Aşılama aşılama da en başarılı hastane

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yas23

minik aşkım yiğidoşum.
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
460
2
39
Merhaba arkadaşlar ben 5 yıldır evliyim ve 3 aydır yumurta takibi yaptırıyorum artık bu ayda olmazsa aşılamaya geçmeyi düşünüyoruz. Ama İstanbulda hangi hastaneye gidebiliriz aşılama yaptırıp memnun kalanlar yazabilir mi? Hastane seçimi çok önemli yanlış tercih yapıp hem maddi hem manevi olarak kayıp yaşamak istemiyorum.. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum..

Canım ben Jinemed Bursa'da tedavi gördüm.İstanbul Jinemedte oldukça iyi diye araştırmıştım tedaviye başlamadan evvel.Türkiyeye tüp bebeği ilk getirenlerden prof. dr.Çamlıbel var orda eminim aşılama konusundada oldukça deneyimlidir.Bir görüş derim..

Eğer bursaya gelmeyi düşünürsen aşılama konusunda bursanın aşılamada en başarılı elleri PROF Osman ve Gürkan hocam dır.Ama istanbul da olmasını istiyorum dersen iyi araştır derim çünkü artık bu işi bile paraya çevirmişler

Cnm ben yaklaşık 6 aydır İstanbul Jinemed Hastanesinde tedavi görüyorum yumurta takibiyle başladık şu an aşılamayla devam ediyorum daha iyi bir sonuç alamadım ama ben memnunum,gerçekten mükemmel bir hastane..

yeşimpatcim anladiğim kadariyla osman ve gürkan beylerle çalişiyorsun

cnm tanıdınmı bilmemmm gebelikde bizim sayfamıza gelmiştinn

ben şuan mikro enjeksiyon tedavisindeyim sende g.o.p oturuyordun

istersen b.evler medıcalparka gel latif bey çok iiyiii arkadaşım aşılama ile hamile kaldı kendisinde

istersen g.o.p.da ahmet koca var meydanda kadınsağlı diye bir yerde ayriyetten de ssk doktoru sskdan yardımcı olabilrisin ama sana yakın olarak ahmet koca çok iyi herkes tavsiye ediyor

kızlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Ben şimdi özel bir doktorda yumurtlama takibi yaptırıyorum. Yarın kan testi yaptıracağım. İlişkiden sonra 8. günüm olacak. Eğer ki olumsuz sonuç alırsam aşılama düşünüyorum. İyi bir hastane olsun istiyorum. Alman hastanesi,bahçeci kliniği, amerikan hastanesi nasıl? Çok mu pahalılar. Bu aralar maddi sıkıntıdayız ama olsunda napalım. Jinemed'i bende duydum memnun olan çok.

Son düzenleme:

Canım tanıdım tanımam mı? Demek mikro ya geçtin. Hayırlısı olur inşallah. Sen tam olarak nerde yaptırıyorsun. Medikal parkta mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…