aşılama aşaması

Öyle ama çevremde arkadaşlarım hep hamile onlar adına seviniyorum ama kendimi kötü hissediyorum hayırlısı Allaha sığınalım elden birşey gelmiyor

Öyle ama çevremde arkadaşlarım hep hamile onlar adına seviniyorum ama kendimi kötü hissediyorum hayırlısı Allaha sığınalım elden birşey gelmiyor
Ya sen çevreni boş ver..o zaman ben ne edeyim..benim arkadaşlarımın çocukları okula gidiyor..Her kesin bir kısmeti var..

Ben de 5 senelik evliyim hiç gebe kalamadım 3 senedir çocuk düşünüyoruz bu ay aşılama yapıldı 4 yumurtam vardı bir 19-18-17 diğeri sanırım küçüktü hatırlamıyorum

Merhaba arkadaşlar 1 ay öncesine kadar benim de takip ettiğim bir başlıklı burası, 26 aralıkta biri 19 mm biri 20 mm olmak üzere 2 yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi vurmuştu doktorum akabinde de 28 aralıkta aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonraki 11. Günde test yaptım ve silik çift çizgi gördüm hemen kan verdim ve kan değerim 51 çıktı. O günden bu güne kadar kan takibi yaptım ve bugün ilk doktor randevum vardı. Bugün ikiz olduğunu öğrendik ilk defa ve şok olduk. Herkes genelde ilk aşılama tutmaz der moralinizi bozar ama sakın hiçbir şey için moralinizi bozmayın kızlar. Rabbim ol diyince her şey oluyor ve Allahım isteyen kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın. Ben 27 yaşındayım elimde hiçbir sorun yoktu bende pcos vardı ve 1.5 yıl hamile kalmamıştım normal olarak o yüzden direkt aşılama ile başladık ve çok şükür ilk aşılamamızda ikizlerimize hamile kaldım

Eklentiler

• 20230125_115429.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 49
Yaaa ne güzel..moral oldun benim için..bende çok ikiz istiyorumsağ salim kucağina almayı Allah nasip etsin.Bende 6 günümdeyim çok heyacanlıyım çok

Aşılamadan sonra ne kadar ilişki oldu canım?

Yaa çok güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Hayırlı olsunn canım sağlıkla gelişsin büyüsünler inşallah ben de aşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim , o ilk şoku anlayabiliyorum çok sevindim bu duyguyu yaşayan biri olarak senin de adına . Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…