• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asilama guncel

evett ınsan cok heyecanlı oluyor ya hele beklerken :) benım asılama sonrası ılk ve ıkıncı gun cok asırı agrım olmustu catlatma ıgnesı vurduktan sonra oyle agrı bnde hıssetmedım
Benim 2. Kullanisim çatlatma iğnesini canım ama ilkinde akşamına hissettim yani catladigini cok ağrım oldu. Hap kullanırken de öyle oldu bu sefer bi 2 gün önce ağrım oldu bi daha da olmadı hiç acaba çatlamadi mi diyorum

Benim 2. Kullanisim çatlatma iğnesini canım ama ilkinde akşamına hissettim yani catladigini cok ağrım oldu. Hap kullanırken de öyle oldu bu sefer bi 2 gün önce ağrım oldu bi daha da olmadı hiç acaba çatlamadi mi diyorum
benım ıkısındede ıgne vurulunca agrım olmadı sonrasında agrım oldu aşılama oldum gun ve ertesı ıkı gun.
oyle dusunme ıyı dusun ınsallaahh catlamıstır belkıde catlayacak 36 saat oldu mu ?

benım ıkısındede ıgne vurulunca agrım olmadı sonrasında agrım oldu aşılama oldum gun ve ertesı ıkı gun.
oyle dusunme ıyı dusun ınsallaahh catlamıstır belkıde catlayacak 36 saat oldu mu ?
Yok canım olmadı aşılama yapılırken de 28 saat olmuş olacak. İlk ignede akşamına çatladı hemen hiç 36 saate falan kalmadı yani
İyi düşünmeye çalışıyorum canım ama heyecandan midem bulanıyor 🤢

Yok canım olmadı aşılama yapılırken de 28 saat olmuş olacak. İlk ignede akşamına çatladı hemen hiç 36 saate falan kalmadı yani
İyi düşünmeye çalışıyorum canım ama heyecandan midem bulanıyor 🤢
anladım canımm, ınsallaahh guzel olur ya sonucun. guzel dusun

Canım nasılsın? Ben aşılamami oldum 1 saat işlem yaptığı siringayla yatırdı doktor. Ama ilk yıkama sırasında çok agrim oldu ya özellikle kistimin oldugu yer çok kasildim 😮‍💨
Hadi hayırlı olsun canım, aa siringayla mi yatirdi. Ben işlem oldum sonra odaya gectim beklemiştim yirmi dk. Evet kasılma oluyor iki üç gün daha olur kasıklarda ağrın.

Hadi hayırlı olsun canım, aa siringayla mi yatirdi. Ben işlem oldum sonra odaya gectim beklemiştim yirmi dk. Evet kasılma oluyor iki üç gün daha olur kasıklarda ağrın.
Evet canım içinde bıraktı bi saat bekledim kalkmadım hiç yaptığı sedyede kaldim Sanırım kistten dolayı oldu çok sanci çektim sağ tarafımdan. Bir de iki kutu progestan verdi sabah akşam sen kullanıyormusun canim

Evet canım içinde bıraktı bi saat bekledim kalkmadım hiç yaptığı sedyede kaldim Sanırım kistten dolayı oldu çok sanci çektim sağ tarafımdan. Bir de iki kutu progestan verdi sabah akşam sen kullanıyormusun canim
Ondan olmuştur canım kist Ağrı yapmış olabilir.
Evet sabah akşam vajinal yoldan alıyorum

merhaba hayırlı olsun inşallah mutlu haberi alırsınız. yeme konusunda nelere dikkat edilmeli?
ınsallaahh canımm
ben her gun yarım avakado yıyorum,kabak cekırdegı , yogurt bır kase,yada kefır, yesıl mercımek yemegı yaptım ıkı kere,yumurta kahvaltıda,süt,ceviz bide yemelerın yanına roka tere cok yedım. ınsallah bebıslerımız gelırler

ınsallaahh canımm
ben her gun yarım avakado yıyorum,kabak cekırdegı , yogurt bır kase,yada kefır, yesıl mercımek yemegı yaptım ıkı kere,yumurta kahvaltıda,süt,ceviz bide yemelerın yanına roka tere cok yedım. ınsallah bebıslerımız gelırler
inşallah. benim de yarın öğlen aşılamam var. çok heyecanlıyım, biraz da stresliyim

kızlar selam. bir sorum olacak. dün aşılamamı oldum, çok şükür iyi geçti. akşamına tırnak ucu kadar çok az pıhtı gibi koyu renk bir akıntım oldu. bir sıkıntı olmaz inşallah. acaba yumurtalık döllenmeden düştü mü bilemiyorum aklıma bir sürü şey geldi. yorumunuz var mı bununla ilgili

Back