Ay ne güzel bizde ben isteyen eşim ara verelim niye acele ediyoruz diyen tarafBenim de eşim çok istiyor ben biraz ara verelim dedikçe o sürekli doktor araştırıyor vazgeçmeyelim diyor ama hem maddi hem manevi baya insanı zorluyor bu süreç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel bizde ben isteyen eşim ara verelim niye acele ediyoruz diyen tarafBenim de eşim çok istiyor ben biraz ara verelim dedikçe o sürekli doktor araştırıyor vazgeçmeyelim diyor ama hem maddi hem manevi baya insanı zorluyor bu süreç
Devlet mi özel mi düşünüyosunuz bende aşılamam tutmazsa tüp bebek düşünüyorumMecbur başka çarem yok ki bide doktor zaten 2 aşılamadan sonrası tüp bebek demişti
Maddi imkanınız varsa ve güvendiğiniz bir doktor varsa bence tüp bebek yaptırın. Tüp bebekten önce de rahim filmi vs. Ne varsa baktırın ki bir sıkıntı çıkarsa tutmayabilir. Bir de tüp bebekten önce yumurta kalitesi için bir kaç ay takviyeler kullanın. Bu konuda birgebenin günlüğü instagram sayfasında yararlı bilgiler var. Benim ilk aşılamam olumsuz. İkinciyi bekliyorum bir kaç ay dınlenip. Ama Allah'ım inşallah bu süreçte nasip eder.Bende iki uygulamada da tek yumurta büyüdü 18 mm idi doktor zaten tek yumurta istiyoruz çok iyi falan dedi ama ben bi tık üzüldüm iki yumurta beklerdim kendimden :)
Sizlere birşey danışmak istiyorum. 20 martta test yapacağım yine negatif gelirse bir iki ay dinlenip sonra tüpbebeğe geçsem mi acaba. Bende de eşimde de sorun yok sebepsiz bizimki. 4 yıldır evliyim 2 yıldır korunmuyoruz.
İnşallahMaddi imkanınız varsa ve güvendiğiniz bir doktor varsa bence tüp bebek yaptırın. Tüp bebekten önce de rahim filmi vs. Ne varsa baktırın ki bir sıkıntı çıkarsa tutmayabilir. Bir de tüp bebekten önce yumurta kalitesi için bir kaç ay takviyeler kullanın. Bu konuda birgebenin günlüğü instagram sayfasında yararlı bilgiler var. Benim ilk aşılamam olumsuz. İkinciyi bekliyorum bir kaç ay dınlenip. Ama Allah'ım inşallah bu süreçte nasip eder.
Valla ben şimdiye kadar hiç devlete gitmedim yani benim olduğum yerde iyi bi doktor yok devlette hiç iyi yok hatta hep özele gittim muhtemelen tüp bebek için de özele giderim zaten aklımda 4 doktor var bakalım artık nasipDevlet mi özel mi düşünüyosunuz bende aşılamam tutmazsa tüp bebek düşünüyorum
Gittiğim devlet doktoru çok pozitif ilgili, özel gibi geldi bana. Maddi sıkıntım yok aslında ama doktorumu sevdim. Tüp bebek için devlet mi özel mi iyice araştırmam lazım sanırımValla ben şimdiye kadar hiç devlete gitmedim yani benim olduğum yerde iyi bi doktor yok devlette hiç iyi yok hatta hep özele gittim muhtemelen tüp bebek için de özele giderim zaten aklımda 4 doktor var bakalım artık nasip
Ya doktorun iyiyse zaten git devlete niye devletin şeylerinden yararlanmayasın ki ama benim öyle bi şansım yoktu özelde de bir sürü doktor değiştirdim ben iyi doktor var bide ilgili bi doktor var ben bana anlatsın benle konuşsun istiyorum bunlar napıyor bakıyo asistana şu bu diyo bana bişey demeden ilacı yazıp yolluyor ben bunu istemiyorum işteGittiğim devlet doktoru çok pozitif ilgili, özel gibi geldi bana. Maddi sıkıntım yok aslında ama doktorumu sevdim. Tüp bebek için devlet mi özel mi iyice araştırmam lazım sanırım
Devlette rapor cıkartması uzun sürer mi hsg kan sonuclarım eşimin sperm testı falan butun testlerınnelşmde var tüp bebek bolumunden 18 randevu aldım 27 adet gunum gözüküyor yanı bu ay için aşılamayı hemen yaparlar mı yoksa bekletirlermınrapor işleri falan uzun sürer mi?Devlette ilac raporu hakkin var. Devlette yaptirirsan senin icin cok uyguna gelir.
Rapor cikariyorsun. Adetin 3. Gunu gidip kan verip muayenelere başlıyorsun. Ayni gun kan sonuclarindan sonra sana doktorun uygun gordugu dozu soyluyorlar. Her gun ayni saatte o dozu vuruluyorsun. Muayeneye cagirdigi gun gidiyosun yine sabahtan kan sonra muayene. Yumurtan yeterli boyuta gelince aşılama gununu aliyorsun. Şu saatte catlatma igneni vur. Şu gün gel diye belirtirler. Ayni gun eşinle erkenden gidiyosun. Eşinden spermiyogram alıp aşılama saatine hazirlayacaklar. Idrara sıkışık olmanı isterler. Sonuç icin de 14 gun sonraya gün verirler.
Ilaçlar: Gonalf,Ovitrelle,Progestan
6 ay oncesinde falan 2500 civarı tutuyodu sanirim. Bir arkadasim yaptırmıştı.
Tüm evrakların hazırsa Uzun sürmüyor reglinin 2. Günü gidiyosun onay veriyo rapor yazıyor erken saatte git 8:30 gibi mesela aynı gün saat 5-6 ya kadar raporun çıkmış oluyo . Eğer aşılaman olumsuz olursa yine reglinin ikinci günü gidiyosun süreç baştan başlıyoDevlette rapor cıkartması uzun sürer mi hsg kan sonuclarım eşimin sperm testı falan butun testlerınnelşmde var tüp bebek bolumunden 18 randevu aldım 27 adet gunum gözüküyor yanı bu ay için aşılamayı hemen yaparlar mı yoksa bekletirlermınrapor işleri falan uzun sürer mi?
Adetten once randevun var orda konusmaya gıdecegım o zaman raporu cıkartırmı acaba adetlıykenmj cıkartıyor raporu randevu almasıda zor oluyor ınsallah adetlıyken randevu ıstemez bır daha gel dırek derTüm evrakların hazırsa Uzun sürmüyor reglinin 2. Günü gidiyosun onay veriyo rapor yazıyor erken saatte git 8:30 gibi mesela aynı gün saat 5-6 ya kadar raporun çıkmış oluyo . Eğer aşılaman olumsuz olursa yine reglinin ikinci günü gidiyosun süreç baştan başlıyo