Aşılama Aşılama da kanaması olanlar ve sonuçları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Iscigmademil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
2
0
1
34
Arkadaslar merhaba 5 yıllık evliyim ve 2.5 yıldır cocuk istiyoruz malesef hamile kalamadim doktorlar eşimde ve bende sorun olmadigini söylüyorlar bizde asilama yaptirmaya karar verdik 16 martta asilama yaptırdım ama aksamina hafif kananam oldu sabah kanamam arttı ve adet oldugumu düşünüyorum 3 gun devam etti bu durumu yasayip hamile kalan var mi

Arkadaşlar 25martta aşılama oldum doktor crinone jel verdi ve gün aşırı ilişki dedi.
Şuana kadar hiçbir sorun yoktu ama eşimle ilişkiye girdikten sonra tuvalete birden bilye kadar kahverengi parça indi gibi sanki. Az evvel de hemen jeli uyguladım hafif lekelenme olmuş. Yarın regl günüm baya ümitlenmiştim ama bugün olanlar iyice korkuttu. Buna benzer sorun yaşayan var mı

Nasıl yani hem aşılama yaptı hem de ilişki mi dedi

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba inşallah pozitiftir

Kanamam tamamen durdu gibi ama ilerleyen saatlerde test yapacağım aslında biraz regl gününü geçsin istemiştim ama meraktan sabah idrarıyla test yapacağım bakalım
Bence bekleme öyle de böyle de negatifse de pozitifse de öğreniyorsun beklemek insanı daha çok strese sokuyor

Ben de pzrtesi asilama oldum. Doktor bana da gun asiri iliski dedi. Braz kanama olmasida normalmis. Ben de cok merak ettin sonucunu. Merakla bekliorum

Bence bekleme öyle de böyle de negatifse de pozitifse de öğreniyorsun beklemek insanı daha çok strese sokuyor
Hala kahverengi kırmızımsı akıntım var ara ara. Bi de aşılamanın 14.günü bugün test yaptım negatif çıktı. Yoğun kanama olmazsa sabah yine test yapcam

Ben de pzrtesi asilama oldum. Doktor bana da gun asiri iliski dedi. Braz kanama olmasida normalmis. Ben de cok merak ettin sonucunu. Merakla bekliorum
InsaAllah tutmustur canim.Asilama hakkinda bilgi verir misin ben cok bilemiyorum. Acikcasi doktora gidemedigim icin kendim klomen kullandim yarin 16. Gunu adetimin gidip yumjrtalarima baktiracagim.Doktora asilam istiyorum desem yumurtalarin durumuna gore hemen kabul eder mi nasil bir surec bu .Birde devlette para veriliyor mu.

Merhaba devlette nasil ilerliyor bilmiyorum, ozele gittigim icin. Bana klomen yazdi tarih verdi gel bakicam dwdi yumurtalarima baktktan snra asilama yapcaz dedi. Bu sekilde oldu. Ignemi yazdi. Snra asilama icin gittim. Bugun 1 hafta oldu. Bekliyoruz bakalim.

Bugun gittim catlama ignesi vurdu hemen doktorum inşaAllah bu ay olur artik.Olmazsa aşılama düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…