• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Adetinin gelmesi gerektiği gün dedi o da benim 14. Güne isabet ediyor. Ama forumda daha erken test yapıp öğrenenler olmuş birçok kez
Askına bakarsanız 14 gün sonra benim adet günüm olmuyor doktora da söyledim ama sen gel kan ver dedi muhtemel dış gebelik oluşumun da erken tanı için çağırdı galiba, zaten o zamana gebelik oluşmuşsa da belli oluyor kanda

Adetinin gelmesi gerektiği gün dedi o da benim 14. Güne isabet ediyor. Ama forumda daha erken test yapıp öğrenenler olmuş birçok kez
Aşılamadan 10 gün sonra belli olabiliyor ama beklemenizi tavsiye ederim çünkü silik çizgi falan tuttu mu tutmadı mı o piskolojiye girmenizi istemem

Merhabalar arkadaşlar, bugün aşılamada 11. Gün sabah idrarımla bi kaset test yapayım dedim ama böyle çıktı normalde diğer günler yaptıklarım hep tek çizgi çıkıyordu ilk defa bugün silik çizgi gördüm fotoğrafta da belli oluyor mu acaba

Eklentiler

• 20230108_111813.jpg
    20230108_111813.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 177
Merhabalar arkadaşlar, bugün aşılamada 11. Gün sabah idrarımla bi kaset test yapayım dedim ama böyle çıktı normalde diğer günler yaptıklarım hep tek çizgi çıkıyordu ilk defa bugün silik çizgi gördüm fotoğrafta da belli oluyor mu acaba
canıııım hemmen kan testi vermelisin bebiş yoldaaa ayy çok sevindim emin olmak için kan testi ver hemen

Canım ben annemin evinde kalıyorum bu süreçten beri hep yatmıyorum ama hiç iş yapmıyorum eğilip kalkmıyorum günde 10 dk da yavaş yavaş yürüyüş yapıp hareket ettim
bende pek yatmıyorum kuzum yani yemeklerimi kendim hazırlıyorum evleri toplama işi falan ama ağır kaldırmıyorum doktorlar günlük hayata devam edin diyor ama yatmak faydalı bence

yaaa canım benim öyle sevindim ki anlatamam yaa Allahıma şükürler olsun inşAllah sağlıklı bi hamileliğin olur hayırlısıyla kucağına yavrunu alırsın maşAllah SubhanAllah 🙏🙏
Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah. Rabbim hiçbirimizin kucağını evlatsız bırakmasın 🙏

Back