Aşılama Aşilama için tecrubelere ihtiyacım var..lütfen cevap!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bionorica sanirim ismi normal hap canim ama recetede hayit agaci ozunden yapilmistir yaziyor. Bende anlamadim sonraki aya mi sarkacak acaba bizim is aslinda bence daha iyi olur su an ikimizin degerleri de biraz sorunlu en azindan bozukluklari duzelttikten sonra asilama yaparsak ihtimal artar diye dusunuyorum

Canim sana bak ne anlatacam dün gece resmen krize girdim ..şimdi benim hsg raporunda bicornuat uterus ,Mr raporunda ise arkuat uterus yazıyor. Bende bunu sanki bir tip öğrencisiymis gibi arastirdim. Bunun ikiside araştırmalarım dahilinde perde çeşitleri aslında. Ve doktoruma mail attim .aynen bunları yazarak siz dedim aşılama yapacaksınız fakat ben tekrar düşük yaşamak istemiyorum ...aşılama için bana denilen durumumun gebeliğe engel teşkil etmeyisiydi. Bende dedim ki evet engel değil fakat rahimicinde anormallikler olduğu raporla sonuçlanmış. Bunlar da dusuklere sebep oluyor diye .sizin dedim aşılama yapmaya karar vermeniz ne kadar mantıklı dedim .ya düşuk olursa diye.açıkçası doktora BİRAz bilmislik yaptım .:)dedim aşılama oluurda tutarsa bu kez düşük riski ile mi ugracam dedim .bunun için histereskppi olmam lazım değil midir diye yazdım. Yani doktorun vereceği cevapla ya devam edicem ya da tedaviyi birakmayi başa doktora gitmeyi kafaya koymustum.bana sabah mail atmış. Perde denilen farklı şey seni ofis histereskopisi yaparız demiş. Bu da normal histereskopiden farklıymis.adet gününü hastane de bulunan bir hemşire var adını söyledi onu bul sana gün ayarlasin demiş. Kamerayla bakıcaklar birde altan. .Biz üstüne dusmezsek doktor sallıyor yemin ediyorum. Ancak özel gidersin bir sürü para dokersin ordakiler de ancak bu şekilde ilgilenir.öncelikle araştırmaları çok iyi yapmak gerek.benim ısrarım olmasa ofis histeroskopisini yapmayip aşılama ile evime gönderecek beni.şimdi hocaya mail atmadım daha adetin 2.günü gitmem gerekiyordu şimdi bu histereskppi çıktı 2 tedavi aynı anda olur mu bilemem .salı günü kısmet olursa hastaneye gidip hemsireyi bulup gün almak ve doktorumun asistani ile görüşmek .inşallah bu cilemiz yakinda son bulur. Belki benim aşılama da sonraki aylara sarkabilir.çünkü önümüzdeki ay adet zamanı istanbuldayım ama önceden bilet aldım memleketime gidicem. Bakalım hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar
Ben de hafif polikistik over var
Adetlerim 1 hafta kadar gecikebiliyor
Ve prolaktinim üst sınırlarda çıkıyor
Eşiminse;
Sayı ml de 80 milyon
Total de 220 milyon
İleri hızlı yüzde 0
Yavaş ileri yüzde 23
Morfoloji yüzde 2
Bu değerler ile aşılama denenmeli mi? Anlayan ve tecrübeli arkadaşlar bir fikir verirse çok mutlu olurum. Kafam çok karışık.

Bugün asilama için profesör le görüştüm ileri hareketli sayisi 5milyon olmadan aşılama yapmam dedi

Bugün asilama için profesör le görüştüm ileri hareketli sayisi 5milyon olmadan aşılama yapmam dedi
Bizim ki de prof ama neden ileri hızlı sıfır iken aşılama dedi ki? Yavaş ileri var yüzde 23 acaba o yüzden mi ki? Sizin nasıldı sayı?

