Benim çok az kanama gibi olmuştu doktorunuza sordunuz mukızlar selam. bir sorum olacak. dün aşılamamı oldum, çok şükür iyi geçti. akşamına tırnak ucu kadar çok az pıhtı gibi koyu renk bir akıntım oldu. bir sıkıntı olmaz inşallah. acaba yumurtalık döllenmeden düştü mü bilemiyorum aklıma bir sürü şey geldi. yorumunuz var mı bununla ilgili
8. Gün idrar testi negatif beklemedeyim..Kızlar ne yaptınız aşılaması tutan varmı
Ozaman iğne geçmiş kuzum inşallah bundan sonraakiler pozitif olur . Benimde yine silik ya deli oldum sabah,koyulasmasi gerekirdi
Yok hayır sormadımBenim çok az kanama gibi olmuştu doktorunuza sordunuz mu
Canım bi tahlil yaptirsan ben catlicam vallahi senin yerineeOzaman iğne geçmiş kuzum inşallah bundan sonraakiler pozitif olur . Benimde yine silik ya deli oldum sabah,koyulasmasi gerekirdisanırım yok bişey
Bi önceki adet döneminden kalan kanama olabilir içinizi ferah tutun bol bol dinleninYok hayır sormadım
Bnde yok givi hissediyorum ya, eşim gotsin bende cikicam.hemen sanırım 5gbi belli olur durumum.Canım bi tahlil yaptirsan ben catlicam vallahi senin yerinee
Bilmiyorum içimi umutsuzluk kapladı yok gibi hissetmiyorum
Ver bi canım aklında kalmasın en azından inşallah bebeğin seninledirrBnde yok givi hissediyorum ya, eşim gotsin bende cikicam.hemen sanırım 5gbi belli olur durumum.
Ama snein çok erken umutsuz olma kuzum
13.14 den aonea.pozitife dönenleri okudum burda canımVer bi canım aklında kalmasın en azından inşallah bebeğin seninledirr
Ben de yarın sabah ve pazartesi sabah yaparım çıkmazsa yoktur sanirim
Normalde test için 8. Günü erken ama ne biliyim hiç umudum yok bugün kabak gibi negatifi gorunce insan etkileniyor13.14 den aonea.pozitife dönenleri okudum burda canım
Vercem.bakalim ama hevesli gitmiyorum hiç
Yok canım oyke düşünme benimde on günde silik bembeyazdı, şuanda karışık gerçi durum bakalımNormalde test için 8. Günü erken ama ne biliyim hiç umudum yok bugün kabak gibi negatifi gorunce insan etkileniyor
İnşallah güzel sonuç çıkar canim
Bakalim yarin da ne cikacakYok canım oyke düşünme benimde on günde silik bembeyazdı, şuanda karışık gerçi durum bakalımaminnn kuzum
Evet kuzum yaa en hayırlısını Rabbim bilir inşallah artık bizimde bebeklerimiz gelmiş olsunBakalim yarin da ne cikacakİnşallah hayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için İnşallah pozitif sonuç alırsın yazarsın buraya bekliyorum ❤❤
Insallah canım var mi peki belirtin? Benim kasık ağrısı devamEvet kuzum yaa en hayırlısını Rabbim bilir inşallah artık bizimde bebeklerimiz gelmiş olsunyazcam canım inşallah
Canim valla sanki herşey geçtiInsallah canım var mi peki belirtin? Benim kasık ağrısı devam
Yaa benimde öyle dün akşam göğüs ağrısı kasık ağrısı baş dönmesi hersey vardi. Simdi sadece kasık ağrım var o da hafifCanim valla sanki herşey geçtigece biraz karnım.agridi adet ağrısı gbi .şuan yok ama. Göğüslerimde işte biraz sızlıyor
Düşünüyoruz ya insanda oluyor aalinda kan verdim bakalım iki saate çıkacakYaa benimde öyle dün akşam göğüs ağrısı kasık ağrısı baş dönmesi hersey vardi. Simdi sadece kasık ağrım var o da hafif
Ay hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlanır ❤Düşünüyoruz ya insanda oluyor aalinda kan verdim bakalım iki saate çıkacak
İnşallah tatlımAy hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlanır ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?