- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 29
- Konu Sahibi bebekozlemii
Bende 11 günümde idrar testi yaptım tek çizgi gördüm maalesef benimde ikinci aşılamam14. Gunu ikisi de negatif daha adet olmadim yarin adet gunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 11 günümde idrar testi yaptım tek çizgi gördüm maalesef benimde ikinci aşılamam14. Gunu ikisi de negatif daha adet olmadim yarin adet gunum
Ben asilamanin 10. Gunu silik cizgi gordum umutlandim sonraki gunler test yaptim ama cikmadi 14. Gunu kan verdim negatif cikti bugun asilamanin 15. Gunu adet olmayi bekliyorumBende 11 günümde idrar testi yaptım tek çizgi gördüm maalesef benimde ikinci aşılamam
Test yaptin mi 10. Günün dur bugün seninHayır canım ben de sadece kasık ağırısı var sol yumurtalıkta bir de ara ara bacağıma vuruyor bunun dışında bir belirtim yok test olmaz daha çok erken amin rabbim isteyen herkese sana bana nasip etsin
Acaba negatif pozitife dönebiliyor mu kiBu gün benim 9 cu günüm canım dün yaptım negatifti bu gün çok bel ağırım var bir de karın ağırısı
Benimde 9-10u gibi regl günüm ama ağrılarım devam ediyor hemen olacakmisim gibi ama gelmiyorda testte negatif çıktı 11. GünümdeAcaba negatif pozitife dönebiliyor mu ki
Noldu cnm ses çıkmıyor hamile misin test yaptin miMerhaba kızlar ben de 28 marta ilk aşılamamı oldum kasığımda hafif hafif ağıralarım oluyor bunun dışında bir belirtim yok bu gün 4.cü günüm
Benim 2. Aşılamamdi 24 Mart'ta oldum negatif geldi malesef dün adet oldumMErhaba bende 26 martta ilk aşılamamı oldum benimde negatif hiç kimsede pozitif çıkmıyor hakkımızda hayırlısı çok zor bi süreç
Önümüzdeki hafta Bursa'ya tüp merkezleri ile görüşmeye gidicem içime sinen yerden Haziran da randevu alcm aşılama gereksiz para ve zaman kaybı gibi geliyor gerçi tüp bebek de olmaz olmicaksa
MErhaba bende 26 martta ilk aşılamamı oldum benimde negatif hiç kimsede pozitif çıkmıyor hakkımızda hayırlısı çok zor bi süreç
Malesef canım bu gün verdim kan tahlilim 336 çıktı negatifNoldu cnm ses çıkmıyor hamile misin test yaptin mi
Normal aşılama mıydı sizinki de yoksa çipli aşılamamıBenim 2. Aşılamamdi 24 Mart'ta oldum negatif geldi malesef dün adet oldum
Ya adina üzüldüm CANIM benim inşallah başka sefere ümidini kaybetmeMalesef canım bu gün verdim kan tahlilim 336 çıktı negatif
Canım merhaba 336 dediğin değer nedir acabaMalesef canım bu gün verdim kan tahlilim 336 çıktı negatif
Merhaba neden bursa acaba bende araştırcam tüp bebek yaptırmak istiyorum zaman kaybediyoruz ama bu hafta 2 aşılama için gün alacağım onu yaptırcam araştırma yaparken çıksın aradanBenim 2. Aşılamamdi 24 Mart'ta oldum negatif geldi malesef dün adet oldum
Normal aşılama mıydı sizinki de yoksa çipli aşılamamı
Canım aklını karistirmak için olmasın ama bence ikinciye para bile harcama bizim yaklasik bı 10 binimiz gittiMerhaba neden bursa acaba bende araştırcam tüp bebek yaptırmak istiyorum zaman kaybediyoruz ama bu hafta 2 aşılama için gün alacağım onu yaptırcam araştırma yaparken çıksın aradan
Kütahya'da yaşıyorum büyük şehir olarak Eskişehir Bursa var rahatlıkla gidip gelebilecegim olmuşken iyi biyer olsun diyorum karşıma hep eurofertil ile bahçeci çıkıyorMerhaba neden bursa acaba bende araştırcam tüp bebek yaptırmak istiyorum zaman kaybediyoruz ama bu hafta 2 aşılama için gün alacağım onu yaptırcam araştırma yaparken çıksın aradan
anladım hayırlısı olsun bende ankarayı düşünüyorum ve araştırıyorum bakalımKütahya'da yaşıyorum büyük şehir olarak Eskişehir Bursa var rahatlıkla gidip gelebilecegim olmuşken iyi biyer olsun diyorum karşıma hep eurofertil ile bahçeci çıkıyor
Seni merak ettim.ne oldu var mi çocukBenim adetime 8 gün var ama adet sancilarim başladı normal mi ki acaba