- 1 Nisan 2022
- 12.782
- 15.582
- 228
- Konu Sahibi sudedemir098
-
Kuzum üzülme belki testte hata vardır en garantisi kan testi olurKızlar yaptım ama üzüldüm koyu bekliyordum bence hamilelik yok..altdakı şimdiki hali
Hayırlısı canımKuzum üzülme belki testte hata vardır en garantisi kan testi olur
Benim doktorum 15 gün sonra regl olmazsan test yap dedi daha erken belki de yanılmıyorsam senin 12.günün falan dimiHayırlısı canım
Bende aşılamanın 12 günüBenim doktorum 15 gün sonra regl olmazsan test yap dedi daha erken belki de yanılmıyorsam senin 12.günün falan dimi
Daha erken gibi canım bi kaç gün bekleyip tekrar yapBende aşılamanın 12 günü
Bence de bir kaç gün bekle canım ama negatifse de moralini bozma canım Rabbim büyüktürBende aşılamanın 12 günü
Belki yerleşiyordur canım inşAllah öyledir aşılamanın 6.gününe yerleşme olur demişler internette benim de 4. Günüm sağ kasığım da bı acı bar ağrı da diyemem ama bilmiyorum açıkcası bacağımın üstüne basamıyorumBenim bugün sağ kasığımda çok hafif batma gibi bi ağrı var böyle bişi yaşayan oldumu aşılamada 7.günüm ilk başta hiç ağrım yoktu bugün oldu
İnşallah öyledir canım benim benimkinde hafif bişi zaten arada yokluyorBelki yerleşiyordur canım inşAllah öyledir aşılamanın 6.gününe yerleşme olur demişler internette benim de 4. Günüm sağ kasığım da bı acı bar ağrı da diyemem ama bilmiyorum açıkcası bacağımın üstüne basamıyorum
Hadi bakalım Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyorum cnmİnşallah öyledir canım benim benimkinde hafif bişi zaten arada yokluyor
İnşallah hepimiz alırız müjdeli haberiHadi bakalım Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyorum cnmherkesin güzel haberlerinş bekliyorum
Valla canım ben de kendimi dinlemek istemiyorum ağrım olunca dinlemiyeyim yapamıyorum doktora sordum normal dedi iyi birşey mi dedim testin pozitif olursa da normal dedi ama değilse de normal dedi aklım karışıktı daha da karıştırdı o yüzden dinlenebiliyorsan dinlen Rabbimiz ol derse olur ona dua et inşAllah gebelik belirtisidirBacak ağrın nasıl kuzum benim sol kalçamdan aşağı inen bi ağrı var kendimi dinliyorum diyorum acaba diyorum ama var ağrıkey23
Sen nasılsın canımBende aşılamanın 12 günü
İnşallah kuzumValla canım ben de kendimi dinlemek istemiyorum ağrım olunca dinlemiyeyim yapamıyorum doktora sordum normal dedi iyi birşey mi dedim testin pozitif olursa da normal dedi ama değilse de normal dedi aklım karışıktı daha da karıştırdı o yüzden dinlenebiliyorsan dinlen Rabbimiz ol derse olur ona dua et inşAllah gebelik belirtisidir
Canım hayırlısı olsun üzme kendini Rabbim ol derse olacak sen elinden geleni yaptın.Doğru zaman geldiğinde rabbim bize de nasip edecek bol bol dua edelim en hayırlı şekilde nasip etsin bizlere ve tüm isteyenlereKızlar test yaptım neqatif
Canım benim hayırlısı tüp bebek yapcam demiştin inşAllah o zaman tutar Allahın izniyle zamanı şimdi değilmiş ben olacağına inanıyorum Allahın izniyle inancını kaybetmeKızlar test yaptım neqatif
Hayırlısı olsun niqum rabbim bizleri de artık sevinç göz yaşları attırsınKızlar test yaptım neqatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?