• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

kuzum bildiğim kadarıyla 5 in üstünde olması pozitif diye biliyorum yinede tekrar kan vermelisin 2 gun sonra
Aynen ama öyle bişey ki sevinemiyorum bile :( 2 gün sonrayı bekleyecem mecbur. Bide adet olacak gibi ağrı var acaba dün falan mı yerleşti o yüzden mi

Aynen ama öyle bişey ki sevinemiyorum bile :KK43: 2 gün sonrayı bekleyecem mecbur. Bide adet olacak gibi ağrı var acaba dün falan mı yerleşti o yüzden mi
valla canım herşey olabilir sevinmemen daha iyi bende sabırsızlandığımdan 1 haftalıkken kan veriyim diyorum bugun 5. günüm aşılamada ama beklesemmi kararsızım

valla canım herşey olabilir sevinmemen daha iyi bende sabırsızlandığımdan 1 haftalıkken kan veriyim diyorum bugun 5. günüm aşılamada ama beklesemmi kararsızım
Ayy çok erken canım 5 gün, benim 11 gün o bile erken düşün zaten şuan çatlatma iğnesinden dolayı senin yüksek çıkar yalancı pozitif oluyor 9 10 gün sonra iğne etkisini ancak atıyormuş. Ben bile bugün bu yüzden sevinmedim belki hala iğnenin etkisi vardr diye

Ayy çok erken canım 5 gün, benim 11 gün o bile erken düşün zaten şuan çatlatma iğnesinden dolayı senin yüksek çıkar yalancı pozitif oluyor 9 10 gün sonra iğne etkisini ancak atıyormuş. Ben bile bugün bu yüzden sevinmedim belki hala iğnenin etkisi vardr diye
aaa öylemi çok teşekkür ederim canııım iyiki söyledin🙏😊

Kızlar merhaba 2.5 yıllık bekleyişin üstüne yarın aşılamaya başlamak için randevu aldım regl 2 nci günündeyim.rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ❤️

Kızlar merhaba 2.5 yıllık bekleyişin üstüne yarın aşılamaya başlamak için randevu aldım regl 2 nci günündeyim.rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ❤️
ayy canım bende 2.5 senelik evliyim bugün aşılamamın 5. günü inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur🙏🙏

Merhaba kızlar bende Allah izin verirse çarşamba günü aşılama dedi doktorum sağda ve solda yumurtalar var aşılama anında acı oluyormu nasıl oluyor acaba yapanlardan rica etsem cevaplayabilirlermi birde asilamadan sonra doktorlariniz nerelere dikkat etmenizi söyledi siz neler yaptınız Rabbım yüzümüzü guldursun inşallah hepimizin😍♥️

Merhaba kızlar bende Allah izin verirse çarşamba günü aşılama dedi doktorum sağda ve solda yumurtalar var aşılama anında acı oluyormu nasıl oluyor acaba yapanlardan rica etsem cevaplayabilirlermi birde asilamadan sonra doktorlariniz nerelere dikkat etmenizi söyledi siz neler yaptınız Rabbım yüzümüzü guldursun inşallah hepimizin😍♥️
hiçbir acısı ağrısı yok canım emin ol aşılamadam sonra bana progeston fitil verdiler onu kullanıyorum yatarken ağır iş yapma dinlenebildiğin kadar dinlen psikolojini rahat tut ama günlük hayatına sınır koyma canım

Kızlar merhaba burda yeniyim. Sizin bilgilerinize güveniyorum ve birkaç soru sormak istiyorum. Dün akşam aşılama için çatlatma iğnesi vurundum yarın aşılama var. Tüp bebek de olduğu gibi sürekli yatmak gerekirmi? Diğer sorum; Aşılaması çoğul gebelikle sonuçlanan varmı?
aşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim 🤲🏻🥰
Pozitifle sonuçlansın inşallah aşılamanız

aşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim 🤲🏻🥰
Pozitifle sonuçlansın inşallah aşılamanız
Yaaa ne kadar güzel sağ salim kucağına al canım😍İlk cocuklarmı sende?bende ilk olucak Allah nasip ederse..tutma şansı için soruyorum.Birde neler yedin içtin?

Back