- 9 Temmuz 2013
- 906
- 987
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki basarılı oldu mu peki? Ne zamandır çocuk istıuırsunuzAsılama da icinde 4 bin tl yani yanlis anlasilma olmasin
Malesef tutmadi. Sanirim esimden kaynakli varikoselden dolayi sperm hareketi dusuk. 2 bucuk sene oldu. Ameliyat oldu 2 gun once bakalim dogal yoldan deniycez 1 sene daha. Sizin ne durumda? Asilama mi istiyorsunuz?Peki basarılı oldu mu peki? Ne zamandır çocuk istıuırsunuz
Özel sağlık sigortanız vs var mı sigorta bu fiyatlara etki ediyor mu acabaMerhabalar bende temmuz ayında medicana çamlıca da aşılama yaptırdım sonucum maalesef olumsuz oldu. Gonalf iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. Gonalf 700 tl civarı ovitrelle 120 civarı ödedim ilaçlara aşılama içinde hastaneye 1500 tl ödedim.
Özel sağlık sigortam var ama bu tedavileri kapsamıyor. Eğer hastanenin sgk anlaşması varsa muayenelerde tahlillerde falan biraz indirim olabiliyorÖzel sağlık sigortanız vs var mı sigorta bu fiyatlara etki ediyor mu acaba
Bende Rahim filmi cektirmistim. Laparoskopi de oldum. Bi ay femara+ çatlatma iğnesi de vuruldum. Malesef olumsuz sonuç aldım. Bu ay tekrar femara çatlatma düşünüyorum sonrasi aşılama mecbur.. Allah herkesinkini de kolay etsin. Emekler hedefe ulaşsın insaallah.Evet film vardı ve laparoskopi oldum şu an beklemedeyim rahim filminden sonra aşılama yapılmisti negatif ti sonra 2.yapilfi oda negatif başa doktorlar laparoskopi dedi birinde yaptırdım sonraki süreç nasıl olcak bilmiyorum amin inşallah cümlemizin istediği en kısa zamanda olsun inşallah
Malesef tutmadi. Sanirim esimden kaynakli varikoselden dolayi sperm hareketi dusuk. 2 bucuk sene oldu. Ameliyat oldu 2 gun once bakalim dogal yoldan deniycez 1 sene daha. Sizin ne durumda? Asilama mi istiyorsunuz?
Simdi gordum kusura bakmayin. Esimde ileri hiz sifir, morfoloji %2 di en son, sayi iyi.Merhaba
Eşinizde basıl bir sorun vardı
Sanırım benim eşimde de bu sorun var
Simdi gordum kusura bakmayin. Esimde ileri hiz sifir, morfoloji %2 di en son, sayi iyi.
Varikosel ameliyati oldu eşim aşilama tutmayinca. 1 ay oldu bekliyoruz bir kac ay dogal yoldan deneyecegiz. Tup bebekten once boyle deneyelim dedikCAnım merhaba
Aynen bizimde öyle morfoloji 2
İleri hız 0
NAsıl yol izliyorsunuz
Merhaba Benim de işim Haziran'da varikosel ameliyatı oldu çift taraflı doktorumuzun verdiği vitamin ve keçiboynuzu kürü kullandık sayımız şu anda çok güzel yükseldi ama Morfolojimiz 0 a indi. Sizde ameliyattan sonra degerler nasik degisti acaba? Ne kullandinizVarikosel ameliyati oldu eşim aşilama tutmayinca. 1 ay oldu bekliyoruz bir kac ay dogal yoldan deneyecegiz. Tup bebekten once boyle deneyelim dedik
Agustosta ameliyat oldugu icin henuz test yaptirmadik erken. Hic bilmiyorum en az 6 ay sonra duzelmeye basliyor, morfoloji zaten basli basina zor duzelen bir sey, sabır.Merhaba Benim de işim Haziran'da varikosel ameliyatı oldu çift taraflı doktorumuzun verdiği vitamin ve keçiboynuzu kürü kullandık sayımız şu anda çok güzel yükseldi ama Morfolojimiz 0 a indi. Sizde ameliyattan sonra degerler nasik degisti acaba? Ne kullandiniz
Emeklerimizin karşılığını alırız umarım Beklemek çok zorAgustosta ameliyat oldugu icin henuz test yaptirmadik erken. Hic bilmiyorum en az 6 ay sonra duzelmeye basliyor, morfoloji zaten basli basina zor duzelen bir sey, sabır.
