Benim 2. Kullanisim çatlatma iğnesini canım ama ilkinde akşamına hissettim yani catladigini cok ağrım oldu. Hap kullanırken de öyle oldu bu sefer bi 2 gün önce ağrım oldu bi daha da olmadı hiç acaba çatlamadi mi diyorumevett ınsan cok heyecanlı oluyor ya hele beklerken :) benım asılama sonrası ılk ve ıkıncı gun cok asırı agrım olmustu catlatma ıgnesı vurduktan sonra oyle agrı bnde hıssetmedım
benım ıkısındede ıgne vurulunca agrım olmadı sonrasında agrım oldu aşılama oldum gun ve ertesı ıkı gun.Benim 2. Kullanisim çatlatma iğnesini canım ama ilkinde akşamına hissettim yani catladigini cok ağrım oldu. Hap kullanırken de öyle oldu bu sefer bi 2 gün önce ağrım oldu bi daha da olmadı hiç acaba çatlamadi mi diyorum
Yok canım olmadı aşılama yapılırken de 28 saat olmuş olacak. İlk ignede akşamına çatladı hemen hiç 36 saate falan kalmadı yanibenım ıkısındede ıgne vurulunca agrım olmadı sonrasında agrım oldu aşılama oldum gun ve ertesı ıkı gun.
oyle dusunme ıyı dusun ınsallaahh catlamıstır belkıde catlayacak 36 saat oldu mu ?
anladım canımm, ınsallaahh guzel olur ya sonucun. guzel dusunYok canım olmadı aşılama yapılırken de 28 saat olmuş olacak. İlk ignede akşamına çatladı hemen hiç 36 saate falan kalmadı yani
İyi düşünmeye çalışıyorum canım ama heyecandan midem bulanıyor
İnşallah canım inşallah hepimizin sonucu güzel olsun ❤❤anladım canımm, ınsallaahh guzel olur ya sonucun. guzel dusun
Canım nasılsın? Ben aşılamami oldum 1 saat işlem yaptığı siringayla yatırdı doktor. Ama ilk yıkama sırasında çok agrim oldu ya özellikle kistimin oldugu yer çok kasildimanladım canımm, ınsallaahh guzel olur ya sonucun. guzel dusun
Hadi hayırlı olsun canım, aa siringayla mi yatirdi. Ben işlem oldum sonra odaya gectim beklemiştim yirmi dk. Evet kasılma oluyor iki üç gün daha olur kasıklarda ağrın.Canım nasılsın? Ben aşılamami oldum 1 saat işlem yaptığı siringayla yatırdı doktor. Ama ilk yıkama sırasında çok agrim oldu ya özellikle kistimin oldugu yer çok kasildim
Evet canım içinde bıraktı bi saat bekledim kalkmadım hiç yaptığı sedyede kaldim Sanırım kistten dolayı oldu çok sanci çektim sağ tarafımdan. Bir de iki kutu progestan verdi sabah akşam sen kullanıyormusun canimHadi hayırlı olsun canım, aa siringayla mi yatirdi. Ben işlem oldum sonra odaya gectim beklemiştim yirmi dk. Evet kasılma oluyor iki üç gün daha olur kasıklarda ağrın.
Ondan olmuştur canım kist Ağrı yapmış olabilir.Evet canım içinde bıraktı bi saat bekledim kalkmadım hiç yaptığı sedyede kaldim Sanırım kistten dolayı oldu çok sanci çektim sağ tarafımdan. Bir de iki kutu progestan verdi sabah akşam sen kullanıyormusun canim
İnşallah güzel haberler alırız bu ay kuzum ❤❤Ondan olmuştur canım kist Ağrı yapmış olabilir.
Evet sabah akşam vajinal yoldan alıyorum
inşallah yaaİnşallah güzel haberler alırız bu ay kuzum ❤❤
Sağol canım sende öyle kendine dikkat et inşallah güzel sonuca ulasicazinşallah yaabol.bol dinlen yat uzan eve geçince ağır şeyler kaldırma, yemene dikkat et
İnşallah kuzumSağol canım sende öyle kendine dikkat et inşallah güzel sonuca ulasicaz
merhaba hayırlı olsun inşallah mutlu haberi alırsınız. yeme konusunda nelere dikkat edilmeli?inşallah yaabol.bol dinlen yat uzan eve geçince ağır şeyler kaldırma, yemene dikkat et
ınsallaahh canımmmerhaba hayırlı olsun inşallah mutlu haberi alırsınız. yeme konusunda nelere dikkat edilmeli?
inşallah. benim de yarın öğlen aşılamam var. çok heyecanlıyım, biraz da stresliyimınsallaahh canımm
ben her gun yarım avakado yıyorum,kabak cekırdegı , yogurt bır kase,yada kefır, yesıl mercımek yemegı yaptım ıkı kere,yumurta kahvaltıda,süt,ceviz bide yemelerın yanına roka tere cok yedım. ınsallah bebıslerımız gelırler
rahat ol ınsallaahhh kendını kasma acı olmaz ozaman.bol bol dınlen yemene dıkkat et Rabbım ınsallah nasıp etsıninşallah. benim de yarın öğlen aşılamam var. çok heyecanlıyım, biraz da stresliyim
amin canım çok teşekkür ederim. Allahım hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsinrahat ol ınsallaahhh kendını kasma acı olmaz ozaman.bol bol dınlen yemene dıkkat et Rabbım ınsallah nasıp etsın
aminnnn amin inşallaaahhamin canım çok teşekkür ederim. Allahım hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?