• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Hayırlı olsunn canım sağlıkla gelişsin büyüsünler inşallah 🥰 ben de aşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim , o ilk şoku anlayabiliyorum 🤩 çok sevindim bu duyguyu yaşayan biri olarak senin de adına . Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin 😍
Yaaa kızlar size bakarak umut oluyor bana..ikiz çok istiyorum tutunmasıni çok istiyorum tabi ilk🥰🙌🏻

Hayırlı olsunn canım sağlıkla gelişsin büyüsünler inşallah 🥰 ben de aşılamayla çift yumurta ikizlerine hamileyim , o ilk şoku anlayabiliyorum 🤩 çok sevindim bu duyguyu yaşayan biri olarak senin de adına . Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin 😍
Yaaaa amin canım benim 😇 senin kaç haftalık canım benim

Bende yarın kan testi vericem bel ağrım var birde göğüs ağrısı var bacaklarda ağrı var birde sanki hasta olcam gibi bi kasık arısı girip çıkıyo
O ağrı bende de hep var benim 9. günüm aşılamada hiç geçmedi kaşık ağrısı ve şişlik hadi bugün hayırlı haber ver inşallah😊

Ben de 5 senelik evliyim hiç gebe kalamadım 3 senedir çocuk düşünüyoruz bu ay aşılama yapıldı 4 yumurtam vardı bir 19-18-17 diğeri sanırım küçüktü hatırlamıyorum
3 tane yumurta iyi gelişmiş gibi kuzum hadi hayırlısı inşallah stres yapma stres yaptıkça daha kötüye gidiyo herşey

3 tane yumurta iyi gelişmiş gibi kuzum hadi hayırlısı inşallah stres yapma stres yaptıkça daha kötüye gidiyo herşey
Rabbim hayırlısını versin inşallah o ol derse olacak düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince aşılama yapılana kadar çoK gergindim sonrasını rahat geçirmeye çalışacağım elimden geldiğince

Kızlar dün aşılama oldum akşam ovülasyon testi yapayım dedim can sıkıntısına pozitif çıktı acaba yumurtam çatlamadı mı yoksa HCG hormonundan dolayı mı pozitif gösteriyor acaba 🤔😔

Kızlar dün aşılama oldum akşam ovülasyon testi yapayım dedim can sıkıntısına pozitif çıktı acaba yumurtam çatlamadı mı yoksa HCG hormonundan dolayı mı pozitif gösteriyor acaba 🤔😔
Kız sen dün oldun neden durmuyorsun git uzan dinlen..sen böyle daha çok stres yapıcan..bendede ovu testleri var evde ama neden yapayımki..

Kız sen dün oldun neden durmuyorsun git uzan dinlen..sen böyle daha çok stres yapıcan..bendede ovu testleri var evde ama neden yapayımki..
Kız dinleniyorum dinlenmesine de can sıkıntısına bakayım dedim çatlayıp çatlamamasına da bakmamışlardı çatlamadı mı diye düşünüyorum bu arada kaç gün duş almadın canım

Kız dinleniyorum dinlenmesine de can sıkıntısına bakayım dedim çatlayıp çatlamamasına da bakmamışlardı çatlamadı mı diye düşünüyorum bu arada kaç gün duş almadın canım
Yapma hiç bir şey yapma..bizim içimiz ilaçla dolu..her şey yalnış göstere bilir..3 gün almadım ben

Back