- 6 Ağustos 2018
- 502
- 210
- 53
- 28
- Konu Sahibi GzLi KaLsin
Amin canım inşallahRabbim isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahRabbim isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu inşallah![]()
Ben 2. Çift asilamami oldum bugün 14. Günü kan vermedim sanırım adet olacam kaşık agrilarim göğüs agrilarim başladı çünküBenim 2 . Asilama için gün sayiyorum kızlar varmi 2. Olucak? Pkoluym
Canim ne oldu sonuçCnm ins hamile kalirsn. Bende bugun ilk asilamamı oldum. Heyecanla sonucu beklyrm. Bu arada 2.5 yillik evliyim daha once ilac tedavisi oldum.sonu hep husranla bitince asilamaya gectik.
Kan da baktir istersen belli olmaz güzel düşünBen 2. Çift asilamami oldum bugün 14. Günü kan vermedim sanırım adet olacam kaşık agrilarim göğüs agrilarim başladı çünkü
Canım doktor aşılama yı yanlış yöntemle uyguladı ve umutla bekleme sonucu dedi o yüzden bende beklemiyorum acikcasiKan da baktir istersen belli olmaz güzel düşün
Böyle birşey mi söyledi gerçektenCanım doktor aşılama yı yanlış yöntemle uyguladı ve umutla bekleme sonucu dedi o yüzden bende beklemiyorum acikcasi
Aynen öyle canım asılamadan sonra yarım saat sonra kalkabilir sin dedi kalktim ve bütün su sedyedeydi bende sinirlendim yanlış işlem yapılmış bana o yüzden bana dediniz umutla beklemenin diye falan ama bir şekilde kendilerini hakli çıkarıyorlar bende bu son dedim daha gitmeyi düşünmüyorum verirse Allah verir artik nasipBöyle birşey mi söyledi gerçekten
Nasıl bir yanlışlık ? Tekrar uygulasaymis aynı gün sperm alınıp. .
1 ay boşa gidiyor masraf cabasi
Anladım bacım bozma morelini beninde Öyle pat diye yaptı ama akan akmistm sıkıntı değil okadar flan demişti. . Ne diyelim artık..Aynen öyle canım asılamadan sonra yarım saat sonra kalkabilir sin dedi kalktim ve bütün su sedyedeydi bende sinirlendim yanlış işlem yapılmış bana o yüzden bana dediniz umutla beklemenin diye falan ama bir şekilde kendilerini hakli çıkarıyorlar bende bu son dedim daha gitmeyi düşünmüyorum verirse Allah verir artik nasip
Canim bende sorun yok hic bir sıkıntı yok adetler düzenli eşim nürolojiye gitti sperm sonuçlarını gösterdi normal dedi benim Dr da eşinin spermi az aşılama direk dedi 2. Aşılama yapıldı iste adet sancilsrim var geldi gelecek oluyor bende biraz ara verip direk tüp bebek yapmayı düşünüyorum açıkçası yaşım da daha küçük ama 3 yıl oldu 4. cü yilimiza goricez istiyoruz ne yapalım hakkımızda hayırlısı canım senin kontrol niçinAnladım bacım bozma morelini beninde Öyle pat diye yaptı ama akan akmistm sıkıntı değil okadar flan demişti. . Ne diyelim artık..
Sen yinede gitmeyi düşün küsme biri yuzunden canım benim
Benimde cuma yine kontrol
Canim bende sorun yok hic bir sıkıntı yok adetler düzenli eşim nürolojiye gitti sperm sonuçlarını gösterdi normal dedi benim Dr da eşinin spermi az aşılama direk dedi 2. Aşılama yapıldı iste adet sancilsrim var geldi gelecek oluyor bende biraz ara verip direk tüp bebek yapmayı düşünüyorum açıkçası yaşım da daha küçük ama 3 yıl oldu 4. cü yilimiza goricez istiyoruz ne yapalım hakkımızda hayırlısı canım senin kontrol niçin
Allah yardimcin olsun inşallah canımYaşadıklarını anlıyorum canım sabret az daha.. bu arada keçi boynuzu vb. Şeyleri deneyin etkisi oluyor.
İki tarafta bise olmayıp hamile kalamayan okadar kişi var ki..
Ve birde bin tane derdi olup psikolojik olarakta çöken okadar kişi varki canim
Ama biliyoruz ki bir zamanı var Allah büyük
Bu arada nörolog değil kız urolognoroloji beyin alanı
Benim 2.asilama olucak ins canım onun kontrolü..
Allaha dua edip duruyorum
![]()
Evet gerçekten çok üzgünüm 2 kez oldu aşılama şuan ara vericem tedaviye 6 7 ay sonra hem maddi hem manevi toparlandikdan sonra tüp bebek yapacaz hayırlısı bakalım artik Allah kimseyi evlatla sinamasinAşılama ile hamile kalanlar var ama yüzdesi çok düşük. Ona harcanan para ve zamana üzülüyorum. Hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırılsa keşke
Amin hepimizin canım benimAllah yardimcin olsun inşallah canım
Ne far eder ha urolog ha üroloji ben üroloji erkeklerin alanı sanıyordum ha ha ha çok guldum
Bu ay keçi boynuzu kurunu denemeyi düşünüyorum zaten canım artik gerisi Takdiri İlahi ☝
Sperm için hangi bölümse o bolum diyim sen anlaAmin hepimizin canım benim
Çok farkediuor tabikibu arada üroloji alanı genelde evet erkeklere bakıyor belden aşağısı. . Ama genel olarak börek prostat ve erkek kisirligi gibi rahatsızlıklar
Canim asilama da tüp bebek te tamamen nasip aslında biliyomsun. .Aşılama ile hamile kalanlar var ama yüzdesi çok düşük. Ona harcanan para ve zamana üzülüyorum. Hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırılsa keşke
haha tamam tamam yaSperm için hangi bölümse o bolum diyim sen anla![]()
Ne kadar suruyo kanama.bi de seffaf akıntının içinde mi kan oluyo yoksa direkt pembe mi geliyoHanımlar size bir şey danışacağım. Benim adetim bittikten sonra kahverengi ya da kırmızı kanlı akıntım oluyor. Hatta yumurtlama dönemi yaklaştı diye bebek deniyoruz ama bu kanlı akıntı çok moralimi bozuyor. Kadın doğuma gittim daha öncede yaşıyordum bunları rahim duvarın biraz kalın dedi ama ilaç tedavi bi şey vermedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı?