- 3 Ocak 2023
- 77
- 29
- 8
- 23
- Konu Sahibi sudedemir098
-
canım e nabızında görünüyorsa estrodial hormonun kaç çıkmıştı aşılama yapıldığı gün kanında söyleyebilirmisinCanım benim çok teşekkür ederim amin inşallah. Rabbim hiçbirimizin kucağını evlatsız bırakmasın
Bana aşılama günü hormon testi yapılmadı canım amacanım e nabızında görünüyorsa estrodial hormonun kaç çıkmıştı aşılama yapıldığı gün kanında söyleyebilirmisin
öyle mii benden kan aldılar da o hormon çok yüksek çıkmış yüksek çıkmaması gerekiyor kafam bulandıBana aşılama günü hormon testi yapılmadı canım ama
yaaa Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah canıım ne zaman öğrendi hamileliğini peki birde ilk aşılamasımıKuzenim ilk aşılama da ikizlerini hamile kaldı hakknzda hayrlısı olsun
bana bakılmadı canım ultrasonla bakma işlemini çoğu doktor yapmıyor ama bakmaları daha sağlıklıKızlar merhaba bende aşılama yaptm bugün 10. Gün bişey soracam sizin doktorunz aşılama günü yumurta çatlamış mı diye ultrasonla baktı mı?
Bence de canım çünkü en büyük yumurtam çatlamamış kist olmuş aşılamadan 5 gün sonra kasık ağrısıyla gidince öğrendm ve bütün umudm gittibana bakılmadı canım ultrasonla bakma işlemini çoğu doktor yapmıyor ama bakmaları daha sağlıklı
Benim bakmadı canımKızlar merhaba bende aşılama yaptm bugün 10. Gün bişey soracam sizin doktorunz aşılama günü yumurta çatlamış mı diye ultrasonla baktı mı?
Yok valla canım bende yapılmadı şimdi ne desem yalan oluröyle mii benden kan aldılar da o hormon çok yüksek çıkmış yüksek çıkmaması gerekiyor kafam bulandı
Yaaa Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinKuzenim ilk aşılama da ikizlerini hamile kaldı hakknzda hayrlısı olsun
canııım kan verince betanı haberdar edermisinnCanım kan bendim 51 çıktı şu an çok yeniymiş ama doktorum 2 gün sonra yine vereceğim
Yarın vereceğim canım kan haber ederim tabicanııım kan verince betanı haberdar edermisinn
Aşılamadan itibaren sayıyorsun kuzum, yani değer 5 üzeri ama düşük çıkmış biraz, doktorun 2 gün sonra tekrar ver der büyük bi ihtimalle artık önemli oluyormuş bu durumlarda bana da öyle dediKızlar aşılama gününden mi sayıyoruz yoksa çatlatma iğnesindn mi? Aşılamadan sayarsak bugün 11.gün adet gibi ağrım var beta Hcg 6.30 çıktı
Aynen canım zaten doktorum çarşamba yap dedi ben bugün adet olacak gibi ağrı çekince yaptm meraktan böyle çıktıAşılamadan itibaren sayıyorsun kuzum, yani değer 5 üzeri ama düşük çıkmış biraz, doktorun 2 gün sonra tekrar ver der büyük bi ihtimalle artık önemli oluyormuş bu durumlarda bana da öyle dedi
İnşallah çok güzel haberler alırsın canım benimAynen canım zaten doktorum çarşamba yap dedi ben bugün adet olacak gibi ağrı çekince yaptm meraktan böyle çıktı
İnşallah canım yarın sabah erken gebelik testi yapacm çarşamba da tekrar kan testiİnşallah çok güzel haberler alırsın canım benim
Haber edersin bize de canım ben de ikinci kan testimi yarın öğlen vereceğimİnşallah canım yarın sabah erken gebelik testi yapacm çarşamba da tekrar kan testi
İnsallah güzel haber verirsn canımHaber edersin bize de canım ben de ikinci kan testimi yarın öğlen vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?