aşılama aşaması

Hayırlısı olsun kuzum.bende sabah kan verdim negatif gebelik yok napalim hayırlısı olsun
İşte ben hep diyorum aşılamada tutma şansı çok az..birde bende bu kadar yumurtayla olmadı demekki gerçekten tutma şansı inanılmaz az malesef

Ben ikincinin tutmasına inanmıyorum bana bir kadın doğum doktoru dedi ilk tutmadıysa ikincide aynı olucak.
Ben de denemem kuzum zaten doktorumda bi aşılama deneyelim olmazsa tekrar aşılama vakit ve maddi kayıp olur o yüzden tüp bebeğe başlamanızı tavsiye ederim dedi

Ben de denemem kuzum zaten doktorumda bi aşılama deneyelim olmazsa tekrar aşılama vakit ve maddi kayıp olur o yüzden tüp bebeğe başlamanızı tavsiye ederim dedi
Kendimi yapıcak sana canım?ben araştırmalıyım baya fiyatlar yüksek İstanbulda

Niqum üzgünüm.nolcak böyle halimiz üç ay önce evlenen kuzenimin hamile olduğunu öğrendim adet belirtilerim online 2 5 yıl oldu artık Allahım isyan etmiyorum rabbim bizi de gör

Niqum üzgünüm.nolcak böyle halimiz üç ay önce evlenen kuzenimin hamile olduğunu öğrendim adet belirtilerim online 2 5 yıl oldu artık Allahım isyan etmiyorum rabbim bizi de gör
Valla bütün günü ağladım ben..ama mecbur kalkmalıyım..ne bekliyor beni bilmiyorum benim yaşımda olan arkadaşlarımın çocukları okula gidiyor ama ne edeyim bu günüme şükür diyorum

Benim de yakınımda değil aslına bakarsan ben Kırıkkale de yaşıyorum doktor Ankara da 1 saat yolum var şehir içi ulaşımı da sayarsan 30 dk da öyle

hepimiz aynıyız sizi çok iyi anlıyorum kızlar ama sağlığımız yerinde çok şükür öyle düşünelim ya ağır bi hastalığımız olsaydı benim bi arkadaşım çok hasta hamile kalması onun ölümü olur düşünsenize o kız hayalini bile kuramıyor

Öyle tabi bende diyorum şükür hasta diğiliz banada uzak tüp bebek yaptırırsam 1 saat..düşünüyorum ne edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…