- 1 Nisan 2022
- 12.788
- 15.584
- 228
- Konu Sahibi sudedemir098
-
Çok gençsin olucak..benim yaşim olmasaydı aşılama bile yapmıcaktımBenim yaşımda 26
Ya sen çevreni boş ver..o zaman ben ne edeyim..benim arkadaşlarımın çocukları okula gidiyor..Her kesin bir kısmeti var..Öyle ama çevremde arkadaşlarım hep hamile onlar adına seviniyorum ama kendimi kötü hissediyorum hayırlısı Allaha sığınalım elden birşey gelmiyor
Mfk ilaçlarından sonra mı hamile kaldınız acebaBende mfk kullandım hamile ağustosta kürtaj oldum cocuğun kalbi durdu
Evet onsuz kalmıcaktım eminimMfk ilaçlarından sonra mı hamile kaldınız aceba
Yaaa ne güzel..moral oldun benim için..bende çok ikiz istiyorumMerhaba arkadaşlar 1 ay öncesine kadar benim de takip ettiğim bir başlıklı burası, 26 aralıkta biri 19 mm biri 20 mm olmak üzere 2 yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi vurmuştu doktorum akabinde de 28 aralıkta aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonraki 11. Günde test yaptım ve silik çift çizgi gördüm hemen kan verdim ve kan değerim 51 çıktı. O günden bu güne kadar kan takibi yaptım ve bugün ilk doktor randevum vardı. Bugün ikiz olduğunu öğrendik ilk defa ve şok olduk. Herkes genelde ilk aşılama tutmaz der moralinizi bozar ama sakın hiçbir şey için moralinizi bozmayın kızlar. Rabbim ol diyince her şey oluyor ve Allahım isteyen kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın. Ben 27 yaşındayım elimde hiçbir sorun yoktu bende pcos vardı ve 1.5 yıl hamile kalmamıştım normal olarak o yüzden direkt aşılama ile başladık ve çok şükür ilk aşılamamızda ikizlerimize hamile kaldım
Aşılamadan sonra ne kadar ilişki oldu canım?Merhaba arkadaşlar 1 ay öncesine kadar benim de takip ettiğim bir başlıklı burası, 26 aralıkta biri 19 mm biri 20 mm olmak üzere 2 yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi vurmuştu doktorum akabinde de 28 aralıkta aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonraki 11. Günde test yaptım ve silik çift çizgi gördüm hemen kan verdim ve kan değerim 51 çıktı. O günden bu güne kadar kan takibi yaptım ve bugün ilk doktor randevum vardı. Bugün ikiz olduğunu öğrendik ilk defa ve şok olduk. Herkes genelde ilk aşılama tutmaz der moralinizi bozar ama sakın hiçbir şey için moralinizi bozmayın kızlar. Rabbim ol diyince her şey oluyor ve Allahım isteyen kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın. Ben 27 yaşındayım elimde hiçbir sorun yoktu bende pcos vardı ve 1.5 yıl hamile kalmamıştım normal olarak o yüzden direkt aşılama ile başladık ve çok şükür ilk aşılamamızda ikizlerimize hamile kaldım
Canım aşılamadan sonra doktor bize gün aşırı ilişkiye girin dedi biz aşılamadan sonraki 2. Gün 4. Gün ve 6. Gün ilişkiye girdik sonra benim hafif kasık ağrım başladı bi daha girmedikAşılamadan sonra ne kadar ilişki oldu canım?
Tamam canımCanım aşılamadan sonra doktor bize gün aşırı ilişkiye girin dedi biz aşılamadan sonraki 2. Gün 4. Gün ve 6. Gün ilişkiye girdik sonra benim hafif kasık ağrım başladı bi daha girmedik
Yaa çok güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimMerhaba arkadaşlar 1 ay öncesine kadar benim de takip ettiğim bir başlıklı burası, 26 aralıkta biri 19 mm biri 20 mm olmak üzere 2 yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi vurmuştu doktorum akabinde de 28 aralıkta aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonraki 11. Günde test yaptım ve silik çift çizgi gördüm hemen kan verdim ve kan değerim 51 çıktı. O günden bu güne kadar kan takibi yaptım ve bugün ilk doktor randevum vardı. Bugün ikiz olduğunu öğrendik ilk defa ve şok olduk. Herkes genelde ilk aşılama tutmaz der moralinizi bozar ama sakın hiçbir şey için moralinizi bozmayın kızlar. Rabbim ol diyince her şey oluyor ve Allahım isteyen kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın. Ben 27 yaşındayım elimde hiçbir sorun yoktu bende pcos vardı ve 1.5 yıl hamile kalmamıştım normal olarak o yüzden direkt aşılama ile başladık ve çok şükür ilk aşılamamızda ikizlerimize hamile kaldım
Amin inşallah canım benimYaa çok güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Hayırlısı canım.Kaçinçi günündesin sen?Bende bugün kan verdim negatif
14 günHayırlısı canım.Kaçinçi günündesin sen?
Yaaa14 gün
Beni bugün çağırmıştı gel diyeYaaaiyi gitdin verdin ben risk edemem
Hayırlı olsunn canım sağlıkla gelişsin büyüsünler inşallahMerhaba arkadaşlar 1 ay öncesine kadar benim de takip ettiğim bir başlıklı burası, 26 aralıkta biri 19 mm biri 20 mm olmak üzere 2 yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi vurmuştu doktorum akabinde de 28 aralıkta aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonraki 11. Günde test yaptım ve silik çift çizgi gördüm hemen kan verdim ve kan değerim 51 çıktı. O günden bu güne kadar kan takibi yaptım ve bugün ilk doktor randevum vardı. Bugün ikiz olduğunu öğrendik ilk defa ve şok olduk. Herkes genelde ilk aşılama tutmaz der moralinizi bozar ama sakın hiçbir şey için moralinizi bozmayın kızlar. Rabbim ol diyince her şey oluyor ve Allahım isteyen kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın. Ben 27 yaşındayım elimde hiçbir sorun yoktu bende pcos vardı ve 1.5 yıl hamile kalmamıştım normal olarak o yüzden direkt aşılama ile başladık ve çok şükür ilk aşılamamızda ikizlerimize hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?