Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sezencim merhaba, ben cmtesi doktora gittim aksam saatlerinde yumosum 15mm olmus ablası , bu aksam tekrar bakacak dr sanırım carsamba falan iliski verecek..
sende simdiden caksır otu kurune baslasan cok iyi olur yavrum

sezencim merhaba, ben cmtesi doktora gittim aksam saatlerinde yumosum 15mm olmus ablası , bu aksam tekrar bakacak dr sanırım carsamba falan iliski verecek..
sende simdiden caksır otu kurune baslasan cok iyi olur yavrum

canım bana hiç aşılamadan önce ilişki vermedi doktor,aşılamadan iki gün sonra verdi anlamadım ben yaaa.ama inş,senin için dua ediyorum,yumurtalarına ii bak...

canım benimki asılama olmayacak ilac falan kullanmıyorum yumurta takibi yapılacak normal yolla deniycez bu ay, asilama yapıldıgında bana asılama yapılan gece dahil 4 gece ustu uste iliski yapmıstık

canım benimki asılama olmayacak ilac falan kullanmıyorum yumurta takibi yapılacak normal yolla deniycez bu ay, asilama yapıldıgında bana asılama yapılan gece dahil 4 gece ustu uste iliski yapmıstık

anladım cnm,yarın bende doktora gidicem bakalım ne olcak rahim filmi ister diye tahmin ediyorum ama oda çok zormuş sanırım şimdiden stres oldum yaaa valla ne zormış anne olmak,annemi dahada çooook sevmeye başladım.....

dun adetimin 14. gunu idi dogal asılama yaptık :) dua edin kızlar insallah tutaar :)

CNM ben aspirin kullanıyorum folik asit duzeyinide yukselttim, 3 folik plus kullanıyrodum 4 e cıkardım. 12. gun yumurtam catlamıs ama biz 14. gun calısabildik Allah izin verirse tutar artık :)

insallah sende bir sorun cıkmaz canımAllah kolaylıkla kurtarsın, ve guzel haberler almanı nasip etsin..

mrb arkadaşlar bizim doktorumuz da aşılama dedi ama bizim ilk olucak aslında korkuyorum bayramdan sonra başlanacak nelerle başlıyolar bilgi verirseniz sevinirim

mrb arkadaşlar bizim doktorumuz da aşılama dedi ama bizim ilk olucak aslında korkuyorum bayramdan sonra başlanacak nelerle başlıyolar bilgi verirseniz sevinirim

slm,korkulacak hiçbirşey yok rahat ol,çok kolay bi işlem canın bile acımıyo,ben 5 gün klomen kullandım sonra yumurtaların oluşumuna baktı ve aşılama oldu,allah yardımcın olsun cnm benim

mrb arkadaşlar benimde ilk aşılamam olcak inşallah
adet olunca gitcem çok heyecanlıyım
hepimizin Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…