slm arkadaslar,
ben de onumuzdekı hafta ılk kez asılama yaptırıcam..cok korkuyorum nasıl oluyor anlatırmısınız ltfennn...:çok üzgünüm:
ya kızlar beklemek çok zormuş aşılamamın 8 günü ama bende hiç belirti yok sadece sık idrara çıkıyorum acaba tutmadımı
haklısın cnm beklemek çok zor ama inş.sonunda hayırlı haberler alırsın,rahat ol stres yapma kafanı başka yerlere vermeye çalış,sonunda ölüm yok bak bana üçünçüyü yaptırcam,sonunda bizde anneee olucaz cnm benim
ya kızlar beklemek çok zormuş aşılamamın 8 günü ama bende hiç belirti yok sadece sık idrara çıkıyorum acaba tutmadımı
Allah yardımcın olsun ben de 2009 haziran da yaptırdım aşılama ve çok şükür Rabbime 2. aşılama ve 8 yılın sonunda alacağım bebeğimi kucağıma Allah izin verirse.
Belirti olacak diye bekleme bende hiç bir belirti olmadı ne göğüslerde bi değişiklik ne kasıklarda ağrı hiç bişey olmadı. Hatta test yapılıp sonucu aldığımda inanamamıştım. Yani herkeste belirti olacak diye bişey yok.
Rahat ol desem de elinde değil bunu çook iyi biliyorum ama en azından "belirti yok heralde olmadı" diye de kendini üzme
İnşallah başka sefere kalmaz ama bu sefer olmazsa bi dahakine olur Allah'ın izniyle
Canımcım bir kaç gün önce kuzenimin hamilelik haberini alıp çok sevindik.Aşılama yapılmış sonucu bekleniyordu;pozitif çıktı.İlk aşılamaydı bildiğim kadarıyla.Umutsuzluk yokkkkk.Hem bak ben de umutla bekliyorum3 kez eşime baba olcaksın müjdesini verdikten sonra hüsranla sonuçlandı hamileliklerimsenağlama.Ama olcak bir gün.Hadi artık yap bi çocuk diyenlere ben yapıyorum,onlar durmuyor diyorumyerimseniben.Kısmet:teselli:
gülleyna biz seninle aynı gün yaptırmışız inş sonuçları güzel olur senin kaçıncı benim ilk bi sorunda yoktu ama olmaadı hayırlısı
yaacanım çok üzüldüm inş ikincisinde nasip eder üzülme cnm belkide aynı teselliyi bir kaç gün sonra sende bana verirsin herşey için hayırlısı[/QUOT
inşallah canım ikincide de olmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum hayırlısıyla....seninki tutar inşallah canım bizede moral olursun.....:teselli::
olmadı maalesef bende çok rahattım aynen hiç düşünmüyordum doktorum ne kadar rahatsın herkez çok stersli oluyo demişti ama kader be bıraktım artık allah ne zaman nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?