- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
- Konu Sahibi GzLi KaLsin
Amin insallahOlsun bu seferki sağlıkla kucağında olsun ovulasyon testleri var aslında yapsaydin gerçi ben onu kullanmayı bilmiyorum ama kullanan çok var imiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallahOlsun bu seferki sağlıkla kucağında olsun ovulasyon testleri var aslında yapsaydin gerçi ben onu kullanmayı bilmiyorum ama kullanan çok var imiş![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım bende dahanamiyorum yarin asilamamin 12. Gün idrar testi yapsam mi acaba bide sancı tuttu beni adet sancısı gibi moralin çok bozuk tek çizgiyi görmek istemiyorum artikAmin insallahaldim bugun yaptim c koyu t silik cikti
Insallah guzel haberlerini alirizHakkında hayırlısı olsun canım bende dahanamiyorum yarin asilamamin 12. Gün idrar testi yapsam mi acaba bide sancı tuttu beni adet sancısı gibi moralin çok bozuk tek çizgiyi görmek istemiyorum artik![]()
Asilamn nerde oldunInsallah guzel haberlerini aliriziyi dusun sakin ol cnm
Hayırlısı artikInsallah guzel haberlerini aliriziyi dusun sakin ol cnm
İst da Bakırköy sadikonuk eğitim araştırma hastanesinde canım sen nerde olacaksın Allah kismet ederseAsilamn nerde oldun
Ben subatta basliyor tedavim klomenle adet gunumde zeynep kâmil hastanesinde insallahİst da Bakırköy sadikonuk eğitim araştırma hastanesinde canım sen nerde olacaksın Allah kismet ederse
Hadi hayırlısı inşallah canım ama benim bir arkadasimda karşıda oyuryor gebze taraflarında oda zeynep kamil hastanesinde aşılama yapicakdi da 5.000 TL para istemislerdiBen subatta basliyor tedavim klomenle adet gunumde zeynep kâmil hastanesinde insallah
Hadi hayırlısı inşallah canım ama benim bir arkadasimda karşıda oyuryor gebze taraflarında oda zeynep kamil hastanesinde aşılama yapicakdi da 5.000 TL para istemislerdi
Tahlil yaptirdin miKızlar bir baksaniza bu sabah yaptım asilaminin 12. Gunundeyim gebelik var mi yok mu
İdrar yaptım ama sanırım bozuk simdi kan vermeye gidecemTahlil yaptirdin mi
Hadi bakalimİdrar yaptım ama sanırım bozuk simdi kan vermeye gidecem
İnsallah hayirlisi ile vardır yaHadi bakalimhaberini bekliyorum
Dualarimiz kabul olsunİnsallah hayirlisi ile vardır ya
4.5 yil evliğim 1 düşuk oldu bnmDualarimiz kabul olsunseninde guzel haberini alirz
İnsallah hayirlisi ile vardır ya
Özelde mi test yaptirican4.5 yil evliğim 1 düşuk oldu bnm
asilamada can yakiyormu kizlarİnsallah hayirlisi ile vardır ya
Burada olanların hepsinin çok güzel haberlerini aliriz inşallahDualarimiz kabul olsunseninde guzel haberini alirz
Evet canim kan verdim sonuç bekliyorumÖzelde mi test yaptirican