Canim sana bak ne anlatacam dün gece resmen krize girdim ..şimdi benim hsg raporunda bicornuat uterus ,Mr raporunda ise arkuat uterus yazıyor. Bende bunu sanki bir tip öğrencisiymis gibi arastirdim. Bunun ikiside araştırmalarım dahilinde perde çeşitleri aslında. Ve doktoruma mail attim .aynen bunları yazarak siz dedim aşılama yapacaksınız fakat ben tekrar düşük yaşamak istemiyorum ...aşılama için bana denilen durumumun gebeliğe engel teşkil etmeyisiydi. Bende dedim ki evet engel değil fakat rahimicinde anormallikler olduğu raporla sonuçlanmış. Bunlar da dusuklere sebep oluyor diye .sizin dedim aşılama yapmaya karar vermeniz ne kadar mantıklı dedim .ya düşuk olursa diye.açıkçası doktora BİRAz bilmislik yaptım .:)dedim aşılama oluurda tutarsa bu kez düşük riski ile mi ugracam dedim .bunun için histereskppi olmam lazım değil midir diye yazdım. Yani doktorun vereceği cevapla ya devam edicem ya da tedaviyi birakmayi başa doktora gitmeyi kafaya koymustum.bana sabah mail atmış. Perde denilen farklı şey seni ofis histereskopisi yaparız demiş. Bu da normal histereskopiden farklıymis.adet gününü hastane de bulunan bir hemşire var adını söyledi onu bul sana gün ayarlasin demiş. Kamerayla bakıcaklar birde altan. .Biz üstüne dusmezsek doktor sallıyor yemin ediyorum. Ancak özel gidersin bir sürü para dokersin ordakiler de ancak bu şekilde ilgilenir.öncelikle araştırmaları çok iyi yapmak gerek.benim ısrarım olmasa ofis histeroskopisini yapmayip aşılama ile evime gönderecek beni.şimdi hocaya mail atmadım daha adetin 2.günü gitmem gerekiyordu şimdi bu histereskppi çıktı 2 tedavi aynı anda olur mu bilemem .salı günü kısmet olursa hastaneye gidip hemsireyi bulup gün almak ve doktorumun asistani ile görüşmek .inşallah bu cilemiz yakinda son bulur. Belki benim aşılama da sonraki aylara sarkabilir.çünkü önümüzdeki ay adet zamanı istanbuldayım ama önceden bilet aldım memleketime gidicem. Bakalım hayırlısı olsun