Yüzde 10 ileri hareketli yüzde 5 yerinde hareketli
Tek bir doktorla kalmayın. BenCe yüzdelik diline bakma canım çünkü benim eşimin ileri hareketliliği yüzde 16,yerinde hareketlilik yüzde 0 ama ileri hareketlilik ilk Sperm testinde 10 milyon 2.sinde 6 milyon .önemli olan verilen miktardaki Sperm örneğinin belirli sırada olması. Öyle olduğunu düşünüyorum biz aşılama için uygunmusuz bu sartlarda

Canim oncelikle dikkatli davranman cok iyi olmus artik kendi doktorumuz olmayi ogrendik cunku. İmkanin varsa bir tip fakultesindeki doktora ozel muayene ol ben oyle yapiyorum fakultede daha ilgili bir doktor buldum biraz tuzluya geliyor ama her seyi inceliyor. Bende senin gibi dusunuyorum once problemlerimizi cozelim sonra asilamaya gecelim cunku aksi halde ya asilama tutmayacak ya da tutsa da dusuk olacak mucize olmadikca benim muhtemelen aralik ayina sarkacak acele etmiyorum tedavimizi olup oyle devam edelim istiyorum

Benim esiminde ileri hiz 0 daha once %16 ydi 3 ayda 0 a inmis. Doktor esime igne verdi ve proxeed kullaniyoruz once tedavi olup hizi artirmak istiyoruz asilamayi doktor yapsa da zaten basari ihtimali yuksek degil bekleyip hizi artirmak daha oncelikli bence gecmis olsun. Ayrica bende de prolaktin yuksekligi var bende onun icin ilac kullaniyorum bitkisel bir hap verdi doktorum

Merhaba ben buay balcali hastanesinde tedaviye basladim asilama.igne verdj doktor 7 gun karindan bide 1 adet catlatma ignesi toplam 165 tl odedim bide ayri yeten 39.5 tl de folik asite para odedim okadar raporla odedigim bu ama benim hastaneyede para odemedim.ama sartlarj var hastahanenin en az 24 yas en fazla 39 yas bir cocugun olmicak falan filan bu sekilde 2 yada 3 defa karsiliyolar sonrasida tup bebek oda iki asilama tutmadiginda raporla tup bebegide karsiliyorlar. Ben cuma günü kontrole gidicem doktora bakalim hakkimizda hayirlisi

Amin canım inş. Iyi sonuç alirsin

Hanımlar merhaba bende aşılama tedavisine başlıyorm nasipse yarın iğnemin ilk gübü gonalf kullanıcam size sormak istedigim özelde tedavi görüyorm sperm yıkama vs aşılama ne kdr tutuyo bi bilginz var mı

Insallah cnm cok teaekkur ederim.yarin kontrolum var bakalim yumurtaliklarim yeteri kadar olgunlasmismi onu ogrenicem sonrada asilama yapilacak pazartesi gunu tabi hersey yarina bagli.
Cuma gunu adet oldun tutmadi asilamam malesef. Cok erken adet oldum 11 ile 12 baglayan gece kısmet degilmis

Insallah cnm cok teaekkur ederim.yarin kontrolum var bakalim yumurtaliklarim yeteri kadar olgunlasmismi onu ogrenicem sonrada asilama yapilacak pazartesi gunu tabi hersey yarina bagli.
Cuma gunu adet oldun tutmadi asilamam malesef. Cok erken adet oldum 11 ile 12 baglayan gece kısmet degilmis

Canım sorununuz neydi peki aşılama tercih ettiniz? Maşallah ikizlere

Benim hicbi sikintim yoktu. Esimin sperm sayisi azdi. Klomen ve iliski denedik olmadi. Diger ay, gonalf ve asilama ile hamile kaldim kizlar. 900 tutmustu asilama iki sene once. Ilac parasi dahil degil ama o da 200 civariydi galiba.
Asilamada genel olarak gebe kalma sansi az hatta tam asilama esnasinda dr bana hamile kalmamin cok az olacagini soyleyerek asilamayi yapti. Cunku esimin sperm sayisi 16 milyondu. Ama ben hep inandim. Asilamadan sonraki gunlerde beslenmeme, vitaminime dikkat ettim. Reglimin tum belirtileri vardi bu esnada. Reglime birkac gun kala kan testi yaptirdim. Hamile kalmistim. Diger ay yine yaptircam. Umarim o da ilk sefer de olur. Inanip girelim , olur ins.
Bi de, pco olan arkadaslar icin inofolic ve ari sutu-bal- propolis arastirmalarini tavsiye ederim.
Ben diger ay asilama yaptiracagim ama propolis damla kullaniyorum su an, bagisikligima cok iyi geliyor ve esime de kullandiriyorum her gun. Ins hepimiz istedigimiz mutlu baslangici yasariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…