Devlette sadece ben iğneye para vermiştim aşılama da başka biseye para vermedim yani yol yemek vs onları saymıyorum bile hiçBende devlet hastanelerinde ne kadar ücret ödüyoruz onu merak ediyorum bilgisi olan aydinlatabilirmi lütfen
Canım merhaba bu yöntem derken ? Benım de bir sorunum yok tüm testlerim ıyı cıktı ama hamıle kalamıyorum6.000 TL Istanbul tüp bebek merkezi için geçerli yuvarlak bir rakam ilaçlar falan da işin içine girdiğinde.. diğer postlarimda çıkardığım bir fiyat listesi var, tercih meselesi.. ama haklısınız tabi.
Geçen gün Bahçeci Tüp Bebek Merkezine gidip görüştüm, doktor da bundan bahsetti, orada 3 aşılama fiyatı bir tüp bebek fiyatına denk geliyor. Ama 3 aşılamanın toplam tutma yüzdesi bile bir tüp bebekten daha az.. (böyle anlatinca da sanki pazardan meyve alıyormuş gibi oldu ) şuan yaşım genç, tespit edilen bir kısırlık nedeni de yok, o yüzden bir de bu yöntemi denemek istiyorum..
Bu fiyatlar sgklı olanlar ıcın mu acaba ?Biraz araştırma yaptım, aldığım notları ekliyorum, umarım işinize yarar.. ben de hala araştırma aşamasındayım daha hiç denemedim ama Türkiye Hastanesi'nde Dr. Ayşe Meryem Uslu'nun hastasıydım, çatlatma tedavisi denemistik sonuç alamadım, yine kendisine gideceğim bayramdan sonra
Liv hospital: muayene ve aşılama 3750 TL, İlaçlar hariç
Tüp bebek: 9.500 TL
İstanbul tüp Bebek merkezi, aşılama: 6.000 TL
Medical Park Fatih: Dr. Tülay hn. Muayene ücreti 250 TL ( aşılamayı Liv hospital da yapıyor)
Bahçeci tüp bebek: aşılama 3750
Tüp bebek 10.500 TL
Muayene ücreti 550 TL
Türkiye Hastanesi: 951 TL aşılama işlem ücreti (anlaşma kapsamı dışında)
Özel işlem oldukları için SGK geçmiyor malesef.Bu fiyatlar sgklı olanlar ıcın mu acaba ?
Ben aşılamayı kast etmiştim ama aşılamaya başlayacağım gün fikir değiştirip tüp bebek yapmaya karar verdik. Şuan transferinin 10. Günü, bizim de bilinen bir sorunumuz yok, sebepsiz infertiliteCanım merhaba bu yöntem derken ? Benım de bir sorunum yok tüm testlerim ıyı cıktı ama hamıle kalamıyorum
Merhaba uzun zaman olmuş ama , doktorunuz morfolojinin sıfıra inmesi konusunda ne yorum yaptı ? Bizde de aynı durum var ondan dormak idtedimMerhaba Benim de işim Haziran'da varikosel ameliyatı oldu çift taraflı doktorumuzun verdiği vitamin ve keçiboynuzu kürü kullandık sayımız şu anda çok güzel yükseldi ama Morfolojimiz 0 a indi. Sizde ameliyattan sonra degerler nasik degisti acaba? Ne kullandiniz