• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşilama ile gebelik

Bende belirti yok ara ara sancı gibi değilde ipne batar gibi olup gidiyor ama adete yakınkende böyle oluyordu ilk aşılamamdada vardı bu ama devamlı vardı şimdi ara ara başkada yok😕
Bende de var ayni seyler canım ya batma oluyor ara ara bide bacaklarima çok kramp giriyor ama bi sancı tututor adet olacam simdi diyorum geri gidiyor bakalım hakkımızda hayırlısı insallah haberdar et mutlaka bizi az kaldı zaten kan vermene

Merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım belki bileniniz vardır ben bu ay klomene baslamistim 10 ocak da kontrolün vardı gittim yumurtamin biri 17.10 mm diğeri ise 18.18 mm dedi catlatma iğnesi verdi Dr bende c.tesi gece tam saat 00.00 da ignemi vuruldum dun saat 12.00 de aşılama yapıldı doktor yumurtamin catladigini söyledi ve aşılama yapıldı 14 gün sonra testte belli olur varsa dedi eğer regl olmassan reglin gecikirse bir hafta sonra kontrole gel dedi olursan reglin 3. Günü tekrar gel dedi ve ben çok düşünüyorum düşünmeden yapamiyorum çok merak ediyorum hamile kalır miyim diye sizinde fikirlerinizi almak istiyorum
Merhaba bende asilama tedavisine baslicam bol bol dua et 🙏insallah

Adetin 2veya 3 gunu gel klomene basltcaz dedi baska birsey demedi bilgi vermedi para oducekmiyiz
Klomenle yunurtaliklarini buyutucekler 5 gün kulanicaksin sonra çağıracak seni catlatma iğnesi vuracak sonra da aşılama inşallah sonrada bebek ücret konusuna gelirsek canım ben araştırmada tedavimi yaptım sadece aşılama sureti 300 TL odedik ama diğerleri falan onlara ait iste tabi özel hastanelerde daha pahalı asama asama ücretlerini alıyorlar sagolsunlar 😁😁

Klomenle yunurtaliklarini buyutucekler 5 gün kulanicaksin sonra çağıracak seni catlatma iğnesi vuracak sonra da aşılama inşallah sonrada bebek ücret konusuna gelirsek canım ben araştırmada tedavimi yaptım sadece aşılama sureti 300 TL odedik ama diğerleri falan onlara ait iste tabi özel hastanelerde daha pahalı asama asama ücretlerini alıyorlar sagolsunlar 😁😁
Tesekkur ederim canim1🙏iste ben ovuslasyon tarihini tuttramiyorum gecen sene mayista bir dusuğum oldu hamile kalmisim ama dustu malesef

Tesekkur ederim canim1🙏iste ben ovuslasyon tarihini tuttramiyorum gecen sene mayista bir dusuğum oldu hamile kalmisim ama dustu malesef
Olsun bu seferki sağlıkla kucağında olsun ovulasyon testleri var aslında yapsaydin gerçi ben onu kullanmayı bilmiyorum ama kullanan çok var imiş 😁😁

Back