- 15 Ocak 2023
- 187
- 105
- 23
- Konu Sahibi sudedemir098
Moralini bozma canım hayırlısı böyleymiş umudunu kaybetme sakın Rabbimin vardır bi bildiğiBende bugün kan verdim negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moralini bozma canım hayırlısı böyleymiş umudunu kaybetme sakın Rabbimin vardır bi bildiğiBende bugün kan verdim negatif
Yaaa kızlar size bakarak umut oluyor bana..ikiz çok istiyorum tutunmasıni çok istiyorum tabi ilkHayırlı olsunn canım sağlıkla gelişsin büyüsünler inşallah ben de aşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim , o ilk şoku anlayabiliyorum çok sevindim bu duyguyu yaşayan biri olarak senin de adına . Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin
Bu mübarek günlerin hürmetine Allah’ımm gönlünüze göre versin hepinizin inşallahYaaa kızlar size bakarak umut oluyor bana..ikiz çok istiyorum tutunmasıni çok istiyorum tabi ilk
Yaaaa amin canım benim senin kaç haftalık canım benimHayırlı olsunn canım sağlıkla gelişsin büyüsünler inşallah ben de aşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim , o ilk şoku anlayabiliyorum çok sevindim bu duyguyu yaşayan biri olarak senin de adına . Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin
İnşallah canım benim Rabbim gönlüne göre verir inşallah ️Yaaa kızlar size bakarak umut oluyor bana..ikiz çok istiyorum tutunmasıni çok istiyorum tabi ilk
Amin Allahİnşallah canım benim Rabbim gönlüne göre verir inşallah ️
25.haftadayız çok şükürYaaaa amin canım benim senin kaç haftalık canım benim
Bende kullanmak istiyorum ama göğsümde mastit var kitle var ve meme tüberkülozu geçirdim onları tetikleyecek diye korkuyorum kullanmayaEvet onsuz kalmıcaktım eminim
O ağrı bende de hep var benim 9. günüm aşılamada hiç geçmedi kaşık ağrısı ve şişlik hadi bugün hayırlı haber ver inşallahBende yarın kan testi vericem bel ağrım var birde göğüs ağrısı var bacaklarda ağrı var birde sanki hasta olcam gibi bi kasık arısı girip çıkıyo
3 tane yumurta iyi gelişmiş gibi kuzum hadi hayırlısı inşallah stres yapma stres yaptıkça daha kötüye gidiyo herşeyBen de 5 senelik evliyim hiç gebe kalamadım 3 senedir çocuk düşünüyoruz bu ay aşılama yapıldı 4 yumurtam vardı bir 19-18-17 diğeri sanırım küçüktü hatırlamıyorum
Onu bilemem kuzum..kendilerine yaza bilirsinBende kullanmak istiyorum ama göğsümde mastit var kitle var ve meme tüberkülozu geçirdim onları tetikleyecek diye korkuyorum kullanmaya
Rabbim hayırlısını versin inşallah o ol derse olacak düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince aşılama yapılana kadar çoK gergindim sonrasını rahat geçirmeye çalışacağım elimden geldiğince3 tane yumurta iyi gelişmiş gibi kuzum hadi hayırlısı inşallah stres yapma stres yaptıkça daha kötüye gidiyo herşey
Kız sen dün oldun neden durmuyorsun git uzan dinlen..sen böyle daha çok stres yapıcan..bendede ovu testleri var evde ama neden yapayımki..Kızlar dün aşılama oldum akşam ovülasyon testi yapayım dedim can sıkıntısına pozitif çıktı acaba yumurtam çatlamadı mı yoksa HCG hormonundan dolayı mı pozitif gösteriyor acaba
Kız dinleniyorum dinlenmesine de can sıkıntısına bakayım dedim çatlayıp çatlamamasına da bakmamışlardı çatlamadı mı diye düşünüyorum bu arada kaç gün duş almadın canımKız sen dün oldun neden durmuyorsun git uzan dinlen..sen böyle daha çok stres yapıcan..bendede ovu testleri var evde ama neden yapayımki..
Yapma hiç bir şey yapma..bizim içimiz ilaçla dolu..her şey yalnış göstere bilir..3 gün almadım benKız dinleniyorum dinlenmesine de can sıkıntısına bakayım dedim çatlayıp çatlamamasına da bakmamışlardı çatlamadı mı diye düşünüyorum bu arada kaç gün duş almadın canım
Tamam yaa doktor ilişki önerdi de nasıl duş almayayım ben kiYapma hiç bir şey yapma..bizim içimiz ilaçla dolu..her şey yalnış göstere bilir..3 gün almadım ben
Bizede önermişti..zaten doktora giderken duşumu güzelce aldım..kalan günleride 1 ilişki oldu bende..gün aşırı yani..onuda idare etdim mecburTamam yaa doktor ilişki önerdi de nasıl duş almayayım ben ki
Neyse bakacağız bakalım bir şekilde inşallah hayırlı sonuçlar alırızBizede önermişti..zaten doktora giderken duşumu güzelce aldım..kalan günleride 1 ilişki oldu bende..gün aşırı yani..onuda idare etdim mecbur
Ben test verdim negatif çıktıO ağrı bende de hep var benim 9. günüm aşılamada hiç geçmedi kaşık ağrısı ve şişlik hadi bugün hayırlı haber ver inşallah