• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama fiyatları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar bende temmuz ayında medicana çamlıca da aşılama yaptırdım sonucum maalesef olumsuz oldu. Gonalf iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. Gonalf 700 tl civarı ovitrelle 120 civarı ödedim ilaçlara aşılama içinde hastaneye 1500 tl ödedim.

Merhabalar bende temmuz ayında medicana çamlıca da aşılama yaptırdım sonucum maalesef olumsuz oldu. Gonalf iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. Gonalf 700 tl civarı ovitrelle 120 civarı ödedim ilaçlara aşılama içinde hastaneye 1500 tl ödedim.
Özel sağlık sigortanız vs var mı sigorta bu fiyatlara etki ediyor mu acaba

Evet film vardı ve laparoskopi oldum şu an beklemedeyim rahim filminden sonra aşılama yapılmisti negatif ti sonra 2.yapilfi oda negatif başa doktorlar laparoskopi dedi birinde yaptırdım sonraki süreç nasıl olcak bilmiyorum amin inşallah cümlemizin istediği en kısa zamanda olsun inşallah
Bende Rahim filmi cektirmistim. Laparoskopi de oldum. Bi ay femara+ çatlatma iğnesi de vuruldum. Malesef olumsuz sonuç aldım. Bu ay tekrar femara çatlatma düşünüyorum sonrasi aşılama mecbur.. Allah herkesinkini de kolay etsin. Emekler hedefe ulaşsın insaallah.

Malesef tutmadi. Sanirim esimden kaynakli varikoselden dolayi sperm hareketi dusuk. 2 bucuk sene oldu. Ameliyat oldu 2 gun once bakalim dogal yoldan deniycez 1 sene daha. Sizin ne durumda? Asilama mi istiyorsunuz?

Merhaba
Eşinizde basıl bir sorun vardı
Sanırım benim eşimde de bu sorun var

Varikosel ameliyati oldu eşim aşilama tutmayinca. 1 ay oldu bekliyoruz bir kac ay dogal yoldan deneyecegiz. Tup bebekten once boyle deneyelim dedik
Merhaba Benim de işim Haziran'da varikosel ameliyatı oldu çift taraflı doktorumuzun verdiği vitamin ve keçiboynuzu kürü kullandık sayımız şu anda çok güzel yükseldi ama Morfolojimiz 0 a indi. Sizde ameliyattan sonra degerler nasik degisti acaba? Ne kullandiniz

Merhaba Benim de işim Haziran'da varikosel ameliyatı oldu çift taraflı doktorumuzun verdiği vitamin ve keçiboynuzu kürü kullandık sayımız şu anda çok güzel yükseldi ama Morfolojimiz 0 a indi. Sizde ameliyattan sonra degerler nasik degisti acaba? Ne kullandiniz
Agustosta ameliyat oldugu icin henuz test yaptirmadik erken. Hic bilmiyorum en az 6 ay sonra duzelmeye basliyor, morfoloji zaten basli basina zor duzelen bir sey, sabır.

Bende devlet hastanelerinde ne kadar ücret ödüyoruz onu merak ediyorum bilgisi olan aydinlatabilirmi lütfen 🙄

Bende devlet hastanelerinde ne kadar ücret ödüyoruz onu merak ediyorum bilgisi olan aydinlatabilirmi lütfen 🙄
Devlette sadece ben iğneye para vermiştim aşılama da başka biseye para vermedim yani yol yemek vs onları saymıyorum bile hiç 🤣

6.000 TL Istanbul tüp bebek merkezi için geçerli yuvarlak bir rakam ilaçlar falan da işin içine girdiğinde.. diğer postlarimda çıkardığım bir fiyat listesi var, tercih meselesi.. ama haklısınız tabi.

Geçen gün Bahçeci Tüp Bebek Merkezine gidip görüştüm, doktor da bundan bahsetti, orada 3 aşılama fiyatı bir tüp bebek fiyatına denk geliyor. Ama 3 aşılamanın toplam tutma yüzdesi bile bir tüp bebekten daha az.. (böyle anlatinca da sanki pazardan meyve alıyormuş gibi oldu 😅) şuan yaşım genç, tespit edilen bir kısırlık nedeni de yok, o yüzden bir de bu yöntemi denemek istiyorum..
Canım merhaba bu yöntem derken ? Benım de bir sorunum yok tüm testlerim ıyı cıktı ama hamıle kalamıyorum

Biraz araştırma yaptım, aldığım notları ekliyorum, umarım işinize yarar.. ben de hala araştırma aşamasındayım daha hiç denemedim ama Türkiye Hastanesi'nde Dr. Ayşe Meryem Uslu'nun hastasıydım, çatlatma tedavisi denemistik sonuç alamadım, yine kendisine gideceğim bayramdan sonra 😇

Liv hospital: muayene ve aşılama 3750 TL, İlaçlar hariç
Tüp bebek: 9.500 TL

İstanbul tüp Bebek merkezi, aşılama: 6.000 TL

Medical Park Fatih: Dr. Tülay hn. Muayene ücreti 250 TL ( aşılamayı Liv hospital da yapıyor)

Bahçeci tüp bebek: aşılama 3750
Tüp bebek 10.500 TL
Muayene ücreti 550 TL

Türkiye Hastanesi: 951 TL aşılama işlem ücreti (anlaşma kapsamı dışında)
Bu fiyatlar sgklı olanlar ıcın mu acaba ?

Canım merhaba bu yöntem derken ? Benım de bir sorunum yok tüm testlerim ıyı cıktı ama hamıle kalamıyorum
Ben aşılamayı kast etmiştim ama aşılamaya başlayacağım gün fikir değiştirip tüp bebek yapmaya karar verdik. Şuan transferinin 10. Günü, bizim de bilinen bir sorunumuz yok, sebepsiz infertilite :(

Merhaba uzun zaman olmuş ama , doktorunuz morfolojinin sıfıra inmesi konusunda ne yorum yaptı ? Bizde de aynı durum var ondan dormak idtedim

Back