- 26 Ekim 2016
- 42
- 27
- 88
- 37
- Konu Sahibi sudedemir098
Hayırlısı olsun kuzum.bende sabah kan verdim negatif gebelik yok napalim hayırlısı olsunKızlar test yaptım neqatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun kuzum.bende sabah kan verdim negatif gebelik yok napalim hayırlısı olsunKızlar test yaptım neqatif
İşte ben hep diyorum aşılamada tutma şansı çok az..birde bende bu kadar yumurtayla olmadı demekki gerçekten tutma şansı inanılmaz az malesefHayırlısı olsun kuzum.bende sabah kan verdim negatif gebelik yok napalim hayırlısı olsun
Haklısın kuzum düşük bi ihtimalİşte ben hep diyorum aşılamada tutma şansı çok az..birde bende bu kadar yumurtayla olmadı demekki gerçekten tutma şansı inanılmaz az malesef
Hayırlısı olsun kuzum doğru zamanda hayırlarla gelsin bizim bebişlerimizdeHayırlısı olsun kuzum.bende sabah kan verdim negatif gebelik yok napalim hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım benim sakın üzülme bu ay olacak inşAllahBen adet oldum
Ya hiç belli olmuyor canım ama ilk aşılamadan çok ikincisinin tutması daha yüksek diyorlar bakacağız umudumuzu kaybetmicez inşAllahHaklısın kuzum düşük bi ihtimal
Ben adet oldum
Öyle diyorlar ama bilmiyorum olumsuz olursa tüp bebeğe başlarım sanırımYa hiç belli olmuyor canım ama ilk aşılamadan çok ikincisinin tutması daha yüksek diyorlar bakacağız umudumuzu kaybetmicez inşAllah
Ben ikincinin tutmasına inanmıyorum bana bir kadın doğum doktoru dedi ilk tutmadıysa ikincide aynı olucak.Öyle diyorlar ama bilmiyorum olumsuz olursa tüp bebeğe başlarım sanırım
Ben de denemem kuzum zaten doktorumda bi aşılama deneyelim olmazsa tekrar aşılama vakit ve maddi kayıp olur o yüzden tüp bebeğe başlamanızı tavsiye ederim dediBen ikincinin tutmasına inanmıyorum bana bir kadın doğum doktoru dedi ilk tutmadıysa ikincide aynı olucak.
Kendimi yapıcak sana canım?ben araştırmalıyım baya fiyatlar yüksek İstanbuldaBen de denemem kuzum zaten doktorumda bi aşılama deneyelim olmazsa tekrar aşılama vakit ve maddi kayıp olur o yüzden tüp bebeğe başlamanızı tavsiye ederim dedi
Kendi yapacak kuzum ne kadar acaba fiyatlarKendimi yapıcak sana canım?ben araştırmalıyım baya fiyatlar yüksek İstanbulda
O zaman sende iyi..çok uğraşmıcan aramıcan doktor yani..ama bende yakında tüp bebek yapan doktor yok..fiyatlar yüksek 30 başlıyorKendi yapacak kuzum ne kadar acaba fiyatlar
Niqum üzgünüm.nolcak böyle halimiz üç ay önce evlenen kuzenimin hamile olduğunu öğrendim adet belirtilerim online 2 5 yıl oldu artık Allahım isyan etmiyorum rabbim bizi de görBen adet oldum
Valla bütün günü ağladım ben..ama mecbur kalkmalıyım..ne bekliyor beni bilmiyorum benim yaşımda olan arkadaşlarımın çocukları okula gidiyor ama ne edeyim bu günüme şükür diyorumNiqum üzgünüm.nolcak böyle halimiz üç ay önce evlenen kuzenimin hamile olduğunu öğrendim adet belirtilerim online 2 5 yıl oldu artık Allahım isyan etmiyorum rabbim bizi de gör
Mecburuz kuzum ne yapalım daha uzaklardan gelip gidenlerde varÖyle tabi bende diyorum şükür hasta diğiliz banada uzak tüp bebek yaptırırsam 1 saat..düşünüyorum ne edeyim
Sen kaç yaşındasın canım?ben 34Mecburuz kuzum ne yapalım daha uzaklardan gelip gidenlerde var