum. Araştırdım dün gece saatlerce gebeliğin ilk haftalarında böyle kanamalar olabiliyormuş. Ve benim adetime 2 gün var. Ve 28 günde adet düzenim hiç bozulmaz. Ama çatlatma iğnesi ve aşılama erken adet getiriyorsa bilemicem. Yarın bakalım ne dicek doktor en azından kanamama baksın neden die. Adet ise yeni tedavi bşlanır belki
Tuttu mu peki senin kiHayirlisi olsun canim. Insallah hersey istedigin gibi olur. Haber ver. Benimde asilama oldu ama basima gelenler varya buyuk sinavdan gectim. Herseyin hayirlisi.
- 16 Aralık 2016
- 70
- 19
- 3
- 36
Bugun 3. Gun beklemedeyim.Tuttu mu peki senin ki
İnş hayırlı hberler alırsn inşBugun 3. Gun beklemedeyim.
- 16 Aralık 2016
- 70
- 19
- 3
- 36
Insallah hepimiz icin hayirlisi olur.İnş hayırlı hberler alırsn inş
B
Ende sendenim canım.benimde tutmadı .hayırlısı.inşallah ikinci tutar.Rabbim hepimizin kucağını doldursun:)Canım inşallah tutmuştur ama bnmki de aynı senin gibi oldu ve ertesi gün tamamen kanamam başladı. Kan tahlili yaptırmıştm aynı gün ve negatif çoktı. Kanamam artınca ve kesilmeyince kan tahlili de yaptırmadm anlicağın tutmadı. Tutsa bu hafta belirtim olurdu
- 16 Aralık 2016
- 70
- 19
- 3
- 36
Canim gittin mi doktora sonuclarin nasil.Yarın doktora gidicem kısmetse. Kanama kesilmedi ama ped doldurmuyor günlük ped kullanıyorum. Araştırdım dün gece saatlerce gebeliğin ilk haftalarında böyle kanamalar olabiliyormuş. Ve benim adetime 2 gün var. Ve 28 günde adet düzenim hiç bozulmaz. Ama çatlatma iğnesi ve aşılama erken adet getiriyorsa bilemicem. Yarın bakalım ne dicek doktor en azından kanamama baksın neden die. Adet ise yeni tedavi bşlanır belki
- 13 Aralık 2016
- 51
- 12
- 8
- 31
Adetlendim Cnm doktora gitmedim daha Pazartesi gidicem 3. Gün gel dedi bakalım hayırlısıCanim gittin mi doktora sonuclarin nasil.
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
Evet canım yapılabiliyor mesela benm hiç bir rahatszlığım yok. Eşimde de sadece sperm hareketliği az. Doktor bekleyin olur diyor ama ben beklemek istemediğim için yaptırdm ilk aşılamayı ama tutmadı. Bu aydan sora ikinciyi yaptırcam hakkımızda hayırlısı inşArkadaşlar bu aşılama herhangi bir hastalığı olmadığında da yapılabiliyor mu?
Birde nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz?
- 16 Aralık 2016
- 70
- 19
- 3
- 36
Asilama yontemi adet doneminde yumurta gelistirici igneler yada hap ile basliyorsun daha sonra yumurtalarin belirli boyuta ulastiginda catlatma ignesi gobekten vuruyorsun. 36-48 saat arasinda esinden alinan sperm hucrelerini sana enjekte ediyorlar. Basit bir yontem agrisiz.Arkadaşlar bu aşılama herhangi bir hastalığı olmadığında da yapılabiliyor mu?
Birde nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz?
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
Asilama yontemi adet doneminde yumurta gelistirici igneler yada hap ile basliyorsun daha sonra yumurtalarin belirli boyuta ulastiginda catlatma ignesi gobekten vuruyorsun. 36-48 saat arasinda esinden alinan sperm hucrelerini sana enjekte ediyorlar. Basit bir yontem agrisiz.
ay canım göbekten iğne acıtmıyor mu
Annaaam
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
Evet canım yapılabiliyor mesela benm hiç bir rahatszlığım yok. Eşimde de sadece sperm hareketliği az. Doktor bekleyin olur diyor ama ben beklemek istemediğim için yaptırdm ilk aşılamayı ama tutmadı. Bu aydan sora ikinciyi yaptırcam hakkımızda hayırlısı inş
Hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah
- 16 Aralık 2016
- 70
- 19
- 3
- 36
Yok canim acitmiyor merak etmeay canım göbekten iğne acıtmıyor mu
Annaaam
Kızlar 2 kez klomen tedavisi oldum ikisine olumsuz şimdi sizlerden fikir almak istiyorum
Endometriosis (çikolata kisti) ameliyatı oldum 3 yıl önce şu an kıstım yok yumurtluyorum ve çatlıyor sıkıntı yok hormonlar normal tüpler açık
Rahimde 0.4 mm lik polip var
Eşimin ileri sperm hareketliliği %20
Sperm sayisi ve Morfoloji gayet iyi
3. Klomen mi yoksa aşılama mi
Bir de araştırdım ama bu konuda yetersiz kaldım beni aydınlatırsanız çok sevinirim aşılama da
Eşimin spermleri vajinama mi enjekte edilecek yoksa özel aletlerle rahmime mi
Endometriosis (çikolata kisti) ameliyatı oldum 3 yıl önce şu an kıstım yok yumurtluyorum ve çatlıyor sıkıntı yok hormonlar normal tüpler açık
Rahimde 0.4 mm lik polip var
Eşimin ileri sperm hareketliliği %20
Sperm sayisi ve Morfoloji gayet iyi
3. Klomen mi yoksa aşılama mi
Bir de araştırdım ama bu konuda yetersiz kaldım beni aydınlatırsanız çok sevinirim aşılama da
Eşimin spermleri vajinama mi enjekte edilecek yoksa özel aletlerle rahmime mi