• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşilama ile gebelik

Dun 6. Ignemi vuruldum bugun kontrolum vardi sadece 1 tane yumurtam 18mm olmus yarin gece 23.59 da ovitrelle olacam persembe sabah da asilama olacak.. Rabbim hayirlisini naaip etsin cok heyecanliyim

Dun 6. Ignemi vuruldum bugun kontrolum vardi sadece 1 tane yumurtam 18mm olmus yarin gece 23.59 da ovitrelle olacam persembe sabah da asilama olacak.. Rabbim hayirlisini naaip etsin cok heyecanliyim
Canım biz olumlu sonuç alamadık inşallah senden güzel haberler ariliriz benimde perşembe günü regl günü 3. Günü hastaneye gidecem bakalım 2 .aşılama yaparlar mi bilmiyorum artik

Canım biz olumlu sonuç alamadık inşallah senden güzel haberler ariliriz benimde perşembe günü regl günü 3. Günü hastaneye gidecem bakalım 2 .aşılama yaparlar mi bilmiyorum artik

Bide 18 mm normal benimde 2 tane oluşmuştu 17 mm ile 18 mm çatlatmak iğnesi vuruldum tam 36 saat sonra aşılama yapılacak di doktor muane etti yumurtan çatlamış dedi aşılama yaptılar tabi esimde 5 günlük diyetteydi EE malum spermde 5 gün canlı kalabiliyor tutmadı 12. Günü kan verdim negatif 14. Günü idrar testi yaptım negatif bugün 15. Günüm ve perşembe günü regl olmam gerekiyor bende beklemedeyim ama hic umutlu degilim

[/QUOTE
Hayrlisi olsun yaparlar herhalde . Ilk asilamam da cok heycanli ve umutluydum bi kac yumurta buyumustu falan smdi hic umudum yok bakalm ne olacak yazarm mutlaka

Hepimiz icin aminnn bugun grip oldum oksurup duruyorum sence bu asilamanin tutup tutmamasini etkiler mi.bugun catlatma ignemi yapacaz gece persembe gunu de asilama oksurup duruyorum
Yok canım hic bir sıkıntı olmaz Allahın izni ile stres yapma benim gibi

Dun asilamami oldum arkadaslar..biraz kanamam oldu ama ilk asilamamda olmamisti progestan verdiler 14 gun icin geri sayim basladi bakalm hakkmzda hayrlisi olsun..hala kotu gribim bu arada vucut direncim de dusuk nasip artik
Aynen öyle canım nasıl artik bende 2. Çift klomene başladım bakalım artik yumurtalıklar büyürse 2. Aşılama yapacaklar ama pek umutlu değilim açıkçası benimde ilk asilamamda kanama olmuştu canım korkma bir şey olmaz gebe kalmaya engel degil

Aynen öyle canım nasıl artik bende 2. Çift klomene başladım bakalım artik yumurtalıklar büyürse 2. Aşılama yapacaklar ama pek umutlu değilim açıkçası benimde ilk asilamamda kanama olmuştu canım korkma bir şey olmaz gebe kalmaya engel degil
Ay hadi bakalm olur insallah.. eger saglikli sihhatli hayrli evlatlar olacaksa nasip olsun💕 Surekli batma var kramp giriyo gbi islemden dolayi mi bunlar acaba

Ay hadi bakalm olur insallah.. eger saglikli sihhatli hayrli evlatlar olacaksa nasip olsun💕 Surekli batma var kramp giriyo gbi islemden dolayi mi bunlar acaba
Batmalar bende de oluyordu işlemden dolayı herhalde o sen ne zaman kan vereceksin 14 gün sonrası hangi güne geliyor

Back