• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşilama ile gebelik

Canım doktor aşılama yı yanlış yöntemle uyguladı ve umutla bekleme sonucu dedi o yüzden bende beklemiyorum acikcasi
Böyle birşey mi söyledi gerçekten 😐
Nasıl bir yanlışlık ? Tekrar uygulasaymis aynı gün sperm alınıp. .
1 ay boşa gidiyor masraf cabasi

Böyle birşey mi söyledi gerçekten 😐
Nasıl bir yanlışlık ? Tekrar uygulasaymis aynı gün sperm alınıp. .
1 ay boşa gidiyor masraf cabasi
Aynen öyle canım asılamadan sonra yarım saat sonra kalkabilir sin dedi kalktim ve bütün su sedyedeydi bende sinirlendim yanlış işlem yapılmış bana o yüzden bana dediniz umutla beklemenin diye falan ama bir şekilde kendilerini hakli çıkarıyorlar bende bu son dedim daha gitmeyi düşünmüyorum verirse Allah verir artik nasip

Aynen öyle canım asılamadan sonra yarım saat sonra kalkabilir sin dedi kalktim ve bütün su sedyedeydi bende sinirlendim yanlış işlem yapılmış bana o yüzden bana dediniz umutla beklemenin diye falan ama bir şekilde kendilerini hakli çıkarıyorlar bende bu son dedim daha gitmeyi düşünmüyorum verirse Allah verir artik nasip
Anladım bacım bozma morelini beninde Öyle pat diye yaptı ama akan akmistm sıkıntı değil okadar flan demişti. . Ne diyelim artık..
Sen yinede gitmeyi düşün küsme biri yuzunden canım benim
Benimde cuma yine kontrol

Anladım bacım bozma morelini beninde Öyle pat diye yaptı ama akan akmistm sıkıntı değil okadar flan demişti. . Ne diyelim artık..
Sen yinede gitmeyi düşün küsme biri yuzunden canım benim
Benimde cuma yine kontrol
Canim bende sorun yok hic bir sıkıntı yok adetler düzenli eşim nürolojiye gitti sperm sonuçlarını gösterdi normal dedi benim Dr da eşinin spermi az aşılama direk dedi 2. Aşılama yapıldı iste adet sancilsrim var geldi gelecek oluyor bende biraz ara verip direk tüp bebek yapmayı düşünüyorum açıkçası yaşım da daha küçük ama 3 yıl oldu 4. cü yilimiza goricez istiyoruz ne yapalım hakkımızda hayırlısı canım senin kontrol niçin

Canim bende sorun yok hic bir sıkıntı yok adetler düzenli eşim nürolojiye gitti sperm sonuçlarını gösterdi normal dedi benim Dr da eşinin spermi az aşılama direk dedi 2. Aşılama yapıldı iste adet sancilsrim var geldi gelecek oluyor bende biraz ara verip direk tüp bebek yapmayı düşünüyorum açıkçası yaşım da daha küçük ama 3 yıl oldu 4. cü yilimiza goricez istiyoruz ne yapalım hakkımızda hayırlısı canım senin kontrol niçin

Yaşadıklarını anlıyorum canım sabret az daha.. bu arada keçi boynuzu vb. Şeyleri deneyin etkisi oluyor.
İki tarafta bise olmayıp hamile kalamayan okadar kişi var ki..
Ve birde bin tane derdi olup psikolojik olarakta çöken okadar kişi varki canim
Ama biliyoruz ki bir zamanı var Allah büyük
Bu arada nörolog değil kız urolog 😂 noroloji beyin alanı

Benim 2.asilama olucak ins canım onun kontrolü..
Allaha dua edip duruyorum
😊

Yaşadıklarını anlıyorum canım sabret az daha.. bu arada keçi boynuzu vb. Şeyleri deneyin etkisi oluyor.
İki tarafta bise olmayıp hamile kalamayan okadar kişi var ki..
Ve birde bin tane derdi olup psikolojik olarakta çöken okadar kişi varki canim
Ama biliyoruz ki bir zamanı var Allah büyük
Bu arada nörolog değil kız urolog 😂 noroloji beyin alanı

Benim 2.asilama olucak ins canım onun kontrolü..
Allaha dua edip duruyorum
😊
Allah yardimcin olsun inşallah canım 😊😊

Ne far eder ha urolog ha üroloji ben üroloji erkeklerin alanı sanıyordum ha ha ha çok guldum 😂😂😂😂

Bu ay keçi boynuzu kurunu denemeyi düşünüyorum zaten canım artik gerisi Takdiri İlahi ☝

Aşılama ile hamile kalanlar var ama yüzdesi çok düşük. Ona harcanan para ve zamana üzülüyorum. Hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırılsa keşke

Aşılama ile hamile kalanlar var ama yüzdesi çok düşük. Ona harcanan para ve zamana üzülüyorum. Hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırılsa keşke
Evet gerçekten çok üzgünüm 2 kez oldu aşılama şuan ara vericem tedaviye 6 7 ay sonra hem maddi hem manevi toparlandikdan sonra tüp bebek yapacaz hayırlısı bakalım artik Allah kimseyi evlatla sinamasin

Allah yardimcin olsun inşallah canım 😊😊

Ne far eder ha urolog ha üroloji ben üroloji erkeklerin alanı sanıyordum ha ha ha çok guldum 😂😂😂😂

Bu ay keçi boynuzu kurunu denemeyi düşünüyorum zaten canım artik gerisi Takdiri İlahi ☝
Amin hepimizin canım benim

Çok farkediuor tabiki 😊 bu arada üroloji alanı genelde evet erkeklere bakıyor belden aşağısı. . Ama genel olarak börek prostat ve erkek kisirligi gibi rahatsızlıklar

Canim asilama da tüp bebek te tamamen nasip aslında biliyomsun. .
Bende tüp bebek ilk isterdim çünkü o daha detaylı ve kalit
Sperm için hangi bölümse o bolum diyim sen anla 😁😁
haha tamam tamam ya 😂

Hanımlar size bir şey danışacağım. Benim adetim bittikten sonra kahverengi ya da kırmızı kanlı akıntım oluyor. Hatta yumurtlama dönemi yaklaştı diye bebek deniyoruz ama bu kanlı akıntı çok moralimi bozuyor. Kadın doğuma gittim daha öncede yaşıyordum bunları rahim duvarın biraz kalın dedi ama ilaç tedavi bi şey vermedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı?

Hanımlar size bir şey danışacağım. Benim adetim bittikten sonra kahverengi ya da kırmızı kanlı akıntım oluyor. Hatta yumurtlama dönemi yaklaştı diye bebek deniyoruz ama bu kanlı akıntı çok moralimi bozuyor. Kadın doğuma gittim daha öncede yaşıyordum bunları rahim duvarın biraz kalın dedi ama ilaç tedavi bi şey vermedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Ne kadar suruyo kanama.bi de seffaf akıntının içinde mi kan oluyo yoksa direkt pembe mi geliyo

Back