- 3 Ocak 2023
- 77
- 29
- 8
- 23
- Konu Sahibi sudedemir098
-
kuzum bildiğim kadarıyla 5 in üstünde olması pozitif diye biliyorum yinede tekrar kan vermelisin 2 gun sonraKızlar aşılama gününden mi sayıyoruz yoksa çatlatma iğnesindn mi? Aşılamadan sayarsak bugün 11.gün adet gibi ağrım var beta Hcg 6.30 çıktı
Aynen ama öyle bişey ki sevinemiyorum bilekuzum bildiğim kadarıyla 5 in üstünde olması pozitif diye biliyorum yinede tekrar kan vermelisin 2 gun sonra
valla canım herşey olabilir sevinmemen daha iyi bende sabırsızlandığımdan 1 haftalıkken kan veriyim diyorum bugun 5. günüm aşılamada ama beklesemmi kararsızımAynen ama öyle bişey ki sevinemiyorum bile2 gün sonrayı bekleyecem mecbur. Bide adet olacak gibi ağrı var acaba dün falan mı yerleşti o yüzden mi
Ayy çok erken canım 5 gün, benim 11 gün o bile erken düşün zaten şuan çatlatma iğnesinden dolayı senin yüksek çıkar yalancı pozitif oluyor 9 10 gün sonra iğne etkisini ancak atıyormuş. Ben bile bugün bu yüzden sevinmedim belki hala iğnenin etkisi vardr diyevalla canım herşey olabilir sevinmemen daha iyi bende sabırsızlandığımdan 1 haftalıkken kan veriyim diyorum bugun 5. günüm aşılamada ama beklesemmi kararsızım
aaa öylemi çok teşekkür ederim canııım iyiki söyledinAyy çok erken canım 5 gün, benim 11 gün o bile erken düşün zaten şuan çatlatma iğnesinden dolayı senin yüksek çıkar yalancı pozitif oluyor 9 10 gün sonra iğne etkisini ancak atıyormuş. Ben bile bugün bu yüzden sevinmedim belki hala iğnenin etkisi vardr diye
ayy canım bende 2.5 senelik evliyim bugün aşılamamın 5. günü inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olurKızlar merhaba 2.5 yıllık bekleyişin üstüne yarın aşılamaya başlamak için randevu aldım regl 2 nci günündeyim.rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
doktorun dediği saatte yap canım bana da saat 10 da demişti tam o saatte yaptım hiç geçirme saatiniBirde doktorum bu gece 12de yap ovitrelleyi dedi sizler nezaman yapmistiniz
hiçbir acısı ağrısı yok canım emin ol aşılamadam sonra bana progeston fitil verdiler onu kullanıyorum yatarken ağır iş yapma dinlenebildiğin kadar dinlen psikolojini rahat tut ama günlük hayatına sınır koyma canımMerhaba kızlar bende Allah izin verirse çarşamba günü aşılama dedi doktorum sağda ve solda yumurtalar var aşılama anında acı oluyormu nasıl oluyor acaba yapanlardan rica etsem cevaplayabilirlermi birde asilamadan sonra doktorlariniz nerelere dikkat etmenizi söyledi siz neler yaptınız Rabbım yüzümüzü guldursun inşallah hepimizin
aşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyimKızlar merhaba burda yeniyim. Sizin bilgilerinize güveniyorum ve birkaç soru sormak istiyorum. Dün akşam aşılama için çatlatma iğnesi vurundum yarın aşılama var. Tüp bebek de olduğu gibi sürekli yatmak gerekirmi? Diğer sorum; Aşılaması çoğul gebelikle sonuçlanan varmı?
Asilamayi saat kaçta olmuştun canimdoktorun dediği saatte yap canım bana da saat 10 da demişti tam o saatte yaptım hiç geçirme saatini
Ayyy maşallah subhanallahaşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim
Pozitifle sonuçlansın inşallah aşılamanız
Amiin dileyen isteyen herkese nasip etsin RabbimAyyy maşallah subhanallahrabbim bizede tattirsin siz nelere dikkat etmiştiniz neler yaptınız birde kızlar bisi sorcam aşılama dan sonra ilişki veriyorlarmi
Yaaa maşallah bende aşılama oldum doktor tutarsa çoğul gebelik olabilir üçüzün bile olabilir dediaşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim
Catlatma ignesinden kac saat sonra aşılama olmuşsunuz acabaAmiin dileyen isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Kaç yumurtanız vardiYaaa maşallah bende aşılama oldum doktor tutarsa çoğul gebelik olabilir üçüzün bile olabilir dedi
Yaaa ne kadar güzel sağ salim kucağına al canımaşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?