- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 29
- Konu Sahibi bebekozlemii
Kizlar merhaba 4 yıllık evliyim pcosluyum bugün ikinci aşılamam yapıldı ama ilki tutmadığı için hiç umudum yok açıkçası. Aşılama ile hamile kalan var mı varsa yazabilir mi lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk aşılamam tutmuştu ama malesef dışgebelik ile sonuçlandı.Kizlar merhaba 4 yıllık evliyim pcosluyum bugün ikinci aşılamam yapıldı ama ilki tutmadığı için hiç umudum yok açıkçası. Aşılama ile hamile kalan var mı varsa yazabilir mi lütfen
12-14 günden önce test yapmayın iğne etkisi ile pozitif çıkar diyorlar hepMrb aranızda yeniyim kızlar ben aşılama.oldum dayanmadim beşinci gün erken gebelik testi yapatim iki çizgi çıktı üç gün üst üste denedim hep aynı çıktı yedinci gün kan verdim 10.8cikti acba ineden mi pozitif cikiyor
Senin şimdi 6 .günün olmuştur sende belirtiler var mı bende aşılama yaptım bugün 5. Günüm carsamaba günü aşılama olmuştum benim kasıklarımda sanci oluyor ve gazim oluyor ara ara bide karnında sizi var bacaklarım sancilaniyor midem bazen bulanıyor sende de bunlar var mı ben şimdi test yapsam çok tedirginim ya 3 yıllık evliyim 23 yaşındayım ve o kadar çok istiyorum ki bir cocugumun olmasını Rabbim dileyen herkese bebiş versinMerhaba kızlar ben de 28 marta ilk aşılamamı oldum kasığımda hafif hafif ağıralarım oluyor bunun dışında bir belirtim yok bu gün 4.cü günüm
Benim adetime 8 gün var ama adet sancilarim başladı normal mi ki acabaSenin şimdi 6 .günün olmuştur sende belirtiler var mı bende aşılama yaptım bugün 5. Günüm carsamaba günü aşılama olmuştum benim kasıklarımda sanci oluyor ve gazim oluyor ara ara bide karnında sizi var bacaklarım sancilaniyor midem bazen bulanıyor sende de bunlar var mı ben şimdi test yapsam çok tedirginim ya 3 yıllık evliyim 23 yaşındayım ve o kadar çok istiyorum ki bir cocugumun olmasını Rabbim dileyen herkese bebiş versin
Canım ağrın varmı, bende pcosluyum 23 Martta ikinci aşılamam oldu bugün adet sancilarim başladı hamilelikte de oluyor mu ki böyle sancıKizlar merhabalar bende 21 martta aşılama oldum 29 martta prodoctor erken gebelik testi yaptim test 5 dakka sonra 2. Cizgi silik cikti 1 nisan da kaset test yaptim tek cizgi cikti sali gunu kan vermem lazim 2. Aşılamam ilki de tutmustu ama dis gebelikle sonuclanmisti
Sizce gebelik var midir
Bilmiyorum ki inşallah bebeğe işarettirBenim adetime 8 gün var ama adet sancilarim başladı normal mi ki acaba
İnşallahHayır canım ben de sadece kasık ağırısı var sol yumurtalıkta bir de ara ara bacağıma vuruyor bunun dışında bir belirtim yok test olmaz daha çok erken amin rabbim isteyen herkese sana bana nasip etsin
Oluyor canim ilk asilamamda benim de adet sancisi gibi ağrılarım başlamıştı ates basmasi oluyordu ama gogus hassasiyetim yoktu zaten adet zamaninda da gogus hassasiyetim olmuyordu. kesin adet olacagim demistim o sinirle evi dip bucak temizledim ertesi gün kan testi vermeye gittim hamile oldugumu ogrenmisstimCanım ağrın varmı, bende pcosluyum 23 Martta ikinci aşılamam oldu bugün adet sancilarim başladı hamilelikte de oluyor mu ki böyle sancı
Yaaa inşallah benimde tutar 4 yıldır uğraşıyoruz ne çektiğimi bı Allah biliyor o kadar uzun bir zamanki başkalarına kolay gibi geliyor yaşamayan bilemiyorOluyor canim ilk asilamamda benim de adet sancisi gibi ağrılarım başlamıştı ates basmasi oluyordu ama gogus hassasiyetim yoktu zaten adet zamaninda da gogus hassasiyetim olmuyordu. kesin adet olacagim demistim o sinirle evi dip bucak temizledim ertesi gün kan testi vermeye gittim hamile oldugumu ogrenmisstim
İdrar testi yaptım negatif maalesefOluyor canim ilk asilamamda benim de adet sancisi gibi ağrılarım başlamıştı ates basmasi oluyordu ama gogus hassasiyetim yoktu zaten adet zamaninda da gogus hassasiyetim olmuyordu. kesin adet olacagim demistim o sinirle evi dip bucak temizledim ertesi gün kan testi vermeye gittim hamile oldugumu ogrenmisstim
Benim de ikinci asilama negatifİdrar testi yaptım negatif maalesef
Kaçıncı günü, kan testinde mi negatif idrar da mıBenim de ikinci asilama negatif
14. Gunu ikisi de negatif daha adet olmadim yarin adet gunumKaçıncı günü, kan testinde mi negatif idrar da mı