- 18 Eylül 2021
- 440
- 438
- 53
- 31
- Konu Sahibi sudedemir098
Yaaaa inşallah.iğne etkisi geçmiştir bence yaaKızlar varmı?iğnemin 13 aşılamanın 11 günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa inşallah.iğne etkisi geçmiştir bence yaaKızlar varmı?iğnemin 13 aşılamanın 11 günü
İn şa Allah canım benide düşündüren buYaaaa inşallah.iğne etkisi geçmiştir bence yaa
İnşallah koyulaşır heyecanla bekliyor olacağımYarın yine edicem bakalım
İnşallah canım inşallah bu sene genişini kucağına alırsın sağlıklaAyyy Amin Allah..sonda olsun yani
Amin Allah canım.Evlilik yıl dönümü hediyemiz olsunİnşallah canım inşallah bu sene genişini kucağına alırsın sağlıkla
İnşAllah sen de bize umut ol heyecanla bekliyorum canımİn şa Allah canım.Ben aşılama yapan hamiş kızlar olunca çok mutlu oluyordum bana umut oluyordu
İn şa Allah ben size umut olurumİnşAllah sen de bize umut ol heyecanla bekliyorum canım
Aminnn inşallahİn şa Allah ben size umut olurum
Ben grip oldum sonra aşılama oldum yani aşılamaya giderken griptimCanım kızlar bu hastalık olayı kullandığımız ilaçlardan ve aşılamadan olurmuş diyorlar ayrıca bazı hamileler grip olup sonra hamile kaldığını öğreniyorlarmış bu durumu yaşayan varmı başka
Hmm ilaçlar da yapıyormus denilmiş onu sorayım dedim progesteron kullanıyormusun pekiBen grip oldum sonra aşılama oldum yani aşılamaya giderken griptim
Ben duymadım böyle bişi canım hiç bilmiyorumCanım kızlar bu hastalık olayı kullandığımız ilaçlardan ve aşılamadan olurmuş diyorlar ayrıca bazı hamileler grip olup sonra hamile kaldığını öğreniyorlarmış bu durumu yaşayan varmı başka
Yok bana yazmadıHmm ilaçlar da yapıyormus denilmiş onu sorayım dedim progesteron kullanıyormusun peki
Niqu belirti varmıııYok bana yazmadı
Adet olacakmış gibi kasık bel karın ağrısı varNiqu belirti varmııı
Benimde o günlerde nerdeyse 15 dakikalık ağrım oldu resmen duramadım sonra geçti amaBenim bugün sağ kasığımda çok hafif batma gibi bi ağrı var böyle bişi yaşayan oldumu aşılamada 7.günüm ilk başta hiç ağrım yoktu bugün oldu
Anladım kuzum benim çok şiddetli değil ama hafif bi ağrı normal demek kiBenimde o günlerde nerdeyse 15 dakikalık ağrım oldu resmen duramadım sonra geçti ama
Normal canım takma kafanaAnladım kuzum benim çok şiddetli değil ama hafif bi ağrı normal demek ki
Teşekkür ederim kuzum hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallahNormal canım takma kafana