• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

inşAllah hepimizin aşılaması tutar ben de yaptırcam aşılama beni de sağolsun doktorum sürekli çağırıyor 😂 hatta eşimin morfolojisi düşmüş neden anlayamadım dediki yeterli yani zaten biz spermleri seçiyoruz inanılmaz bir rahatlık var üzerim de olursa da Rabbimden olmazsa da Rabbimden tek sıkıntım aşılama aşamasın da canım yanar mı gerçekten bu kadar kolay mı ?

Bugün gittim 11 cm olmuş dedi 3 gün ilaç kullanıp yine gitcem dedim ki normal mi ilacı kullan salı görüşelim dedi bu doktorlar neden devlet sırrı saklıyormuş gibi konusuyorlar 😡

inşAllah hepimizin aşılaması tutar ben de yaptırcam aşılama beni de sağolsun doktorum sürekli çağırıyor 😂 hatta eşimin morfolojisi düşmüş neden anlayamadım dediki yeterli yani zaten biz spermleri seçiyoruz inanılmaz bir rahatlık var üzerim de olursa da Rabbimden olmazsa da Rabbimden tek sıkıntım aşılama aşamasın da canım yanar mı gerçekten bu kadar kolay mı ?
Aşılama ağrısız canım hiç korkmana gerek yok

Bugün gittim 11 cm olmuş dedi 3 gün ilaç kullanıp yine gitcem dedim ki normal mi ilacı kullan salı görüşelim dedi bu doktorlar neden devlet sırrı saklıyormuş gibi konusuyorlar 😡
Yok öyle olması gerekiyor sen stres yapma iğneler doktorun istedigi mm geldiğinde çatşatma iğnesi vercek günü var onun işlem cok kısa sürüyor ama benim o ördek gibi bi parça var onu takınca hafıf ağrım oldu ama cok kısa sürüyor 10 sn

Yok öyle olması gerekiyor sen stres yapma iğneler doktorun istedigi mm geldiğinde çatşatma iğnesi vercek günü var onun işlem cok kısa sürüyor ama benim o ördek gibi bi parça var onu takınca hafıf ağrım oldu ama cok kısa sürüyor 10 sn
Siz hangi iğneyi kullandınız

Ya çok teşekkür ederim cnm ben daha iğne kullanma aşamasındayım istenilen büyüklüğe geldiğin de çatlatma iğnesini yapılcak sanırım sonra hemen aşılama yapılcak dimi ilk defa yaptırcağım için bilemiyorum bu aşamayı

Amin İn şa Allah.Cocuk için insan sabr ediyorum her ağrıyı..ama şiddetli ağrı olmuyor..ufacık

Benim de gonal f ben 75 oluyorum hala neden yükselttiler sonra
Doktor kaçırmak istemedi galiba sırayla gidiyor onlar kontroöe cagırdıngında en büyük yumurtan kaç mm olmus ona bakıyor en son çatlatma iğnesi vercek gittiginde sorsana doktoruna normal aşılamayla mıkrocipli arasında fark var mı die

Amin İn şa Allah.Cocuk için insan sabr ediyorum her ağrıyı..ama şiddetli ağrı olmuyor..ufacık
Ya tabi ki orası öyle doktorumun bana dediği doğal hamile kalman lazım ben stresli olduğumun farkın da değilim sanırım küçücük şeylere stres yaptığım için bu da biryerlerden çıkıyor

Back