• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama fiyatları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Minsel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
5
2
1
26
Aşılama fiyatları hakkında bir bilgiye ulaşamıyoruz bir türlü, yaptıranlardan ortalama Bi fiyat bilgisi almak istiyoruz. Yardımcı olursanız seviniriz 😊

Aşılama fiyatları hakkında bir bilgiye ulaşamıyoruz bir türlü, yaptıranlardan ortalama Bi fiyat bilgisi almak istiyoruz. Yardımcı olursanız seviniriz 😊
Ben doktorumun özel muayenehanesinde yaptirdim 1800 sadece asilama tuttu. 8 tane merional igne, 1 cetrocide igne, 1 ovitrelle, crinone jel, muayene ucreti, sperm testi falan hepsi icinde 4 bin tl tuttu asagi yukarı.

Mikrocipli asilama 1000 tl idi. Mikrocipsiz 750 tl. Menopur igne ve catlatma iğnesi de toplam 400 tl tutmuştu. Doktor bana rapor çıkardı 3 kere rapor hakkımız oluyormuş ilaçlar için

Arkadaşlar ben yeni üye oldu devlet hastaneleri şuan aşılama yapıyor mu bilgisi olan var mı yardımcı olurmusunuz

Mikrocipli asilama 1000 tl idi. Mikrocipsiz 750 tl. Menopur igne ve catlatma iğnesi de toplam 400 tl tutmuştu. Doktor bana rapor çıkardı 3 kere rapor hakkımız oluyormuş ilaçlar için

Az önce İstanbul Tüp Bebek Merkezinden dönüş yaptilar, doktor muayenesi, ilaçlar ve aşılama dahil yaklaşık 6.000 TL tutuyormuş, böyle bir meblağ beklemiyordum çok moralim bozuldu 😢 kaldı ki başarı şansı da %15-20 🤷

nerelerde yapıyorlar, hangi doktor iyidir o konuda da bilgim yok 😔 M Mucize02 siz Hangi şehirdesiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Bir de memnun kaldınız mı ve sonuç ne oldu? Daha önce İstanbul Türkiye Hastanesi'nde çatlatma tedavisi uyguladık 3 ay ama sonuç alamadım ve doktor değiştirmek istiyorum..

Az önce İstanbul Tüp Bebek Merkezinden dönüş yaptilar, doktor muayenesi, ilaçlar ve aşılama dahil yaklaşık 6.000 TL tutuyormuş, böyle bir meblağ beklemiyordum çok moralim bozuldu 😢 kaldı ki başarı şansı da %15-20 🤷

nerelerde yapıyorlar, hangi doktor iyidir o konuda da bilgim yok 😔 M Mucize02 siz Hangi şehirdesiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Bir de memnun kaldınız mı ve sonuç ne oldu? Daha önce İstanbul Türkiye Hastanesi'nde çatlatma tedavisi uyguladık 3 ay ama sonuç alamadım ve doktor değiştirmek istiyorum..
Malesef ki pandemi den dolayı da her alanda fiyatlar artıyor. Ben kütahya da anadolu hastanesinde yaptırdım 3 asilama. 3. Asilama tutmuştu ama düşük yaptım sonra. Şimdi tüp bebek tedavisinin yarı asamasindayim transferi bekliyorum. Bence 3 aşılama fazla. Doktor ısrar etmeseydi 3. Yu yaptirmayacakrim ama nasip onda da olacağı varmış sonra da sonuç malesef düşük.

Malesef ki pandemi den dolayı da her alanda fiyatlar artıyor. Ben kütahya da anadolu hastanesinde yaptırdım 3 asilama. 3. Asilama tutmuştu ama düşük yaptım sonra. Şimdi tüp bebek tedavisinin yarı asamasindayim transferi bekliyorum. Bence 3 aşılama fazla. Doktor ısrar etmeseydi 3. Yu yaptirmayacakrim ama nasip onda da olacağı varmış sonra da sonuç malesef düşük.
İnşallah hayırlısı ve sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 😇 Allah yardımcınız olsun 😇

Biraz araştırma yaptım, aldığım notları ekliyorum, umarım işinize yarar.. ben de hala araştırma aşamasındayım daha hiç denemedim ama Türkiye Hastanesi'nde Dr. Ayşe Meryem Uslu'nun hastasıydım, çatlatma tedavisi denemistik sonuç alamadım, yine kendisine gideceğim bayramdan sonra 😇

Liv hospital: muayene ve aşılama 3750 TL, İlaçlar hariç
Tüp bebek: 9.500 TL

İstanbul tüp Bebek merkezi, aşılama: 6.000 TL

Medical Park Fatih: Dr. Tülay hn. Muayene ücreti 250 TL ( aşılamayı Liv hospital da yapıyor)

Bahçeci tüp bebek: aşılama 3750
Tüp bebek 10.500 TL
Muayene ücreti 550 TL

Türkiye Hastanesi: 951 TL aşılama işlem ücreti (anlaşma kapsamı dışında)

Merhaba. Aşılamayı özel hastanede yaptırıp ilaçları indirimli almak için ve doktorun bununla ilgili rapor çıkarması için gerekli şartlar nelerdir? Bilgi paylaşırsanız mutlu olurum

6 bini aşılamaya verene kadar tüp yaptırın paranız boşa gitmesin özelde yaptiriyosunuz tutma ihtimali de zaten yüzde olarak belli tuode şansınız daha yüksek

Merhaba. Aşılamayı özel hastanede yaptırıp ilaçları indirimli almak için ve doktorun bununla ilgili rapor çıkarması için gerekli şartlar nelerdir? Bilgi paylaşırsanız mutlu olurum
Ben de bunun cevabini merak ediyorum. Biseyler ogrenebilirseniz bana da soyleyin lutfen🙏

6 bini aşılamaya verene kadar tüp yaptırın paranız boşa gitmesin özelde yaptiriyosunuz tutma ihtimali de zaten yüzde olarak belli tuode şansınız daha yüksek
6.000 TL Istanbul tüp bebek merkezi için geçerli yuvarlak bir rakam ilaçlar falan da işin içine girdiğinde.. diğer postlarimda çıkardığım bir fiyat listesi var, tercih meselesi.. ama haklısınız tabi.

