benimde yarın test günün ama umudum yok,bütün belirtiler var adet olucam.
canım sen o belirtilere aldırma onlar hamilelikte bile oluyo sen kafanı takıp moralini bozma tatlım bende 5+3 haftalık hamileyim 4. haftada adet gibi kanamam oldu ondan öncede adet belirtilerinin hepsini yaşadım ama sonunda mucizem geldi inş seninde bebişin annesiyledir:CüvCüv:
meraba sezen09 bende aşılama yaptırdım yapılırken çok ağrım ve kanamam oldu ve ağrılarım azalsada devam ediyor kanamam ise bitti sayılır leke şeklinde geliyor bugün 4.günüm
otururken karnımda baskı hissediyorum sende nasıl olmuştu arkadaşım biraz bilgi verebilirmisin.
sezencim bence hamilesin :)
keşke ama yok degilim hissediyorum
yarın 12. gun mu bence bugun idrar testi yapsan cıkar benim 11. gun idarar da cıkmıstı
benim hiç ağrı olmadı ilk gün biraz kanamam oldu,doktorumu aradım dokular zedelenmiştir,merak etme dedi,sonrasında karnım çok şişti,kabız oldum.ama şuan adet olcakmışım gibi,allahım hakkımızda hayırlı olanını versin,kafana takma rahat ol stres yok canım
teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için opuyorumnanaktan aşılamadan sonra kaçıncı günün senin.benimde karnımda şişlik var adet sancısı gibi sancı benimki daha çok yeni 4.günümdeyim ne kadar stres yok desemde oluyo be güzelim nasıl kurtulacağız bu stresten bilmiyorum:bbo:
benim 13. gün yarın belli olucak ama umudum yok tatlım...
yarın güzel haberlerini alacağız buna inan Rabbine sığın iste dua et gerisini boşver insan umutsuz yaşayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?