• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşilama ile gebelik

Canim asilama da tüp bebek te tamamen nasip aslında biliyomsun. .
Bende tüp bebek ilk isterdim çünkü o daha detaylı ve kalit
haha tamam tamam ya 😂
Canım ben tedaviyi bugün bıraktım yani kontrolum vardı gitmedim adet oldum yanı yine hüsran ve psikolojim çok bozuk gece sabah olmuyor delirmek uzereyim daha önce hic boyle bir şey yasamadim nasip kısmet Allah bizide guldursun inşallah

Hanımlar size bir şey danışacağım. Benim adetim bittikten sonra kahverengi ya da kırmızı kanlı akıntım oluyor. Hatta yumurtlama dönemi yaklaştı diye bebek deniyoruz ama bu kanlı akıntı çok moralimi bozuyor. Kadın doğuma gittim daha öncede yaşıyordum bunları rahim duvarın biraz kalın dedi ama ilaç tedavi bi şey vermedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Kalan geliyor olamaz mi yada adetlerin belki uzun duruyordur Dr rahim kalınlaşması demiş ama rahim kalinlasiyor zaten adet donemine yakin ya gebelik oluşur yada pihtilasarak sokulur ama yine de adetli olmadığın bir anda git derdini şöyle yine ayni şeyi derse tedavisini iste rahim duvarının çok kalın olması da iyi değil

Canım ben tedaviyi bugün bıraktım yani kontrolum vardı gitmedim adet oldum yanı yine hüsran ve psikolojim çok bozuk gece sabah olmuyor delirmek uzereyim daha önce hic boyle bir şey yasamadim nasip kısmet Allah bizide guldursun inşallah
Birisi böyle üzüldüğünde bende üzülüyorum. . Kendini yıpratır üzme lütfen. . Nasip nasip nasip...
Kimisi tüp onü bunu yapar ama o zamanı gelir kendiliğinden olur. Sen tedavinin oldun mu ilacını alsın mi heh gerisi Allah kerim

Birisi böyle üzüldüğünde bende üzülüyorum. . Kendini yıpratır üzme lütfen. . Nasip nasip nasip...
Kimisi tüp onü bunu yapar ama o zamanı gelir kendiliğinden olur. Sen tedavinin oldun mu ilacını alsın mi heh gerisi Allah kerim
Tabi orası öylede insan psikolojik men tipraniyir acaba o gün gelir mi bende buraya ben hamileyim diye yazayım umarım nasıl olur senin ne oldu canım nasıl gidiyor

Tabi orası öylede insan psikolojik men tipraniyir acaba o gün gelir mi bende buraya ben hamileyim diye yazayım umarım nasıl olur senin ne oldu canım nasıl gidiyor
Amin ınsaallah
Benini iptal oldu 4 yumurta birden büyüdüğü için

Back