- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
Ne demek estagrullah burasi konusmak, iç dökmek için var Dogru dimi bi de dogduktan sonrasi da var Elbet kalkacagiz altindan oyle ya da boyle Allah nasil yazdiysa onu yasayacagiz elden gelen dua etmek. Siz de kendinize iyi bakinKesinlikle öyle bu yazdıkalrınızın hepsine en içten duygularım ile katılıyrum bende aynılarını düşünüyoru hatta dün görümceme de aynısı dedim. yani tamam hamile kaldım bitmiyor ki kese oldu mu kalp attı mı eli kolu gözü vs sağlıklı mı? bir sürü şey var ee doğdu doğacak nasıl doğacak sağlıklı mı doğdu hasta olacak mı sarılık mı olacak aay o kadar çok ki ama yani verende o alan da o o yüzden her şey rabbimden biz sadece istiyoruz ama ben artık dış gebelik ve kimyasaldan sonra doğru dua etmeye daha çok alıştım sadece istiyorum demiyorum:)) ay neyse çok doluyum çok konuştum kusura bakmayın..ya çok teşekkür ederim muhakkak olcak sorum sizi arada rahatsız edebilirim:)) inşallah geçecek dediğiniz gibi sağlıklı evlat versin inşallah. kendinize ve bebişinizi çok iyi bakın Allah a emanet olun