Geçen gün Bahçeci Tüp Bebek Merkezine gidip görüştüm, doktor da bundan bahsetti, orada 3 aşılama fiyatı bir tüp bebek fiyatına denk geliyor. Ama 3 aşılamanın toplam tutma yüzdesi bile bir tüp bebekten daha az.. (böyle anlatinca da sanki pazardan meyve alıyormuş gibi oldu 😅) şuan yaşım genç, tespit edilen bir kısırlık nedeni de yok, o yüzden bir de bu yöntemi denemek istiyorum..

6.000 TL Istanbul tüp bebek merkezi için geçerli yuvarlak bir rakam ilaçlar falan da işin içine girdiğinde.. diğer postlarimda çıkardığım bir fiyat listesi var, tercih meselesi.. ama haklısınız tabi.

Geçen gün Bahçeci Tüp Bebek Merkezine gidip görüştüm, doktor da bundan bahsetti, orada 3 aşılama fiyatı bir tüp bebek fiyatına denk geliyor. Ama 3 aşılamanın toplam tutma yüzdesi bile bir tüp bebekten daha az.. (böyle anlatinca da sanki pazardan meyve alıyormuş gibi oldu 😅) şuan yaşım genç, tespit edilen bir kısırlık nedeni de yok, o yüzden bir de bu yöntemi denemek istiyorum..
Ben 2.yi yaptırdım negatifi gördüm yine 😔 haftaici gidip önce yumurta toplaticam tüpte ya sıvı birikmesi yada yapışıklık var ona baktirip hemen arkasına transfer istiycem yoksa uzadıkça uzuyo işler yaşım çok genç olmasina rağmen tüp yoluna giricem virüs de var zaten diye de tedirginim başlayıp biter insallah hepimizin

Merhaba. Ben özel hastanede asıla yaptırdım. Zaten toplam 3 kere rapor hakkımız varmış. asilama için. Hatta pcos varsa o zaman bir kaç tane daha rapor hakkı oluyormuş. Benim asilama fiyatim 750 tl idi. Hastane muayene ücreti de 75 tl. Asilama igne menopur kullandım. 1 rapor da bana 4 kutu menopur 1 kutu öğrenme yazıyordu ve ücret olarak 300 tl gibi bir ücret ödedim sadece. Normalde o igne nin bir kutu fiyatı 380 tl. Şartlar için sanirim önceden ilaç tedavisi görmen gerekiyor. başka şart yok bildiğim kadarı ile evlilik yılı vs gibi. Uzun anlattım ama inşallah yardımcı olmusumdur

Bir kaç yazım hatası yapmış.. 1 raporda bana 4 kutu menopur igne ve ovitrelle catlatma iğnesi yaziyordu

Ben 2.yi yaptırdım negatifi gördüm yine 😔 haftaici gidip önce yumurta toplaticam tüpte ya sıvı birikmesi yada yapışıklık var ona baktirip hemen arkasına transfer istiycem yoksa uzadıkça uzuyo işler yaşım çok genç olmasina rağmen tüp yoluna giricem virüs de var zaten diye de tedirginim başlayıp biter insallah hepimizin
Umarım hayırlı sonuçlar alırsınız 🙏 rahim filmi çektirmiş miydiniz? Ben henüz cektirmedim, o yüzden tüplerimde bir sıkıntı var mı bilemiyorum. Ama tüp bebek için görüştüğüm doktor rahim filminden sonra 2 ay bekleyecegiz, ondan sonra tedaviye başlayacağız demişti. (Rahim filminden sonra doğal gebelik şansı artiyormus) Siz bu süreci yaşadınız mı acaba? Beni biraz korkutuyor açıkçası ☹️ bir yandan bu salgın ortamında gebelik isteyip kendime ve bebegime risk mi yaratirim acaba diyorum, bir yanım ise hep sabırsız 😔 Allah en hayırlısını versin inşallah 😇

Umarım hayırlı sonuçlar alırsınız 🙏 rahim filmi çektirmiş miydiniz? Ben henüz cektirmedim, o yüzden tüplerimde bir sıkıntı var mı bilemiyorum. Ama tüp bebek için görüştüğüm doktor rahim filminden sonra 2 ay bekleyecegiz, ondan sonra tedaviye başlayacağız demişti. (Rahim filminden sonra doğal gebelik şansı artiyormus) Siz bu süreci yaşadınız mı acaba? Beni biraz korkutuyor açıkçası ☹ bir yandan bu salgın ortamında gebelik isteyip kendime ve bebegime risk mi yaratirim acaba diyorum, bir yanım ise hep sabırsız 😔 Allah en hayırlısını versin inşallah 😇
Evet film vardı ve laparoskopi oldum şu an beklemedeyim rahim filminden sonra aşılama yapılmisti negatif ti sonra 2.yapilfi oda negatif başa doktorlar laparoskopi dedi birinde yaptırdım sonraki süreç nasıl olcak bilmiyorum amin inşallah cümlemizin istediği en kısa zamanda olsun inşallah

Back